• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık kurumu işletmeciliği okuyan var mı?

Fateb

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
362
367
303
35
Ne yaptınız kızlar çalışmalar ne durumda ?:32::32: Bu bölümden arkadaşlar gelin toplanalım hadi

Son düzenleyen: Moderatör:
Oleey tek değilmişim :):52:
Kaçıncı sınıf vede sınavlar nasıl geçti?:31:

Çok geçmiş olsun ben 2. sınıfım ama benimkide aynen pazar iyi bir tokat attı :9: Bir kursa falan gidiyor musun tek mi çalışıyorsun:3:

şızlar bende bu bölümde okuyorum 2 ci sınıf sınavlar çok kazıktı ya:2:

Çok geçmiş olsun ben 2. sınıfım ama benimkide aynen pazar iyi bir tokat attı :9: Bir kursa falan gidiyor musun tek mi çalışıyorsun:3:

Tek başıma çalışıyorum. Kitaplardan felan hallediyoruz işte 1. sınıfı :))

sadece kendim okuyorum sanıyordum bölümümü bu topiği görene kadar :64: :64:
bende daha 1.sınıfım kızlar finallara çalışmaya başlayan var mı:37:

arkadaşlar bide;
2.sınıf okuyan arkadaşlar derslerinizi yazar mısınız?
ve dershaneye yada kurslara giden varmı?
2.sınıfta yani ihtiyac oluyor mu?
cevaplarsanız sevinirim..

Son düzenleme:
arkadaşlar bide;
2.sınıf okuyan arkadaşlar derslerinizi yazar mısınız?
ve dershaneye yada kurslara giden varmı?
2.sınıfta yani ihtiyac oluyor mu?
cevaplarsanız sevinirim..

Canım ben büt'e kaldım 2. sınıf öğrencisi olarak .Bence 2. sınıf daha zor eğer gidebiliyorsan bir kursa git derim ben.:54:

Canım ben büt'e kaldım 2. sınıf öğrencisi olarak .Bence 2. sınıf daha zor eğer gidebiliyorsan bir kursa git derim ben.:54:

mrh canım ben 1.sınıfım büt'e kaldım bende (çalışmazsan olacağı budur işte) :50:
2.sınıf derslerini hiç bilmiyorum ayrıca ben ankarda bi semtte yaşıyorum burada bi kaç dersahenye sordum benim bölümün kitapları bile yokmuş daha ders açsınlar yani.. onun için aöf kitaplarına kaldım.. dershane yok yani :50:

1. Sınıfın dersleri dersanelerde var işletme iktisat ortak dersler çünkü. Ama 2. sınıfın bir tek istatistik dersi veriliyor malesef.. Allah yardımcın olsun canım..

amin Allah yardımcım olsun çok güzel moral oldu yaa:18::18:

arkadaşlar baya geç katılıyorum aranıza :) bende bu bölümü kazandım ilk senem olucak hayırlısıyla... ama hiç bilgim yok bilgilendirirmisiniz :)

merhaba kızlar ben de ikinci üniversiteyle kaydoluyorum bu bölüme, nasıl bir bölüm zorlanıyor musunuz? benim bölüm zaten ağır, kalırsam bırakırım heralde :(

Back