Hayır konuşun,hayr olsun. Sözleriniz dua yerine geçer Allah korusun.Zaten ecel dogumundaysa kacacmazsiniz,bugununuzu zehretmenizin bir anlamı yok. Allah şifa versin şifa ayetleeini çok dua edin. Bende edecemya bende bebeğimde ölcez yada ben ölcem bebegim annesiz kanadı kırık kalıcak.
34+6 günlük hamileyim...
Birde son olarak karaciğer yağlanması basit bir durum bebeğin suyunun fazla olmasida tehlikeli değil az olması tehlikelidir sinüzit zaten önemsiz durmuş hidrosefali konusunda çok şanslısınız. Nst de sancı çıkması muhtemel bir durum haftaniz ile uyumlu. Pıhtı için zaten 17gun yatmissiniz vücut kendi kendine yok eder.Çok uzatmak istemiyorum aslında.kucuklukten beri hep hastalık çektim hastane köşelerinde büyüdüm desem yeridir...Şimdi büyüdüm 24.yaşıma girdim girdigim akşam hastanelik oldum.dogum günümü kutladık eşimle mutluyduk.gece 12 gibi karnim tas gibi oldu 20 dk 30dk arayla 3 kere siddetli kustum.ve karin agrim dayanilmicak gibiydi.hemen acile gittik.yapilan muayeneler vs vs oralara hic girmek bile istemiylrum .akciger emboli teshisi konuldu .o yetmedi aort anevirzmasi varmis .oda yetmedi kanda oksijenim cok dusukmus ona bagli kirli kan yukseliyomus .nabzında çok yüksekti.nnefes darligkndan zaten uzanamıyorum bile.hemen yatış verdiler göğüs bölümünde 17 gün yattım iğneler ilaçlar serumlar oksijen makinesi ...dahiliyede baktı ve suprizzzz karaciger degerlerimde yüksek çıktı. Ve karaciğer yağlanması varmış...17 gün sonunda çıkış verildi.cikmadan kadin dogumda bakti bebegin suyu fazlaymiss .ve nts de sancı ecikti.her hafta kadın doğum ve göğüs doktoruna kontrole gidicem .doğuma 1 hafta kala da göğüs ve kardiyoloji tekrar gorucek beni...Dogum günümden bu yana çok üzgünüm mutsuzum .hayattan soğudum artık herşey anlamını yitirmiş .Doğumda olcegimi hissediyorum .tamam rabbim bilir herşeyi ama .Benim durumum apacik ortada...
HASTALIKLARIM
.alerjik astım
.durmuş hidrosefali(omurilik sıvısının beyinde birikmesi.benimki birikmiş durmus)
.sinüzit, ki bu en önemsizi
. Pulmoner emboli(akciğerde ki damarlardan birine pıhtı atması)
.aort aneverizması (kalple akciğer arasındaki atar damarlardan birinin genişlemesi)
.Karaciğer yağlanması
.ve 1 2 gündür tansiyon sorunuda yaşıyorum sabah 13 du ikindi vakti ölçtüm 14 olmuştu elim ayağım titriyodu.
Ben bu şekilde nasıl doğum yapicam bilmiyorum sonum belli .ya bende bebeğimde ölcez yada ben ölcem bebegim annesiz kanadı kırık kalıcak.
34+6 günlük hamileyim...
Amin Allah razı olsun ...inan kim duysa ben demeden duaya başlıyorlar. Kimin duası kabul olur bilinmez .duanızı benden ve benim durumumda olanlardan eksik etmeyin...Rabbim yardımcınız olsun ,inşallah sağ salim bebeğinize kavuşursunuz ikinizde sağlıklı olursunuzisterseniz dua toplayın ,dünya dua ile ayakta durur derler .
