- 21 Temmuz 2018
- 7.138
- 21.477
- 348
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Mantar olmuş olabilirsiniz kadın doğum doktoruna gidin. Geçmiş olsun.Merhaba KK'nin güzel kadınları,bu aralar benim derdim sağlığım.Cidden insan sağlıklı olmayınca gözü hiçbir şeyi görmüyor.Kusura bakmayın biraz açık yazacağım ama ben midem için antibiyotik kullanmaya başladım.1 haftadır vajinamın içinde beyaz beyaz şeyler var.Üstelik sünnet olmuş çocuk gibi yürüyorum.Hem ağrı hem aşırı miktarda yanma var.İdrarımı yaparken korkar hale geldim.Bunların antibiyotiklerden dolayı olduğunu düşündüm ama antibiyotik kullanmadan öncede 1 kere olmuştu.Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu,nasıl geçti acaba?
Bu arada lütfen konum taşınmasın,buraya daha çok bakan oluyor.
çok teşekkür ederim,cidden saldırmak için yorum yapanlar var.Anlamak mümkün değil.Gerçekten insanları anlamak çok zor. Konu sahibi endişelenmiş, fikir almak istemiş, yaşayan ya da bilen varsa belki içime su serper demiş. Hastalık konularında bile bu kadar empatisiz yaklaşmak zorundamısınız ? Çok sinirleniyorum böyle yorumlara
İnşallah birşey yoktur konu sahibi, enfeksiyona dair birşeydir hemen halledilir umarım
çok sağ olun.Mantar olmuş olabilirsiniz kadın doğum doktoruna gidin. Geçmiş olsun.
off 1 yıl mı,ben 1 haftada maf oldum.Allahtan kurtulmşsunuz,tekrar geçmiş olsun.tabiki öncelik doktor görmesidir. Sadece ben mantardan çok çektiğim için bahsettiğiniz şey mantara benziyor. Mantar öyle bulaşık birşeyki doktorun verdiği ilaçlar tek başına yeterli gelmiyor. İlk olarak onları kullanıp enfeksiyonu temizleyip sonrası vajina florasının eski halini almasını sağlamak gerekiyor. Burada size önerilenleri yaparsanız florayı daha çok bozabilirsiniz ve daha kötü sonuçlara gidebilir durum. doktorunuz yazacaktır mutlaka vajına florası düzenleyici birşey.
ben şu adımlarla iyileştim hemde 1 yılda :) evet çok komik 1 yılda her ay mantar yaşadım .
ilk olarak kesinlikle doğal vs denilen hiç birşeyi yapmadım.
iç çamaşırımı ütüledim ve sıkı kıyafetler giymedi.Bu arad iç çamaşırı %100 pamuklu olmalı.
doktorun verdiği ilaçları düzenli kullandım. ilaç bitiminde vajina flora düzenleyici vermişti onuda kullandım.
son olarak ta en büyük kurtarıcı bağışıklığı güçlü tutmak çok çok önemli ufak bir bağışıklık düştüğünde kabus yeniden başlıyor. onun içinde çörek otu yağı içtim. multi vitamin aldım ama multi vitaminde önceliğim beta glukon içeren olmasıydı.sık sık kefir tükettim . probiyotik yoğurt mayaladım onu yedim.ağız yoluyla kadınlara özel diye satılan probiyotik tabletler var onlardan kullandım. doktor mantar teşhisini koyarsa yardımcı olmak amaçlı yazdım. geçmiş olsun..
bana kadın dogum doktorum bu sekılde yasadıgım mantar sorununda sırkelı suyla yıkan, camasırlarını da sırkelı suyla yıka demıstıSirkeli suyla bir şeyler yapıp o bölgenin florasını bozmayın derim. Yararlı bakterileri de öldürecek sirke. Sonra uğraş dur
Bu arada lütfen konum taşınmasın,buraya daha çok bakan oluyor.
antibiyotik kullanmadan öncede 1 kere olmuştu.
Evet,öğretmenim ama konunun öğretmen olmakla bağlantısı ne?Öğretmen olmayı istemiş ancak olmamaışsınız anlaşılan,içinizde kalan yarayla konumu böyle alakasız bir şekilde öğretmen oluşuma bağlamanızın başka açıklaması olamaz zira.Kıskançlığınızı bastırıp sizi Eğitim Fakültesi okumaya davet ediyorum hanımefendiKonunuzun yeri burası değil.
Kuralların varlığını bile bile, kendi işine öyle geldiği için, canı öyle istediği için, öylesinin kendine daha yararlı olacağını düşündüğü için, kendi lehine kural ihlallerini hak görenlerden olmamak lâzım.
Bunu yanlışlıkla değil, bilmeyerek değil, panikle değil, başkalarının - burada site kurucu ve yöneticilerinin- emeklerine saygı göstermediği, kurallarını umursamadığı, kurallara rağmen kendi tercihlerinin daha önemli olduğunu düşündüğü için yapanlardan olmamak lâzım.
Öğretmendiniz siz, değil mi ?
Geçmiş olsun.
Mune
maalesef bence de öyle.hemenn hemennn gidin vallahi ben senelerdir uğraşıyorum 5 doktor değiştirdim bu konuyla ilgili. kulağım iltihaplanmış sağır oluyordum neredeyse sırf antibiyotik kullanmamak için direndim. antibiyotik için hocamız hep şey derdi, bir organı iyileştirir tüm vücudu iflas ettirir. bu durumu dikkate alın
sağlık gibi bir konuda bile böyle yapan insanları Allah gerçek hayatta karşımıza çıkarmasın.Ego tatmin yeri burası anlaşılan,nasıl saldıracaklarını şaşaırmışlar.Bazıları gerçekten oturup bekliyo acaba hangi konuya atlasam, dalga gecsek vs diye
Zaten konunun yeri burası değil belirtmiş arkadaş, öğretmen olması ne alaka
Bilgin varsa yorum yap, başına geldiyse yorum yap, oturup dalga geçmek neyin kafası
Yukarı da bir arkadasta belirtmiş, travazol ve sirkeli su derdine derman olabilir.. Büyük ihtimalle mantar oldunuz.
Konunuzun yeri burası değil.
Kuralların varlığını bile bile, kendi işine öyle geldiği için, canı öyle istediği için, öylesinin kendine daha yararlı olacağını düşündüğü için, kendi lehine kural ihlallerini hak görenlerden olmamak lâzım.
Bunu yanlışlıkla değil, bilmeyerek değil, panikle değil, başkalarının - burada site kurucu ve yöneticilerinin- emeklerine saygı göstermediği, kurallarını umursamadığı, kurallara rağmen kendi tercihlerinin daha önemli olduğunu düşündüğü için yapanlardan olmamak lâzım.
Öğretmendiniz siz, değil mi ?
Geçmiş olsun.
Mune
Hiç canınızı sıkmaya değmez.. Dalga geçilecek konu var, gecilmiyecek konu varsağlık gibi bir konuda bile böyle yapan insanları Allah gerçek hayatta karşımıza çıkarmasın.Ego tatmin yeri burası anlaşılan,nasıl saldıracaklarını şaşaırmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?