Onları boşverin de bu şarlatanın peşinden gidip aşı yaptırmayan aileler yüzünden aşılı çocuklarımızın da risk altında olması peki? İşin içinden biri olarak emin olabilirsiniz çok fazla yaptırmayan aile var. Yazık o kadın daha hiç çocuk felcinden ölen bi çocuğu çaresizce, elinden hiçbir şey gelmeden izlemerk zorunda kalmamış demekki. Sspe hastası çocuğun yavaş yavaş ölümüne tanık olmamış.. şimdi konuşuyor öyle bik bik
Her dönem böyle tipler çıkar ya bizim şansımıza da piyangodan Canan Karatay çıktı işte..
Allah insana akıl fikir vermiş. Ben sağlıkçı değilim araştırmamı kısıtlı şekilde yapar mantığıma uyanı yaparım.
İyi de bu kadın bu kadar anlatırken ağzın açık dinleyeceğine bir kar zarar terazisinde ölç bakalım.
Öyle "ben baklava yemem" demekle olmuyor ki bu işler..
Ben epilepsi ilacı içmek zorundaydım gebeliğim boyunca. Her yerde der ki hamileyken veya doğumda geçirilecek nöbet, ilacın bebeğe vereceği zarardan daha büyük hasar yaratır. Yani ilacı içmemem içmemden daha kötüydü..
Instagramda takip ettiğim bir doktor var aşı karşıtlarına çok tepkili.
Geçenlerde tetanoz nedeniyle yoğun bakımda yaşam savaşı veren küçük bir çocuğu paylaşmıştı.
Bizim ülkemizde tetanoz görülmeyeli kaç nesil eskidi tahmin edin.
Doktor olduğu halde şaşkınlık içindeydi. Sebebi tabi ki yeni moda olan aşı karşıtlığı..
Bebeğine 1 yaşına kadar aşı yaptırıp, beyni yıkandıktan sonra karşı olan ve küçücük bebeğe haşamat yaptırmayı düşünen beyinsizler de tanıdım malesef..
Risk altında olan o çocuklar için yine bizler üzülüyoruz işte..