Öyle ama insan oğlu can kıymetli hele bide yavrumu beklerken yaşadıklarım çok yıprattı. Inşallah dua edin buraya gelip mutluluğumu yazmak nasip olsunSapasağlam biri doğuma gider, aksi bir şey gelişir, bir sürü hastalığı olan birisi de sapasağlam doğurup gelir. Corona da olduğu gibi 87 yaşındaki koah hastası amca horon teperek hastaneden ayrıldı, 35 yaşındaki hiç bir hastalığı bulunmayan birisi vefat etti. Ben eminim doğurduktan sonda gelip buraya yazacaksınız :) yaşınız çok genç, o hastalıkların çoğu geçecektir zaten, olmamış ve olmayacak şeyler için niye bu günlerinizi kötü geçiriyorsunuz? Tadını çıkarın hamileliğin
Allah rahmet eylesin ..haklisiniz ama sağlıktan yana hiç yüzüm gülmedi. Tam bu andada başıma gelenler beni çok yıprattı çok korkuyorum..duanızı istiyorum :'(Hastane islerinin ne denli zor ve yipratici oldugunu biliyorum. Üstüne bir de hamilelik hormonlari eklenince böyle ümitsizlige kapilmanizi anliyorum. Ama bebeginiz ve kendiniz icin güclü durmak zorundasiniz. Simdiden ölüm psikolojisine girmeniz cok yanlis. Bu hastaliklarin tedavisi yok mu? Ayrica sizin de dediginiz gibi kimin ne kadar yasayacagini Allah biliyor. Benim babam dağ gibi güclü kuvvetli genc saglikli bir adamdi. 2 yakin arkadasimdan birinin babasi cok yasli birininki de kanser. İkisi de babalari öldü ölecek diye senelerdir depresyondalar. Allah uzun saglikli ömür versin hala hayattalar. Bense babami kaybettim 1 yil önce. Allah size evladinizi saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah
Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin çok ihtiyacım varÇok geçmiş olsun.. Benim de hamileliğim sırasında akciğerime pıhtı attı. Çok şükür iğnelerle pıhtı kayboldu sağ sağlim bebeğimi dünyaya getirdim. Şu an çok şükür iyiyim. Sizin biraz üst üste gelmiş sorunlar. Kötü düşünmeyin lütfen. İnşallah sizde bebeğiniz de sağ sağlim kurtulursunuz. Hayırlı doğumlar diliyorum
Allah razı olsun .bazen içim daralıyor kötü düşünüyorum bazen güçlü durmaya çalışıyorum. Inşallah endişelerim boşa çıkarHayır konuşun,hayr olsun. Sözleriniz dua yerine geçer Allah korusun.Zaten ecel dogumundaysa kacacmazsiniz,bugununuzu zehretmenizin bir anlamı yok. Allah şifa versin şifa ayetleeini çok dua edin. Bende edecem
Allah razı olsun inşallah bebeğimi kucağıma alınca buraya yazmak nasip olurGerçekten anlyrm sizi geçen bir arkadasm doğum yaptı ondada bir ton sorun çıktı. Kanaması olabilirdi uzun uzun yazmak istemyrm. İki ünite kan ayarlandı. Vs. Derken. Çocuğunu kucağına aldı çok şükür kendinde iyi ve bayağı riskliydi iyi bir doktorda çok önemli. Hasta kalp damar cerrahi göğüs hastalıkları doktoru olmayan bir yerde doğum yapmayın doktorunuz sezeryan mi Önerdi bunları iyice arastiejn başka bir doktora daha görünün keza yengemde. Hamilelikte çok sorun yaşadı doktor. Böbreğin mesanen kaybedileblr dedi onada çok şükür bişey olmadı bende çok sorunlar yasadm vücudumda aşırı enfeksiyon vardı sizden ricam bu aralar sadaka verin bir lira bile olsa sadaka belayı def eder. Ekmek dağıtın küçük te olsa biseyler yapin ki bunlar çok değerli. Sonra yasin okutun ayrıca bunları herkes yapmalı siz kotusunuz diye demedm kimin ne olacağı belli değil ben hemsireyim okdr çok hasta gördüm ki. Ölür dedikleri yaşar yaşamaz dedikleri ölebilir tip ta iki kere iki dört etmez sadaka yi unutmayın sağlıcakla eminim çocuğunuzu kucağınıza alıp bize yazacaksınız:)
Emboli aort damarı ve hidrosefali beni korkutuyo ve tabiki astım ben hiç.nefes alamıyorum nerdeyseTöbe yarrabbi! Demeyin böyle şeyler, sıkmayın canınızı.
Herkesin yaşamı bir mucize. İçimizde ne makanizmalar hergün kusursuz dönüyor ki yeni bir sabaha uyanabiliyoruz. Herkese her an herşey olabilir.
Hamilelik bağışıklığı baskılayan bir süreç. Doğumdan sonra hepsi düzelecek inşallah.
Bu alışık, sıradan beslenme şeklimizle karaciğeri yağlanmamış kaç birey var aramızda acaba? Karaciğer hiç bir sinyal vermiyor, sizin gibi test edilene kadar da bilmiyoruz. Sinuzit, astım da neredeyse 5 kişinden 3 de var artık.
Inşallah öyle olur iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen artık duygusallıktan da olsa kötü şeyler aklıma geliyorBirde son olarak karaciğer yağlanması basit bir durum bebeğin suyunun fazla olmasida tehlikeli değil az olması tehlikelidir sinüzit zaten önemsiz durmuş hidrosefali konusunda çok şanslısınız. Nst de sancı çıkması muhtemel bir durum haftaniz ile uyumlu. Pıhtı için zaten 17gun yatmissiniz vücut kendi kendine yok eder.
Amin insallah❤Mutlaka bize yazin eminim ki ben. Yazio güzel haber vereceksiniz:)