- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Her kategoride ayrı ayrı dolaşıyorsunuz anlaşılan,dertlerinizin bolluğunu Allah düşmanıma vermesin
Çok katılıyorum. Zibilyon tane kategori var konu açacak.
Takmaya değer insanlar değiller,zaten gerekli cevapları alıyorlarHiç canınızı sıkmaya değmez.. Dalga geçilecek konu var, gecilmiyecek konu varki sağlık bunların başında.. inşaAllah iyi olursunuz
Ciddi mi bende birkaç kez yaptım doktoruma söyleyince öyle demişti banabana kadın dogum doktorum bu sekılde yasadıgım mantar sorununda sırkelı suyla yıkan, camasırlarını da sırkelı suyla yıka demıstı
Elbette üyelik tarihimle mesaj sayımı değerlendirirseniz burda daima bulunduğumu, bolca gezindiğimi görebilirsiniz. Derdimin en küçüğünü bile Allah kimseye vermesin tabi.Her kategoride ayrı ayrı dolaşıyorsunuz anlaşılan,dertlerinizin bolluğunu Allah düşmanıma vermesin
belkıde enfeksıyonun durumuna gore degısıyordur o yuzden daha once sızın de dedıgınız gıbı once kadın doguma gıtmek gerekCiddi mi bende birkaç kez yaptım doktoruma söyleyince öyle demişti bana
Ayrıca buraya daha çok bakan var diye konuyu buraya açtım ve benzer konular zaten birkaç gün önce de başka üyeler tarafından açılmıştı.Onlar sorun olmadı da benim konu açmam mı sorun oldu?Anlayamıyorum bazı üyeleri cidden.Alakasız bir yerden nasıl saldırabilirim diye düşünüyorlar herhalde.Bir konuyu da öğretmenliğe bağlamayın gözünüzü seveyim.
Kuralları bilmesi, aktarması gereken sadece öğretmenler mi?
Konu sahibinin konuyu kural ihlali yaparak BDV'ye açması eleştirilebilir buna itirazım yok ama eleştiri yaparken mesleğini gündeme getirmeye ne gerek var?
Ahaha güldüm gerçekten. Salça ekmek ekşicilerinden biri de benim burda pek sevilmiyoruz galiba. Yeni olduğumdan soruyorum bu konum taşındı yanlış yerde aman burda kalsın meselesi neden bu kadar önemli?Klavye delikanlıları sahada yine. Aslında kadrajı indirsen ekşicilerin bir kısmı gibi salça ekmek-gaffur pijaması şeklinde takılıyorlardır. Klavyeyi eline alan ilahlaşıyor şu sanal dünyda
Yok kz sirkeli suyu doktorlar bile öneriyor.. Yani kulaklarımla duydum ordan biliyorum..Sirkeli suyla bir şeyler yapıp o bölgenin florasını bozmayın derim. Yararlı bakterileri de öldürecek sirke. Sonra uğraş dur
Benim doktor cinsti demek kiYok kz sirkeli suyu doktorlar bile öneriyor.. Yani kulaklarımla duydum ordan biliyorum..
Ben benim doktoru geçtim hamilelikte rapor için bir doktora gittim orda bile kadına sirkeyi suyla seyrelt temizliğini o şekilde yap demişti doktor içerdeydim yanlarndaBenim doktor cinsti demek kiİşte florasını bozuyor yararlı bakterileri falan öldürüyor demişti bana. Bende bi kaç kez yaptım da
Yapıyım bende bari ya aklıma geliyor bazen korkuyordum daha kötü olur diyeBen benim doktoru geçtim hamilelikte rapor için bir doktora gittim orda bile kadına sirkeyi suyla seyrelt temizliğini o şekilde yap demişti doktor içerdeydim yanlarndaçünkü sirke hem ağız hem de vajina florasına en yakn asidik düzeyi olan bir bileşenmiş.
Valla ben hep yapıyorimYapıyım bende bari ya aklıma geliyor bazen korkuyordum daha kötü olur diye
sırkelı su yararlı bakterıyı oldurmez :) zararlıyı oldurur bu yuzden bol bol herseyde tuketın kullanın derler :)Benim doktor cinsti demek kiİşte florasını bozuyor yararlı bakterileri falan öldürüyor demişti bana. Bende bi kaç kez yaptım da
Valla iyi ki yazmışım bende doktora inandım yapmıyordum yapanlara da benim doktor böyle dedi yapmayın diyordumsırkelı su yararlı bakterıyı oldurmez :) zararlıyı oldurur bu yuzden bol bol herseyde tuketın kullanın derler :)
Evet ben ağızımda yara olduğu zamanda gargara yapardm sirkeyle çok iyi gelirdisırkelı su yararlı bakterıyı oldurmez :) zararlıyı oldurur bu yuzden bol bol herseyde tuketın kullanın derler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?