• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlık alanında çalışan arkadaşlar burada toplanalım

şu anda pratisyenim, tus çalışınca bi uzmanlığım da olcak inşallah :1::1:
sen çalışıyo musun peki?
hangi serviste?

Yok aralıktaki alımı bekliyorum ben. Özelde başlayacaktım sonra annemin ameliyat durumu çıktı bakacak kimse olmayınca bende anneme bakmayı tercih ettim evdeyim şimdilik temizlik yemek ıvır zıvır :37: Sıkıldım aslında çalışmak da istiyorum da şurda ne kaldı zaten alımlara yıl da bitiyo adam gibi bi yılbaşı geçireyim seneye şanssızımdır ben kesin hastanede geçer yeniyılım falan :9:

Yok aralıktaki alımı bekliyorum ben. Özelde başlayacaktım sonra annemin ameliyat durumu çıktı bakacak kimse olmayınca bende anneme bakmayı tercih ettim evdeyim şimdilik temizlik yemek ıvır zıvır :37: Sıkıldım aslında çalışmak da istiyorum da şurda ne kaldı zaten alımlara yıl da bitiyo adam gibi bi yılbaşı geçireyim seneye şanssızımdır ben kesin hastanede geçer yeniyılım falan :9:

geçmiş olsun, annen iyidir inşallah şimdi.
atanırsın inşallah ya sağlık alanında atamalar sık oluyor, senin de olur umarım.
yeni geldiğin için seni verebilirler yılbaşı valla :1::1:

geçmiş olsun, annen iyidir inşallah şimdi.
atanırsın inşallah ya sağlık alanında atamalar sık oluyor, senin de olur umarım.
yeni geldiğin için seni verebilirler yılbaşı valla :1::1:

Öyle ya tutarım gerçi sorun etmem çoluk çocuk derdim kocam falan olmadıkça millet kutlasın ailesiyle :) Staj zamnımı hatırlıyorum iki yıl önceki intaniye servisindeydim yılbaşı zamanı hemşirler doktorlar servisi bi süslemiştik o servis bile öyle sevimli gözüktüki milletin gözüne :1:

ben de burdayım :)
yeni mezunum ve çalışmıyorum o yüzden stresim yok
evde hayat çok güzel :))
ama aslında TUS çalışmam gerek en az hasta göreceğim ve en rahat bölümleri istiyorum
mümkünse derma :))
bu topik iyi olmuş sağlık çok stresli bi alan içine ata ata kanser olursun valla en azından arkadaşlar burda paylaşsın dertlerini arada uğrarım:34:

ben de burdayım :)
yeni mezunum ve çalışmıyorum o yüzden stresim yok
evde hayat çok güzel :))
ama aslında TUS çalışmam gerek en az hasta göreceğim ve en rahat bölümleri istiyorum
mümkünse derma :))
bu topik iyi olmuş sağlık çok stresli bi alan içine ata ata kanser olursun valla en azından arkadaşlar burda paylaşsın dertlerini arada uğrarım:34:

Öyle gerçekten son zamanlarda Melike Erdem'e baya üzüldüm açıkcası ..

Back