- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Siz de yapıyormuş gibi yapip destek olursunuz hıh.Burda Kafama merdaneyi yersem bende seni yerim ciğerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de yapıyormuş gibi yapip destek olursunuz hıh.Burda Kafama merdaneyi yersem bende seni yerim ciğerim
Tatlisim bura değil bak dot möt konusu zayıflama tophiği burası miclama tophiğineee geccCekucu geliyurr dimekkkk ne edem anam
Napim sizi gördükçe eriyorum zatin buda sporla alakaliTatlisim bura değil bak dot möt konusu zayıflama tophiği burası miclama tophiğineee gecc
Yok ben pisluk yapmayı düşünüyorum gıcık etmeye niyetliyimneysem yaparsınız siz inanıyorumSiz de yapıyormuş gibi yapip destek olursunuz hıh.
Inşaallah kuzum bu sefer gayretliyim.Yok ben pisluk yapmayı düşünüyorum gıcık etmeye niyetliyimneysem yaparsınız siz inanıyorum
Evi toparladm kahvaltidan beri su icine limon tarcn attm iciyorum gidip gelip simdide spor yapmaya baslicam insallah oglusumdan izin alirsam azvik haylazlik istuyodaNasıl gıdıyo kızlar bozan var mııı ben kahvenin yanında çikolata bile yemediım benim koca şok ben iddalıyım aksmaa ne yapacaksınız ben mercimekli köfte düşünüyorum diyete uyar
Hosgeldin canm yarn baslama bugun su icmeni artirarark basla yarn sporla benceMerhabalar bende yarın diyete başlayacaktım .Burayı gormem iyi oldu çünkü diyetle aram pek yok spor bana uyar yarın kilo mu atarım .Bende zayiflamak istiyorum
Görmeden inanmam benInşaallah kuzum bu sefer gayretliyim.
selam canim bende ekmegimi azaltmaya başlamıştım zaten az yedim sabah az evde yuruyus gibi dolandim su içiyorum ama aşırı yemiycem cikolata bile cekse azcik homini girtlak yemiycez.Nasıl gıdıyo kızlar bozan var mııı ben kahvenin yanında çikolata bile yemediım benim koca şok ben iddalıyım aksmaa ne yapacaksınız ben mercimekli köfte düşünüyorum diyete uyar
Bekliyorum bu arada hoşgeldin bende oncekine gire asiri yemek yok düzenli kalkip kahvaltimi asiri yememek ve ekmege odaklanmamak gerek normal ve azaltmak cikamazsan bile evde yürüyüş turu ve spor çeşitleri aksam tavuk hasliycam canim pilav yaparim yaninada. Ekmek yemem. Su içtim bol bol insallah birazda olsa azlatiriz boyle boyle bogazimiza mulayet olalim canimiz bisi cekse bile homini girtlak degil herseyin azi makbul.Merhabalar bende yarın diyete başlayacaktım .Burayı gormem iyi oldu çünkü diyetle aram pek yok spor bana uyar yarın kilo mu atarım .Bende zayiflamak istiyorum
Ben suan ceviz ayikliyom sıkıldım baya var.Hoşbuldum
Günaydın kuzum bende fazla yemiyorum uyuyorum ama suan hasta oldum grib boğaz öksürük bas ağrısı kotuyum sen nasılsın.Bugunude atlattk spor yapcaltm ama regl sancim cok fazla ve oglum saolsun baya yordu beni iyi geceler hanimlar yarin tam gaz devam
Gunaydin canm valla benimde dun gece regl agrm cok fazlaydi erkenden uyudumGünaydın kuzum bende fazla yemiyorum uyuyorum ama suan hasta oldum grib boğaz öksürük bas ağrısı kotuyum sen nasılsın.
Gecmis olsun bu arada canm biraz c vitamini beslenGünaydın kuzum bende fazla yemiyorum uyuyorum ama suan hasta oldum grib boğaz öksürük bas ağrısı kotuyum sen nasılsın.