BenDenizYildizi Guru Kayıtlı Üye 26 Eylül 2006 3.385 20 23 Mart 2009 Konu Sahibi BenDenizYildizi #21 bu suyu yemekteyiz kayseri bölümünde gördüm orada çok içiliyormuş en güzeli sipariş verip getirtmek kayseriden
bu suyu yemekteyiz kayseri bölümünde gördüm orada çok içiliyormuş en güzeli sipariş verip getirtmek kayseriden
C cisem001 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2008 277 1 16 Temmuz 2009 Konu Sahibi BenDenizYildizi #22 Puantiye .!.: bu bitki bildiğim bitkimi acaba?Annem zehirli diye yemeyin derdi eğer o bitkiyse Genişletmek için tıkla... girabolu zehirli bir bitki değildir canım biz küçükken sürekli annemler kış için bidonlarla alırlar ve yerdik uzun süredir yiyemiyoruz çünkü memlekette değiliz rahatlıkla yiyebilirsin
Puantiye .!.: bu bitki bildiğim bitkimi acaba?Annem zehirli diye yemeyin derdi eğer o bitkiyse Genişletmek için tıkla... girabolu zehirli bir bitki değildir canım biz küçükken sürekli annemler kış için bidonlarla alırlar ve yerdik uzun süredir yiyemiyoruz çünkü memlekette değiliz rahatlıkla yiyebilirsin
C cisem001 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2008 277 1 16 Temmuz 2009 Konu Sahibi BenDenizYildizi #23 denizyıldızı .!.: bu suyu yemekteyiz kayseri bölümünde gördüm orada çok içiliyormuş en güzeli sipariş verip getirtmek kayseriden Genişletmek için tıkla... evet KAYSERİDE yetişmekte getirtebilirsiniz
denizyıldızı .!.: bu suyu yemekteyiz kayseri bölümünde gördüm orada çok içiliyormuş en güzeli sipariş verip getirtmek kayseriden Genişletmek için tıkla... evet KAYSERİDE yetişmekte getirtebilirsiniz