- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
Stres yapmayın allahın izniyle birşey olmucakAllah razi olsun.gittigim hastane ünv hastanesi çok iyi doktorlar proflar var ama işte bu hastalıkları düşününce korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapmayın allahın izniyle birşey olmucakAllah razi olsun.gittigim hastane ünv hastanesi çok iyi doktorlar proflar var ama işte bu hastalıkları düşününce korkuyorum
Elbette dua edicem, Rabbim sizi evladınıza bağışlasın inşallah Eğer müslümansanız bu yaşadıklarınızın sınav olduğunu bilir, sabır ve teslimiyet içerisinde olursanız mükafatını alacaksınızdır inşallah. Tüm bunlar Allah'a yaklaşmanız için birer fırsat aslında. İnşallah hayırlısıyla atlatırsınızAllah rahmet eylesin ..haklisiniz ama sağlıktan yana hiç yüzüm gülmedi. Tam bu andada başıma gelenler beni çok yıprattı çok korkuyorum..duanızı istiyorum :'(
Yeni öğrendik ..bunlariiiiiBunca şey yaşanırken neden gebelik sonlandırılmadı
Hic kötü düsünmeyin lütfen hepimiz bir şeylerle sinaniyoruz. Saglik o kadar önemli ki sizi çok iyi anlıyorum. Benimde var sağlık sorunlarım. Ama iyi düşünün hic bir sıkıntı olmayacak ve bebeğinizi sağlıkla afiyetle buyutceksiniz Allahin izniyleÇok uzatmak istemiyorum aslında.kucuklukten beri hep hastalık çektim hastane köşelerinde büyüdüm desem yeridir...Şimdi büyüdüm 24.yaşıma girdim girdigim akşam hastanelik oldum.dogum günümü kutladık eşimle mutluyduk.gece 12 gibi karnim tas gibi oldu 20 dk 30dk arayla 3 kere siddetli kustum.ve karin agrim dayanilmicak gibiydi.hemen acile gittik.yapilan muayeneler vs vs oralara hic girmek bile istemiylrum .akciger emboli teshisi konuldu .o yetmedi aort anevirzmasi varmis .oda yetmedi kanda oksijenim cok dusukmus ona bagli kirli kan yukseliyomus .nabzında çok yüksekti.nnefes darligkndan zaten uzanamıyorum bile.hemen yatış verdiler göğüs bölümünde 17 gün yattım iğneler ilaçlar serumlar oksijen makinesi ...dahiliyede baktı ve suprizzzz karaciger degerlerimde yüksek çıktı. Ve karaciğer yağlanması varmış...17 gün sonunda çıkış verildi.cikmadan kadin dogumda bakti bebegin suyu fazlaymiss .ve nts de sancı ecikti.her hafta kadın doğum ve göğüs doktoruna kontrole gidicem .doğuma 1 hafta kala da göğüs ve kardiyoloji tekrar gorucek beni...Dogum günümden bu yana çok üzgünüm mutsuzum .hayattan soğudum artık herşey anlamını yitirmiş .Doğumda olcegimi hissediyorum .tamam rabbim bilir herşeyi ama .Benim durumum apacik ortada...
HASTALIKLARIM
.alerjik astım
.durmuş hidrosefali(omurilik sıvısının beyinde birikmesi.benimki birikmiş durmus)
.sinüzit, ki bu en önemsizi
. Pulmoner emboli(akciğerde ki damarlardan birine pıhtı atması)
.aort aneverizması (kalple akciğer arasındaki atar damarlardan birinin genişlemesi)
.Karaciğer yağlanması
.ve 1 2 gündür tansiyon sorunuda yaşıyorum sabah 13 du ikindi vakti ölçtüm 14 olmuştu elim ayağım titriyodu.
Ben bu şekilde nasıl doğum yapicam bilmiyorum sonum belli .ya bende bebeğimde ölcez yada ben ölcem bebegim annesiz kanadı kırık kalıcak.
34+6 günlük hamileyim...
İyi düşün iyi olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah.. bebişinin güzel haberlerini verirsin inşAllah dua et Rabbim büyük gün doğmadan neler doğar Allah şifa versin inşAllahÇok uzatmak istemiyorum aslında.kucuklukten beri hep hastalık çektim hastane köşelerinde büyüdüm desem yeridir...Şimdi büyüdüm 24.yaşıma girdim girdigim akşam hastanelik oldum.dogum günümü kutladık eşimle mutluyduk.gece 12 gibi karnim tas gibi oldu 20 dk 30dk arayla 3 kere siddetli kustum.ve karin agrim dayanilmicak gibiydi.hemen acile gittik.yapilan muayeneler vs vs oralara hic girmek bile istemiylrum .akciger emboli teshisi konuldu .o yetmedi aort anevirzmasi varmis .oda yetmedi kanda oksijenim cok dusukmus ona bagli kirli kan yukseliyomus .nabzında çok yüksekti.nnefes darligkndan zaten uzanamıyorum bile.hemen yatış verdiler göğüs bölümünde 17 gün yattım iğneler ilaçlar serumlar oksijen makinesi ...dahiliyede baktı ve suprizzzz karaciger degerlerimde yüksek çıktı. Ve karaciğer yağlanması varmış...17 gün sonunda çıkış verildi.cikmadan kadin dogumda bakti bebegin suyu fazlaymiss .ve nts de sancı ecikti.her hafta kadın doğum ve göğüs doktoruna kontrole gidicem .doğuma 1 hafta kala da göğüs ve kardiyoloji tekrar gorucek beni...Dogum günümden bu yana çok üzgünüm mutsuzum .hayattan soğudum artık herşey anlamını yitirmiş .Doğumda olcegimi hissediyorum .tamam rabbim bilir herşeyi ama .Benim durumum apacik ortada...
HASTALIKLARIM
.alerjik astım
.durmuş hidrosefali(omurilik sıvısının beyinde birikmesi.benimki birikmiş durmus)
.sinüzit, ki bu en önemsizi
. Pulmoner emboli(akciğerde ki damarlardan birine pıhtı atması)
.aort aneverizması (kalple akciğer arasındaki atar damarlardan birinin genişlemesi)
.Karaciğer yağlanması
.ve 1 2 gündür tansiyon sorunuda yaşıyorum sabah 13 du ikindi vakti ölçtüm 14 olmuştu elim ayağım titriyodu.
Ben bu şekilde nasıl doğum yapicam bilmiyorum sonum belli .ya bende bebeğimde ölcez yada ben ölcem bebegim annesiz kanadı kırık kalıcak.
34+6 günlük hamileyim...