Sağlığımız için sporla göbeklerimizden kurtulalim🏃‍♀️🤸‍♀️🏋️‍♀️

Bu sabah tartıda 68 i görünce bende diyete başladım. Burayı görmem iyi oldu. 10 ay önce sezeryan oldum. Hala regl olmadım. Göbek hatıra kaldı. Kurtulmam lazım. Leslie, ip atlama ve squat yapıyorum ara ara. Benim bebiş oynamaya bayılıyor arada karşısında zumba yapıyorum. Ortaya karışık bir şeyler vakit buldukça yapacağım.

62,4 tüm Pazar sabahı
Hergün yürüyüş yapıyorum yediklerimi yavaş yavaş azaltıyorum
Akşam 7 dem sonra yemiyorum
Ben hep böyle bir sistem oluşturayım devam etsin istiyorum

Nasil geciyo kizlar spor yada leslie yapcam ama asiri derecede bas agrim ve sancim var yaa gozunu zor aciyorum

Gunaydin canm valla benimde dun gece regl agrm cok fazlaydi erkenden uyudum
Kilom 77.3 bende baslayamadim .Çok kötü salgına yakalanmışim .Karın ağrısı çok kötü 😧🤦Bu arada sizlerede geçmiş olsun hanımlar 😃
Bu sabah tartıda 68 i görünce bende diyete başladım. Burayı görmem iyi oldu. 10 ay önce sezeryan oldum. Hala regl olmadım. Göbek hatıra kaldı. Kurtulmam lazım. Leslie, ip atlama ve squat yapıyorum ara ara. Benim bebiş oynamaya bayılıyor arada karşısında zumba yapıyorum. Ortaya karışık bir şeyler vakit buldukça yapacağım.
62,4 tüm Pazar sabahı
Hergün yürüyüş yapıyorum yediklerimi yavaş yavaş azaltıyorum
Akşam 7 dem sonra yemiyorum
Ben hep böyle bir sistem oluşturayım devam etsin istiyorum
Nasil geciyo kizlar spor yada leslie yapcam ama asiri derecede bas agrim ve sancim var yaa gozunu zor aciyorum
Kizlar ben zaten ekmegi kesmeye çalışıyom ilesiyim spir su unutmayalim isimlerinizi yazacagim kilolarinizi azimli olalim birbirimoze baka baka veririz usenmyek bonkac hareket yurusek yeter isteğiniz spor falan ben toparlanayim aktif edelim ve sizler yazın.

Hanimlarrr sesiniz kesilmisss hadii devam mi kilo vermyeeee ben bugun azcik kirdim ama simdi ceza verdim kendime spor yapiyom 😑

@tatlian kuzum benim kilom 78 di uanls yazmissin 😂insallah yazdiginida gorurum tartida

Hanimlarrr sesiniz kesilmisss hadii devam mi kilo vermyeeee ben bugun azcik kirdim ama simdi ceza verdim kendime spor yapiyom 😑
Bugün bende başlıyorum bir kaç gündür karın ağrısı vardı baslayamadim .Çocuklarımı okuldan almaya gideceğim .Yürüyüş yapmış olacağım yememe de dikkat Edip sporumu da yapınca süper olacak inşallah 🤲🏻 ümit ediyorum .👏

Bugün bende başlıyorum bir kaç gündür karın ağrısı vardı baslayamadim .Çocuklarımı okuldan almaya gideceğim .Yürüyüş yapmış olacağım yememe de dikkat Edip sporumu da yapınca süper olacak inşallah 🤲🏻 ümit ediyorum .👏
Hadi bakalim cumaya kadar guzel haberler beklyrm tarti gunu

Merhaba. Benim kilom da almış başını gitmiş. Jillian yapıyorum, ekmek-hamur işi falan yemiyorum. Bir hafta oldu ama henüz tartıda bir değişiklik göremedim :KK12:

X