Sağlık ocağında ilaç yazdırmak

Ya gerçekten anlamıyorum bu neyin cinsliği yani devlet izin vermiyo diyor bide
Tüp bebek yaptırmaya parası olan ilacınıda alır ne demek ya. Sanki keyfimizden tüp bebek yapıyoruz paramız fazla geliyor. Saçmaya yer arıyoruz. Hamilelik boyunca da özel doktoramı gideceksin. Devlette kadın doğumcu yazar heralde arada orayada muayene olursun.

Tabiki kendi demedi işte devlet diyomuş ben demiyorumda devlet diyora getiriyo tüp yapacak parası varsa ilacıda alır siz yazmıcaksınız demiş devlet güvenmiyecek durum olmasın diye reçetem ile gittim zaten hepsinide yaz demedim ki yazabildiğinizi yazın gerisini ben yine alırım dedim yani Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim

Eşim sinirlendi almış az önce hepsinden kutu kutu kendini strese sokup moralini bozma boş yere dedi özelde takibim olacak mecbur canım 12 hafta sonrası devlete giderim herlde zaten 200 binden fazla masraf oldu özelede 2000 her ay verebileceğimi sanmıyorum bebeğimin ihtiyaclarına kullanırım hiç değilse o parayı

Vicdansızlar ya tüp bu bide insanlar ne ilaçlara ne işlemlere maruz kalıyor sanki keyfimizden yapıyoruz para bayılmak hormon almak hoşumuza gidiyor Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Doktorunuz yazmıyorsa değiştirin aile hekiminizi o ilaçlar gerçekten reçetesiz çok pahalı. Ben 2 gün önce mecbur fitil ve Estrofem aldım elinde gözüküyor dedi eczacı karşılamadı sgk ama bitmişti malesef ilaçlarım. İkisine toplam 700 tl verdim

700 versem içim yanmazdı valla aylık 5 bini geçiyor benimkiler fazla ilaç kullandırıyor doktorum 400 tlde tahlil basına kan veriyorum 3seferdir mecbur aynı hastane olsun diye 4. Ye bu akşam yine vercem battık battık bugunde değerim yüksekse dahada vermcm dedim ne masraflı işlermiş

Keşke sağlık ocağında verseydiniz kan tahlillerini gerçekten çok pahalı ve zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…