Sağlık en büyük nimetmiş :'(

Allah rahmet eylesin ..haklisiniz ama sağlıktan yana hiç yüzüm gülmedi. Tam bu andada başıma gelenler beni çok yıprattı çok korkuyorum..duanızı istiyorum :'(
Elbette dua edicem, Rabbim sizi evladınıza bağışlasın inşallah Eğer müslümansanız bu yaşadıklarınızın sınav olduğunu bilir, sabır ve teslimiyet içerisinde olursanız mükafatını alacaksınızdır inşallah. Tüm bunlar Allah'a yaklaşmanız için birer fırsat aslında. İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız

Canım lütfen kötü düşünme senin dua ettim bu gece Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah eminim bi sorun olmayacak buraya hayırlı haberlerini de yazarsın ınsallah

Allah korusun niye böyle karamsar konuşuyorsunuz? Dikkat edin, sağlıklı beslenin, tedavinizi olun Allah’ın izniyle iyileşirsiniz.

Karaciğer yağlanması o kadar önemli bişey değil. Bi süre düzenli beslendiğinizde geçiyor. Kendinizi yıpratmayın bu kadar.

Hiç endişelenmeyin. Eğer hayati bir riskiniz olsaydi bebeği alırlardı. Çok şükür haftası çok iyi. Sizi tehlikeye atmazlardı. Gebelikte en önemli olan şey anne sağlığı. Bebek ikinci planda. Ben de ağır help sendromuyla 29 haftalık acil doğuma alındım. Sizinki kadar ağır süreçler ben de yaşadım. Ama şükürler olsun şuan çok sağlıklıyım. Toparladım iyileştim ve hayattan daha çok zevk alıyorum eskiye göre. Kıymetini biliyorum her anımın. Siz de iyi olacaksınız ve çok mutlu olacaksınız. Hissediyorum.

Hic kötü düsünmeyin lütfen hepimiz bir şeylerle sinaniyoruz. Saglik o kadar önemli ki sizi çok iyi anlıyorum. Benimde var sağlık sorunlarım. Ama iyi düşünün hic bir sıkıntı olmayacak ve bebeğinizi sağlıkla afiyetle buyutceksiniz Allahin izniyle

Icinizi ferah tutun.
Surecler sizi yormus anliyorum ama 34+6 diyorsunuz masallah bebegi buyutmussunuz. Bugune getirdiginiz gibi ilerisi de su gibi akip gider insallah.

İyi düşün iyi olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah.. bebişinin güzel haberlerini verirsin inşAllah dua et Rabbim büyük gün doğmadan neler doğar Allah şifa versin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…