Sağlık en büyük nimetmiş :'(

Allah razı olsun .bazen içim daralıyor kötü düşünüyorum bazen güçlü durmaya çalışıyorum. Inşallah endişelerim boşa çıkar
İnşallah,şöyle düşünün ben şu an saglikliyim yani bildiğim her herhangi bir sağlık problemim yok.İki evladım var yarını göreceğimin garantisi yok.Hepimizin gerçeği ölüm,kacis yok. İyi düşünün,iyi olsun.Allah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alıp,büyütmeyi nasip etsin.

Rabbim yardımcınız olsun. Olumlu düşünün olumlu olsun inşallah.İyi haberlerinizi bekliyoruz. Dua ile

Öncelikle geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ben de çocukluğumdan beri alerjik astım hastasiyim, 23 yaşımda aniden 1 gün içinde ayak eklemlerimi tutan ani bir romatizma sebebiyle 1 ay yuruyemedim ama tedaviyle çok şükür geçti gitti ve bir daha sorun yasamadim. Kortizon ve birçok ilaç kullanımı sebebiyle ve aldığım kilolar nedeniyle benim de karaciğerimde yağlanma tespit edildi. Ardından 7 senedir bebek sahibi olmak için gördüğüm tedaviler, bir kürtaj, tesadüfen tespit edilen ve neredeyse beyine kadar ilerleyen kulak enfeksiyonu nedeniyle aniden gelişen ameliyat süreci derken bir de yaşadığım panik ataklar sebebiyle hastalık hastası olma konumuna gelmiştim. Hem ilaç, hem de terapi ile büyük oranda onu da atlattım. Şimdi hamileyim, tam da Corona virüsü döneminde olması beni yine paniklere sürükledi. Gerçekten hayat bir mucize, ne zaman ne olacağı mechul. İnşaallah yavrunuzu sağ salim kucaginiza alacaksınız.

Oncelikle cok gecmis olsun.
Psikolojinizin nedeni hamilelik diye dusunuyorum. Bazi sebeplerden dolayi ben de hep dogumda olucem demistim. Simdi oglum 3 yasina geldi bile.
Bu düşünceleri aklınızdan uzaklaştırmaya calisin. Pozitif olun.
Allah yardimciniz olsun. Sag salim kavusursunuz insallah bebeginize.

Zor bir durum düşünmemek lazım bende sıralasam İnanın sizden eksik kalmaz. Gönlünüz ferah olsun daha feci hasta olup sapasağlam Doğumu atlatan var

Allah korusun inşallah hayırlı bir doğum gerçekleşir bebeğinizle birlikte sağlıklı yaşarsınız doktorunuz durumunuzu biliyor buna göre en iyi önlemler alınacaktır öyle doğum yaparsanız

Rabbim sifa versin yardımcın olsun cok zor bi durum

Aminn Allah razı olsun ..rabbim hic bi anneye evlat acısı hiç bir evladada anne acisi gostermesin

Çok geçmiş olsun. Hidrosefaliniz ne zaman durmuştu
Ne zamandan beri var nasıl olmuş bilmiyorum. Lisede baş ağrısıyla gittim mr çekildi genişlemiş durmuş dedi doktor. E ben kafaya cok twktim doktor o zaman dedi ki unut bu hastalığı. Ilerde tabi garantisi yok ama eğer ağız ve burundan fışkırır kusma altına kaçırma falan olursa mr çekil duruma bakılır o zaman şuan sıkıntı yok demişti

Niye ölesiniz yahu. Doktorlar farkında değil mi rahatsızlıklarınızın..Ona göre zamanı gelince sezeryan yaparlar,kimseye de bişi olmaz Allah'ın izniyle..Karamsar olmayın lütfen, bunun daha lohusalık dönemi var..Böyle yaparsanız lohusalık sendromu da kaçınılmaz olur.Bir psikologla görüşün isterseniz,bu dönemi daha rahat atlatmanıza yardımcı olur.

Allah yardımcımız olsun inşallah .umarım bebeğimizi sağ sağlim kucagimiza alırız.ha bu arada bende polikistik overde var di. 1 yıl olmadı korunmamaua rağmen en son klomen kullandım 2.sinde kafadan atınca hemen oldu ck şükür

Amin Allah razı olsun..Her kadın doğumdan önce oyl3 düşünürmüş ama benim sağlık problemlerinden dolayı 2ye katlandı..rabbim yardımcımız olsun

Zor bir durum düşünmemek lazım bende sıralasam İnanın sizden eksik kalmaz. Gönlünüz ferah olsun daha feci hasta olup sapasağlam Doğumu atlatan var
Rabbim bebeğimi mucize şeklinde verdi .inşallah doğumum da mucize sekilde guzel gecer atlatirim

Allah korusun inşallah hayırlı bir doğum gerçekleşir bebeğinizle birlikte sağlıklı yaşarsınız doktorunuz durumunuzu biliyor buna göre en iyi önlemler alınacaktır öyle doğum yaparsanız
Allah razi olsun.gittigim hastane ünv hastanesi çok iyi doktorlar proflar var ama işte bu hastalıkları düşününce korkuyorum

Doktor geçen gün normal.ndogum gorunuyo ded8 o yuzden daha çok korktum arttı. Insalalh yarın sezaryan icn konusucam yaparlar inşallah

Amin...inşaallah

Allah seni bebegine bebegini de sana bagislasin.Ümitsiz olma boll boll dua et.Rabbim şifani versinSana dua edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…