• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık,sağlııık

Her kategoride ayrı ayrı dolaşıyorsunuz anlaşılan,dertlerinizin bolluğunu Allah düşmanıma vermesin :halay: :halay: :halay: :halay:
Elbette üyelik tarihimle mesaj sayımı değerlendirirseniz burda daima bulunduğumu, bolca gezindiğimi görebilirsiniz. Derdimin en küçüğünü bile Allah kimseye vermesin tabi.

Bir konuyu da öğretmenliğe bağlamayın gözünüzü seveyim.
Kuralları bilmesi, aktarması gereken sadece öğretmenler mi?
Konu sahibinin konuyu kural ihlali yaparak BDV'ye açması eleştirilebilir buna itirazım yok ama eleştiri yaparken mesleğini gündeme getirmeye ne gerek var?

Bir konuyu da öğretmenliğe bağlamayın gözünüzü seveyim.
Kuralları bilmesi, aktarması gereken sadece öğretmenler mi?
Konu sahibinin konuyu kural ihlali yaparak BDV'ye açması eleştirilebilir buna itirazım yok ama eleştiri yaparken mesleğini gündeme getirmeye ne gerek var?
Ayrıca buraya daha çok bakan var diye konuyu buraya açtım ve benzer konular zaten birkaç gün önce de başka üyeler tarafından açılmıştı.Onlar sorun olmadı da benim konu açmam mı sorun oldu?Anlayamıyorum bazı üyeleri cidden.Alakasız bir yerden nasıl saldırabilirim diye düşünüyorlar herhalde.

Klavye delikanlıları sahada yine. Aslında kadrajı indirsen ekşicilerin bir kısmı gibi salça ekmek-gaffur pijaması şeklinde takılıyorlardır. Klavyeyi eline alan ilahlaşıyor şu sanal dünyda :KK51:

Ben ne zaman antibiyotik kullansam aynı durum bende de oluyor antibiyotik zararlı bakterileri öldürürken yararlı bakterilerede zarar veriyor vajinanın doğal florasında bulunan yararlı bakterilerde zarar gördüğü için mantar, enfeksiyon oluşumu hızlanıyor. Ben böyle durumlarda genital bölgemi temizlerken temizleme suyuna az miktarda elma sirkesi katıyorum çok faydası oluyor.

ahaha kadını bir dövmedikleri kalmış yanlız.
konu sahibi geçmiş olsun, mantar a benziyor, bende hiç hayatım boyunca olmadı diye hava attıktan 1 hafta sonra olmuştu. herkes olmuş çevremde ben de hiç bilmem hiç olmadı kaşıntı akıntı falan demiştim, demez olaydım. tedavisini yaparsanız geçiyor.
sirke falan asla kullanmadım kullanmam da floraya zarar verir, medikal intim jeller var temizliğini onunla yapıp, yuzde yuz pamuklu çamaşırları utulerseniz, asla nemli tutmazsanız iyileşiyor.

Klavye delikanlıları sahada yine. Aslında kadrajı indirsen ekşicilerin bir kısmı gibi salça ekmek-gaffur pijaması şeklinde takılıyorlardır. Klavyeyi eline alan ilahlaşıyor şu sanal dünyda :KK51:
Ahaha güldüm gerçekten. Salça ekmek ekşicilerinden biri de benim burda pek sevilmiyoruz galiba. Yeni olduğumdan soruyorum bu konum taşındı yanlış yerde aman burda kalsın meselesi neden bu kadar önemli?

Benim doktor cinsti demek ki🤭 İşte florasını bozuyor yararlı bakterileri falan öldürüyor demişti bana. Bende bi kaç kez yaptım da
Ben benim doktoru geçtim hamilelikte rapor için bir doktora gittim orda bile kadına sirkeyi suyla seyrelt temizliğini o şekilde yap demişti doktor içerdeydim yanlarnda 😂 çünkü sirke hem ağız hem de vajina florasına en yakn asidik düzeyi olan bir bileşenmiş. 🤭

Ben benim doktoru geçtim hamilelikte rapor için bir doktora gittim orda bile kadına sirkeyi suyla seyrelt temizliğini o şekilde yap demişti doktor içerdeydim yanlarnda 😂 çünkü sirke hem ağız hem de vajina florasına en yakn asidik düzeyi olan bir bileşenmiş. 🤭
Yapıyım bende bari ya aklıma geliyor bazen korkuyordum daha kötü olur diye😂

Benim doktor cinsti demek ki🤭 İşte florasını bozuyor yararlı bakterileri falan öldürüyor demişti bana. Bende bi kaç kez yaptım da
sırkelı su yararlı bakterıyı oldurmez :) zararlıyı oldurur bu yuzden bol bol herseyde tuketın kullanın derler :)

sırkelı su yararlı bakterıyı oldurmez :) zararlıyı oldurur bu yuzden bol bol herseyde tuketın kullanın derler :)
Evet ben ağızımda yara olduğu zamanda gargara yapardm sirkeyle çok iyi gelirdi 😃😃 boğazım ağırdığı zaman da içerim ertesi güne geçerdi 😃😃

Back