Sağlık,sağlııık

Valla iyi ki yazmışım bende doktora inandım yapmıyordum yapanlara da benim doktor böyle dedi yapmayın diyordum
sızın doktorunuz oyle soyledıyse belkı sıze ozel bır durum vardır baska bır doktora daha gorunursenız ona da sorun bence

Evet ben ağızımda yara olduğu zamanda gargara yapardm sirkeyle çok iyi gelirdi boğazım ağırdığı zaman da içerim ertesi güne geçerdi
yakında bende tum ev ahalısıne sırke ıcırıp calkalayacagım yıkanma suyuma bıle sırke koyuyorum saclarım vucudum yemek temızlık herseyde kullanıyorum su gıbı gıdıyor bızde :)

yakında bende tum ev ahalısıne sırke ıcırıp calkalayacagım yıkanma suyuma bıle sırke koyuyorum saclarım vucudum yemek temızlık herseyde kullanıyorum su gıbı gıdıyor bızde :)
Bizde de öyle valla

Ahaha güldüm gerçekten. Salça ekmek ekşicilerinden biri de benim burda pek sevilmiyoruz galiba. Yeni olduğumdan soruyorum bu konum taşındı yanlış yerde aman burda kalsın meselesi neden bu kadar önemli?
Yaratılanı severiz yaradandan ötürü; sorun yok
Bu forumda düzen esas çünkü. Her konu başlığı için özel bölümler var, orada olmalı başlığın ki kurallara uyulsun. Ama genelde bdv’ye konu açılır okuyanı ve meraklısı çok olduğundan. Bu arada hoşgeldiniz efeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…