- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
T Tatlianne20 kizzz nerdesinizzz
@Cena huhuuu burdamisinuz
Kizlar geldim corum gittim ise gircem kagitlar hazirla alan yogundum canlar.İnşallah hep birlikte kurtuluruz kilolardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
T Tatlianne20 kizzz nerdesinizzz
@Cena huhuuu burdamisinuz
Kizlar geldim corum gittim ise gircem kagitlar hazirla alan yogundum canlar.İnşallah hep birlikte kurtuluruz kilolardan
Hosgedin canim nasil gidiyor kilolarBiraz zorluyor ama haberin ola
Hoş buldum. Vala bir yere gittikleri yok, şimdilik öylece duruyorlarHosgedin canim nasil gidiyor kilolar
Bende yogundim ilgilenemedim ama sabahlari düzenli istediğimiz saatte olabilir yapip suyuda ihmal etmeyip. Ekmek kısıp ogunlerde aşırı kacirmazsak inşallah:)Hoş buldum. Vala bir yere gittikleri yok, şimdilik öylece duruyorlar
Günaydın kizlar tembel olmayalim napiyonuz bakim.
Dinlen canim bende esimi gönderdim yorgundum baya ama sonra kalkarım ev topla carsiya in spor gibi olur inşallah. Bende işe basliycam nasip ederse canım:)Günaydın çocukları okula gönderdim .Geri yatıp uyumaya devam
Gunaydin canm benim kiloyuda bi duzeltsenGünaydın kizlar tembel olmayalim napiyonuz bakim.
İnşallah kolay gelsin .Hayırlı olsun işindeDinlen canim bende esimi gönderdim yorgundum baya ama sonra kalkarım ev topla carsiya in spor gibi olur inşallah. Bende işe basliycam nasip ederse canım:)
T Tatlianne20 canim hayirli olsun yeni isin bak yeni isede basliyosun tamamen gitsin kilolar artk bol bol hareket sart
Gunaydin canm benim kiloyuda bi duzeltsen
İnşallah kolay gelsin .Hayırlı olsun işinde
Sagolun kuzularim bugun dünde baya kosusturma yürüdüm çok evede hep yuruyerek git gel biraz gobek fark ediyor fazlada aşırı kacirmiyom ama suyu cok iciyom. Iste iyi oldu bana temmelli kurtulurum insallah.Yürüyüşumu ve sporumu yaptım.Birazda ekmeği azaltsam süper olacak ama ekmekten kesemiyorum.Aksam 8 den sonra birşeyler yemiyorum.Bakalim inşallah kurtulurum kilolarimdan
Olsun kuzum 1 gunde olsa fark etmez yarismiyoruz önemli olan destekBaşlayalı 2 gün oldu. Gramda versem sevinecegim
Verirsin canm skma bak 5 gunde 2 kilo vermisim ben ki aralarda cok kacamak yapmama ragmenBaşlayalı 2 gün oldu. Gramda versem sevinecegim
Hadi inşallah süpersin böyle devam et darısıda bize olsun inşallah78 den 76.2 vermisim hadi insallah daha cok vericem
Kizlarr yarin tartilma gunu sabah lavabo sonrasi tartilarinizi bekliyoruzzzbolll eksilerr
Başlayalı 2 gün oldu. Gramda versem sevinecegim
Kizlar bende 64 den 62 olmusum azimli olalim eskisi gibi tika basa yemiyelim normal az ogunler yuruyus yapin su ihmal etmeyin bende zayifladigimin farkina varıyorum.78 den 76.2 vermisim hadi insallah daha cok vericem