• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlık alanında çalışan arkadaşlar burada toplanalım

bende varım :16: kamuda hemşireyim gerçi suan ücretsiz izindeyim...bizim meslek grubunun sorunları saymakla bitmez bence...en yorucu ve yıpratıcı mesleklerden biri bizimkisi,yıpranma payı verilmeli diye düşünüyorum...tabi güzellikleride var ama sabır gerekiyo..

Bende bu sene sınava gireceğim hayırlısıyla önümde kocaman bir sene var lise son sınıfım, aklımda hep sağlık alanında meslekler var bunlardan biride hemşirelik.
Eğer yardımcı olursanız sevinirim, bir hemşireeden mesleği dinlemek harıka olur iyi yönlerini ve kötü yönlerini yazarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler :)

Cevap verebilecek hiç hemşire arkadaşımız yok mu sitede yahuu :((
:61:
Merhabaa bende yenii yola başlamış bir hemşireyim bu yıl mezun oldum sınava hazırlanıyorum atama bekleyeceğim :61:
Siz neye hazırlanıyorsunuz bu yıl üniversie hemşirelik mi ?

slm canlar bende KVC yoğun bakım hemşiresiyim ama şuan ücretsiz izindeiym. hemşirelik anlatılmaz yaşanır. bazen ayaklarına kara sular iner yorgunluktan isyan edersin ama bazen de bir hastanın szize teşekkür etmesi bütün olumsuzlukarı alır gider iyiki de hemşire olmuşum dersiniz :)

Back