• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sağlık raporunda yapılan testlerde gebelik çıkarmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melodilove

Benim hâla bir umudum var 🍃
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
317
186
53
Merhaba arkadaslar 7-8 aydır cocuk calısması icerisindeydık ama malesef bir türlü nasip olmadı bende calısmaya karar verdim cocuk mevzusunu rafa kaldırıp , sağlık raporu istendi bütün tetkikler yapıldı idrar kan dahil adetime 2-3 gün kala yapılmıştı fakat halen adet olmadım ve bugün dahil 6 gün gecikmem var eger gebelik olsaydı kanda çıkmazmıydı acaba veya idrarda ? Yani beta hcgye bakılıyormu saglık raporunda ? Normalde günüm hiç şaşmaz en fazla +1,-1 gün şaşar ..

Test yapsan burada bunu soracağına 6 gün geçmiş testte hamile isen kesin çıkar ayrıca sağlık raporun çıkmaz

Test yapsan burada bunu soracağına 6 gün geçmiş testte hamile isen kesin çıkar ayrıca sağlık raporun çıkmaz
Boşuna heveslenmek ıstemıyorum belki stresten olmusumdur dıye dusundugumse bırde ben saglık raporunda cıkardı dıye dusunuyordum

Çıkmaz, şöyle anlatayım bazen kan veririz ama sadece beta hcg’ye bakılır, örneğin hamilesin ama kansızlık da var vitamin eksikliği de var demezler, bunun gibi düşün, neye bakılması lazımsa o an ona bakılır.

Çıkmaz, şöyle anlatayım bazen kan veririz ama sadece beta hcg’ye bakılır, örneğin hamilesin ama kansızlık da var vitamin eksikliği de var demezler, bunun gibi düşün, neye bakılması lazımsa o an ona bakılır.
Çok teşekkürler en kısa zamanda yapıcam test kursa gittiğim icin fırsatım olamıyor almaya

Merhaba ben kendim 2. Gebeliğimi sağlık ocağında sağlık raporu hazırlarken aile hekimi tarafından öğrendim. Sizin de bakilmistir muhtemelen çünkü ayrıntılı bakılıyor.

Back
X