Sağolun bende böyle takmak istemiyorum.Gecen hafta ben de yaptirdim saglik ocaginda. Kullanilan kitleri hemsire gozumun onunde acti cikardi. Pecete de ben odaya girdigimde seriliydi. Kalktigim anda alip cope atti. Kafaniza takmayin dikkat ediyorlardir
Sanmiyorum. Sonucta hemsire bakarak ornek aliyor. O sirada regl degiseniz sorun olmaz bence.Sağolun bende böyle takmak istemiyorum.Birde ben ertesi gün adet oldum yani zmani gelmişti zaten adetimin. Bu sıkıntı yaratır mı sizce testte
30 yaş altıysanız ünv. hastanesinde yaptırabilirsiniz.Sağlık ocakları da mı sadece 30 yaş üstüne yapıyor ? Çok saçma sistem
Çok teşekkür ederim sağolunPeçete değişmemiş olsa bile peçeteden öyle hpv kapmazsınız rahat olun.
Çok teşekkür ederim sağolun. İnanın Ücretini cikabilsem hemen olucam ama malum fiyatları çok pahalı geliyor bütçeyeMerhaba,
Herhangi bir bulaş olmaz, o tip hastalıklar dış materyallerden zaten bulaşmıyor. Tek bulaş yolu cinsel ilişkidir.
Adetiniz henüz gelmediği için testiniz de bir yanlışlık olmaz, sonuçlarınız 21-30 gün arası çıkar.
Bu arada önlem ve hpv den korunma amaçlı hpv aşınızı yaptırmanızı öneririm.
Geçmiş olsun