Merhabaa , sağlık meslek son sınıf öğrencisiyim hayırlısıyla az kaldı bitirmeme
Çok memnunum bu okulda olup bu işi yapmaktan benim de bölümüm hemşirelik.
3. sınıfta staja başlanıyor özel hastane veya devlet hastanelerinde okul ve öğrenci birlikte belirliyor bunu ayrıca devlet ufacık bir miktar da maaş veriyor öğrenci için yeterli geliyor tabi
ayrıca sigortanıda başlatıyorlar.
Sevdiğin zaman iş gerçekten güzel bir iş tabi sevmeden yapılmayacak bir iş.
Bir senedir devlet hastanesinde staj yapıyordum yazınsa yaz stajına aynı yerde devam ettim biraz yorucu oluyor okul iş dershane ödevler staj dosyaları derken yoruluyorsun
Sağlık meslekten mezun olduktan sonra sınavsız geçiş alanları da var eğer hemşirelik yapmak istemezse paramediklik, fizyoterapi, diyaliz, lab. teknikerliği vs gibi diğer sağlık alanlarına geçişler var ve ayrıca alan içi tercih yaparsa hemşirelik gibi ek puan geliyor tabi bir de okul puanı geliyor bu şekilde birazda çalışırsa açıkta kalmaz kimse diye düşünüyorum. Eğer kaldırmazlarsa bizim için kpss'yi onun dönemine kadar olursa lise bitirdikten sonra kpss'ye girip iyi bir puan alırsa atanadabiliyor
Hem üni kazanıp hem atanırsa o da ayarlanıyor. Hem lisans mezunu oluyorsun hem de devlet memuruu
Seneye hem üni için gireceğim hem kpss'ye gireceğim bakalım hayırlısı emeklerime değer umarımm :94: