Sağlık,sağlııık

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.394
133
27
Merhaba KK'nin güzel kadınları,bu aralar benim derdim sağlığım.Cidden insan sağlıklı olmayınca gözü hiçbir şeyi görmüyor.Kusura bakmayın biraz açık yazacağım ama ben midem için antibiyotik kullanmaya başladım.1 haftadır vajinamın içinde beyaz beyaz şeyler var.Üstelik sünnet olmuş çocuk gibi yürüyorum.Hem ağrı hem aşırı miktarda yanma var.İdrarımı yaparken korkar hale geldim.Bunların antibiyotiklerden dolayı olduğunu düşündüm ama antibiyotik kullanmadan öncede 1 kere olmuştu.Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu,nasıl geçti acaba?
Bu arada lütfen konum taşınmasın,buraya daha çok bakan oluyor.

Doktora gitmeyi düşündünüzmü?

Enfeksiyon, mantar vs. Sanırım.
Neyse ben bana iyi geleni yazayım.
Hiç bir zarar da görmez rahat edersiniz hemen diye düşünüyorum.
Kaynamış suyu ılıtın.
Içine biraz elma sirkesi ekleyin.
Tuvalet sonrası bu su ile taharet alın. Iyilesene dek.
Ayrıca travazol merhem sabah akşam sürmede 1 günde iyi olursunuz.

Tamam o zaman buradan teşhis koyup, reçete yazılamayacağına göre konu manasız ve yanlış yerde. Bin tane konu var ayrıca jinekolojı bölümünde bunla ilgili.
size konunun anlamsız olup olmadığını sormadım.Bunu yaşayan var mı diye sordum,yaşamadıysanız ilgilenip yazmanıza da gerek yoktu hanımefendi.

çok teşekkür ederim.Uygulayacağım.

yaşadık diyelim de her beyaz şey aynı mı? Belki başka şeyler yaşıyoruz. Belki ben vitiligo oldum sen de mantar? Bi doktora git teşhisin konsun. Sonra yaz bende bu hastalık var şu ilaçları kullanıyorum. Siz neler yaptınız ne kadar da geçti, dikkat edeceğim başka şeyler var mı diye.

Gerçekten insanları anlamak çok zor. Konu sahibi endişelenmiş, fikir almak istemiş, yaşayan ya da bilen varsa belki içime su serper demiş. Hastalık konularında bile bu kadar empatisiz yaklaşmak zorundamısınız ? Çok sinirleniyorum böyle yorumlara
İnşallah birşey yoktur konu sahibi, enfeksiyona dair birşeydir hemen halledilir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…