Sağlığımız için sporla göbeklerimizden kurtulalim🏃‍♀️🤸‍♀️🏋️‍♀️

Nasıl gıdıyo kızlar bozan var mııı ben kahvenin yanında çikolata bile yemediım benim koca şok ben iddalıyım😂😂 aksmaa ne yapacaksınız ben mercimekli köfte düşünüyorum diyete uyar 😕

Merhabalar🙋 bende yarın diyete başlayacaktım .Burayı gormem iyi oldu çünkü diyetle aram pek yok spor bana uyar yarın kilo mu atarım .Bende zayiflamak istiyorum👏

Nasıl gıdıyo kızlar bozan var mııı ben kahvenin yanında çikolata bile yemediım benim koca şok ben iddalıyım😂😂 aksmaa ne yapacaksınız ben mercimekli köfte düşünüyorum diyete uyar 😕
Evi toparladm kahvaltidan beri su icine limon tarcn attm iciyorum gidip gelip 😂simdide spor yapmaya baslicam insallah oglusumdan izin alirsam azvik haylazlik istuyoda

selam canim bende ekmegimi azaltmaya başlamıştım zaten az yedim sabah az evde yuruyus gibi dolandim su içiyorum ama aşırı yemiycem cikolata bile cekse azcik homini girtlak yemiycez.
Merhabalar🙋 bende yarın diyete başlayacaktım .Burayı gormem iyi oldu çünkü diyetle aram pek yok spor bana uyar yarın kilo mu atarım .Bende zayiflamak istiyorum👏
Bekliyorum bu arada hoşgeldin bende oncekine gire asiri yemek yok düzenli kalkip kahvaltimi asiri yememek ve ekmege odaklanmamak gerek normal ve azaltmak cikamazsan bile evde yürüyüş turu ve spor çeşitleri aksam tavuk hasliycam canim pilav yaparim yaninada. Ekmek yemem. Su içtim bol bol insallah birazda olsa azlatiriz boyle boyle bogazimiza mulayet olalim canimiz bisi cekse bile homini girtlak degil herseyin azi makbul.

Bugunude atlattk spor yapcaltm ama regl sancim cok fazla ve oglum saolsun baya yordu beni iyi geceler hanimlar yarin tam gaz devam 🤗🤗🤗

Bugunude atlattk spor yapcaltm ama regl sancim cok fazla ve oglum saolsun baya yordu beni iyi geceler hanimlar yarin tam gaz devam 🤗🤗🤗
Günaydın kuzum bende fazla yemiyorum uyuyorum ama suan hasta oldum grib boğaz öksürük bas ağrısı kotuyum sen nasılsın.

Kilom 77.3 bende baslayamadim .Çok kötü salgına yakalanmışim .Karın ağrısı çok kötü 😧🤦Bu arada sizlerede geçmiş olsun hanımlar 😃

X