- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Doktora gitmeyi düşündünüzmü?Merhaba KK'nin güzel kadınları,bu aralar benim derdim sağlığım.Cidden insan sağlıklı olmayınca gözü hiçbir şeyi görmüyor.Kusura bakmayın biraz açık yazacağım ama ben midem için antibiyotik kullanmaya başladım.1 haftadır vajinamın içinde beyaz beyaz şeyler var.Üstelik sünnet olmuş çocuk gibi yürüyorum.Hem ağrı hem aşırı miktarda yanma var.İdrarımı yaparken korkar hale geldim.Bunların antibiyotiklerden dolayı olduğunu düşündüm ama antibiyotik kullanmadan öncede 1 kere olmuştu.Böyle bir şey yaşayanınız oldu mu,nasıl geçti acaba?
Bu arada lütfen konum taşınmasın,buraya daha çok bakan oluyor.
cuma gideceğim zaten.Doktora gidin.
Tamam o zaman buradan teşhis koyup, reçete yazılamayacağına göre konu manasız ve yanlış yerde. Bin tane konu var ayrıca jinekolojı bölümünde bunla ilgili.cuma gideceğim zaten.
cuma günü gideceğimDoktora gitmeyi düşündünüzmü?
Cuma günü gidecek zaten.Idrar yolu iltihabı da var gibi. Doktora gitmelisin. Ilerlemesin.
Bence bu tür konularda burda öneri almayı düşünmeyin önce doktora gidin ne olduğunu öğrenin hasas bölge çünkü herşey olabilircuma günü gideceğim
size konunun anlamsız olup olmadığını sormadım.Bunu yaşayan var mı diye sordum,yaşamadıysanız ilgilenip yazmanıza da gerek yoktu hanımefendi.Tamam o zaman buradan teşhis koyup, reçete yazılamayacağına göre konu manasız ve yanlış yerde. Bin tane konu var ayrıca jinekolojı bölümünde bunla ilgili.
yaşayan var mı,ağrı arttığında ne yaptı diye sormak istedim.Bence bu tür konularda burda öneri almayı düşünmeyin önce doktora gidin ne olduğunu öğrenin hasas bölge çünkü herşey olabilir
çok teşekkür ederim.Uygulayacağım.Enfeksiyon, mantar vs. Sanırım.
Neyse ben bana iyi geleni yazayım.
Hiç bir zarar da görmez rahat edersiniz hemen diye düşünüyorum.
Kaynamış suyu ılıtın.
Içine biraz elma sirkesi ekleyin.
Tuvalet sonrası bu su ile taharet alın. Iyilesene dek.
Ayrıca travazol merhem sabah akşam sürmede 1 günde iyi olursunuz.
evet ama çok az miktarda.Daha çok ağrı var.Kasinti var mi ayni zamanda
Sizi anlıyorum ama doktorlar sorunlarımız için varlar özellikle konu vajina olduğu için önce doktor diyorum umarım sorununuz çözülüryaşayan var mı,ağrı arttığında ne yaptı diye sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?