Sağlık Personelleri

oh oh hemşerilerimi topluyorum burayada :)) gelin gelin yigidolarım hepinize sevgiler....

valla herkes hemşire bi tane meslektaşım var aranızda ben de röntgen teknisyeniyim daha önce de yazmıştım ankaradayım .şuan gebe olduğum için çalışmıyorum ayrıldım doğumdan sonra devam edeceğim herkese sevgiler

ya bende paramediğim hiç paramedik yok sanırım sitede..
yalnız meslekler yerine nie sadece hemşire var sağlıkçı yada başka branşlar yok bizde hepimiz hemşireyi işaretliyoz mecburen sağlıkçı olarak degiştirilmeli bence
yalnız hemşire arkadaşlar sakın yanlış anlamasın herkesin branşı farklı ondan söyledim yanii hepimiz o kutsal görevi yapmaktayız . hepinizee iyi nöbetler.....
bu arada bebegi olupta çalışan varmı aramızda nasıl idare ediyorsunuz bebeginize kim bakıyorr a.s.

vay vay vay ben bayadır giremiyordum tüm meslektaşlarımız gelmiş süper yaaa dahada katılım beklıyoruzz arkadaşlar yehuhhuuuuuuuuuuu:):):)

slm bende istanbulda laboratuvar teknikeriyim. bayanlar yaşıyormusunuz.. burda hayat yokmu yahuu :sm_confused:

herkeze selamlar arkadaslar.
butun meslektaslarim burda toplanmis beni cagirdiginizi duydum kostum geldim:))) bende Registered Nurses yani kisaca burda (R.N) deniyor .evet hemsireyim isim hasta takipcisiyim bulundugum eyaletin bir hastahanesinde .Ama turkiyede hemsirelik yapan meslektaslarimla gurur duyuyorum bir mesaide gunde yuzlerce kisi ile ugrasmak gercekten buyuk basari sizleri burdan kutluyorum ve gurur duyuyorum .bana TURKIYE'den bir arkadasimin send'ledigi hemsirelerle ilgili yazi metingini iyi okuyun ayni zamanda sirinide gondermis sizlerle paylasmak istedim '
Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir. Hemşirelik, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslektir; ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister; temelinde sevgi, saygı yatar. Hemşire din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışır. Bu nedenle, sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir; çünkü hemşire, sağlığı yerinde olmayan, yardıma muhtaç insanlara hizmet vermektedir. Bu yönü düşünüldüğünde, hemşirelerin, hem eğitim açısından hem de psikolojik, sosyal ve ekonomik açıdan desteklenmesi gereken onurlu ve gururlu bir meslektir.

Burada mutluluğa yer yok
Burada yaşanır acıların en büyüğü
Unutma burasıdır buruk mutlulukların yeri
Gel gör ki girmeyiver kapısından
Kolonyası serum, parfümü kan kokusudur.
Bir de giderse elektrikler
Bozulursa jeneratörler
Morg odasından çıkan ölü kokusudur
ölüm korkusudur.
Burası hastanedir

En buyuk emegi verende

durmaksizin bizim icin kosan

HEMSIRELERIMIZDIR!!!!

tekrar sizlerle birlikte olmaktan buyuk mutluluk duydum
saygilar ve sevgileri

meraba kızlar bende acil hemşiresiyim ve tabiki 4924 lüyüm . aranızda 4924 lü varmııı

hemşirelik kabiliyet isteyen bir meslek hem özverili hem sabırlı hem yetenekli hem vicdanlı hemde sogukkanlılık isteyen bir meslek meslegi çok seviyorum ama ne yalan söyleyeyim bazen bazı hastalar öyle bunaltıyorki bazen bunalıyorum çok zor bir meslek diye bide doguda hemşire olarak çalıöşmak daha zor tabi

bende hemşireyim ama işsizim senağlama atama bekledim gelmedi özele başwurdum güya sözleşme imzaladık ama hastane daha açılamadı bi türlü offf hemşirelik çok kutsal ve değerli bir meslek ama gelin görün ki emeğimizin karşılığı bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…