Aa cok iyiymis ödediğiniz fiyat. Bizim kurumda ilan vardı iste 400 den baslayan fiyatlar la diye. Ben o zaman coluk çocuk yaptiririm diye dusundum ama sadece bana 900 ufak olana da 1000 tl indirimli haliyle cikti gecen nisan ayinda. Kucuk oglumunda sağlık sorunlari var dogustan gelen. Hem ona hem kendime yaptirmak istedim ama yaptiramadim o donem. Sizinki hangi sigortydi sorayim bende.
Bu arada ben de 72 lerdeydim bir anda 66 lara indim :) deprem kaygi bozuklugu vs derken tum istahim gitti. Hakikaten yemeyince zayiflaniyormus. İstah gidince zayifladim baya.
Ben sabah 11 e kadar uyuyorum yine. Onu da uyumasan simdi ne halde olurdum kim bilir. Ucretsiz izne de biraz bu sebepten ayrildim. Zaten sabah 5:30 da kalmam gerekiyor. Bir de gece 10-15 defa uyaninca bay kotu olmustum. Simdi sabah uyuyorum ama gece uykusunu. Yerini hicbirsey tutmuyor. Sik uyanmak hic uyumamaktan bile daha cok etkiliyor beni.
İlk ogluma hamileyken herseyin yolunda oldugu mutlu oldugum bir donem vardi. O zamanki kontrolüm de sonuclarim cok iyi cikmisti mesela. Gercekten o donem hic rahatsizlik da hissetmiyordum.
Stres uykusuzlukla dogrudan iliskili benim kalp