Nufüs sınırlaması var 4000 üzerine kayıt yapılmıyorMisafir hastanın da belli bir süresi var diye biliyorum. Net bilgim yok ama çocuk orda doğmuş. Siz her ay gidip kontrollerini yaptiriyorsaniz, daha ne kadar da kalacağınız belli değilse neden ikamet aldırmıyorsunuz oraya ki?
Hem arada 2 bina varsa zaten başka sağlık ocağına yonlendiremez oraya gidersiniz.
neticede elinde aşı yoksa pekala reddedip başka bi yere gitmenizi söyleyebilir. memlekette herkes her konuda mükemmel ama işte bi bu hizmet sektörü işteHiç bekleme direkt şikayet et. Devletin verdiği imkanı halka kullanmamak ne demek?! Bizimde başımıza benzer bi durum geldi eşim gidip tepki gösterince ben öyle demek istemedim falan filan dedi.Evet işleri çok kutsal ama neticede onlar bize hizmet için ordalar. Diyarbakır da yaşıyorum burda bir hemşirenin 90 bebeği var ve kadın o kadar bazik ve güleryüzlü ki sanıraın tek benim bebeğimden sorumlu. Ama annemlere gidince 30 bebekten sorumlu olan ve bebeklerin çoğu özel hastaneye gittiği için az bebeğe bakan hemşireler kendini yoğun sanıyor. Yapmanız gereken tek şey bir hafta önceden söylemek, aşıyı istesinler. Ama mutlaka şikayet edin ilk olarak.
Benmde aynisi basima geldi birbirlerine yolluyolar utanmadan. Ben yurtdsndan geldim diye asimi bile yapmadilar. Hic sevmyrm mecbur kalmadkcada gitmem herlde. Bunlardaki enaniyet proflarda yok:))Kızlar merhaba.
Kendi evim Karsta ben ailemin yanında 34 haftalik doğum yaptım. Hastaneden çıkınca saglık ocagına gidip hepatit b aşısı yaptırdım. Premature oldugu için ve gram gram kilo kaybettiği icin haftada bir tartırmamızı söyledi doktorumuz. Aşıdan bir hafta sonra kontrole gidince hemsire bana daha ne kadar kalacagimizi sordu. Bende bilmiyorum sinavlarım var o yuzden net bi tarih belli degil dedim. Oda bana kizımın 2. Hepatit b aşısını yapacagını ama 2. Ay aşısını yapamayacagini söyledi. Surekli burda duracaksanız kaydinizi aldırın dedi. Ama o saglik ocagi doluymuş uzakta bir saglik ocagini soyluyor bize. Bende baska yere gidemem 2 cocukla kaydimida aldiramam geri evime gidecegim burda olursak buraya gelecegim dedim. cunku annemin eviyle 2 bina var arada sadece. Niye baska yere gideyim ki.
Daha sonra kızımın gözü için doktorun yanına girdim oda aynı seyi soyledi. Nedeni daha once buyuk kızım icin 3 4 defa ilac yazdırmıstım. Zaten bebegimide muayene bile etmedi cocuk doktoruna goturun dedi. Farklı farklı tarihlerde ilac yazdirmistim.
Boyle bir hakları yok biliyorum ama ne yapayım sizce arayıp saglik bakanligina sikayet mi etsem. Inanin o kadar sinirim bozuldu ki bebegimi sonra tarttirmadim bile. Arayip sikayetci olsam mı cok kararsız kaldım. Çok kötü davrandılar kovmaktan beter ettiler resmen.
Bir ay önceden git demek nedir? Bu aşılar uzaydan gelmiyo neticede. Yada hemşire parasını kendi cebinden vermiyo. Her sektörü bilmem ama özellikle bazı meslek gruplarında ki şişkin egoyu ara ara söndürmek gerekiyo...neticede elinde aşı yoksa pekala reddedip başka bi yere gitmenizi söyleyebilir. memlekette herkes her konuda mükemmel ama işte bi bu hizmet sektörü işte