- 29 Nisan 2015
- 31.360
- 105.528
- Konu Sahibi Tatlianne20
Yafru Ceylanım bende kilo yok göbiş yok biliyon değilmi neysem arada geleyim buraya accık pisluk edeyim beni düşünün ,bana sinir olun,hırs yapın atın göbecikleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yafru Ceylanım bende kilo yok göbiş yok biliyon değilmi neysem arada geleyim buraya accık pisluk edeyim beni düşünün ,bana sinir olun,hırs yapın atın göbecikleri
Tamm kuzim naptin bugun ben arada evde yürüş spir ediyom bol su iciyorum sen napiyon kuzum.78 kiloyum suan 2 3 gundur dikkat etmeme ragmen hic gitmemis kilom
Seni zaten bizi sinir et diye ekledim hıhıhıYafru Ceylanım bende kilo yok göbiş yok biliyon değilmi neysem arada geleyim buraya accık pisluk edeyim beni düşünün ,bana sinir olun,hırs yapın atın göbecikleri
Dun esim sinirlendirmistiya kalkmis kahvalti hazrlams kyamadm azcik yedim ama simdi aksama kadar buyuk bardagm var limon bir parca ve tarcin azcik attm gidip gelip icicem 1 haftadr evde degldm full temizlik bugunTamm kuzim naptin bugun ben arada evde yürüş spir ediyom bol su iciyorum sen napiyon kuzum.
iyi edersin temizlikte spor gibi zaten suyuda ihmal etme bende zencefil çayı yapayim bare limonda yerim tarcin falan. Artik azim gerek.Dun esim sinirlendirmistiya kalkmis kahvalti hazrlams kyamadm azcik yedim ama simdi aksama kadar buyuk bardagm var limon bir parca ve tarcin azcik attm gidip gelip icicem 1 haftadr evde degldm full temizlik bugun
Kuzu hoşgeldin ben sıkmıyorum sadece suyunu ve sporunu yap istedigin spir illa leslie değil başlığı duzeltcem düzelirse yemekleride yavaştan kısa bilirsin sporsuz yaşam olmamali demi hem vucudumuz dinc olur ismini ekleyim.74 kiloyla bende varım
Bende regldim samciliydi bode bogazlarda sisti 2 3 gun kustuk bizde dun artik hasta oldugumdan barıştık buginde kahvaltiyi ona ettirdim ben hazirladimda yumurtayi o yaptı az yedim. Dunde yemek yapmadim kötüydüm. Hep hasta dinlemez nazlanmazdim dun bugun oyle ettim yarandımT Tatlianne20 aynen kuzum bide ben 4 te uyudum dun regl olunca uyku gelmiyo zaten bana ondan saat 11 de uyandim valla simdede ortaligi temizliyom col isim var cok birikti
Düzenli beslenme +sporla kendime çeki düzen vermeyi düşünüyorum. Sadece kilo değil kötü beslenip spor yapmayınca insanın hiçbirlerim enerjisi kalmıyor. Bu kuş hedeflerime ulaşacağım inş.iyi edersin temizlikte spor gibi zaten suyuda ihmal etme bende zencefil çayı yapayim bare limonda yerim tarcin falan. Artik azim gerek.
Kuzu hoşgeldin ben sıkmıyorum sadece suyunu ve sporunu yap istedigin spir illa leslie değil başlığı duzeltcem düzelirse yemekleride yavaştan kısa bilirsin sporsuz yaşam olmamali demi hem vucudumuz dinc olur ismini ekleyim.
Valla arada naz yapmak lazm bana hafi uyan dedi uyanmadm yalandan uyumus numarasi yaptm kalkti market alisverisini yapti hazrladi herseyi kizartmalar yapmis falan filan biraz surat yapim dedim simariklilik yapiyo affedim diye dedim sen aglattn beni gece oda dedi ruyamdada sen aglattn beni nasl etkilendiyse ruyasnda beni kaybediyomus cok kotu olmus kyamadm afettmBende regldim samciliydi bode bogazlarda sisti 2 3 gun kustuk bizde dun artik hasta oldugumdan barıştık buginde kahvaltiyi ona ettirdim ben hazirladimda yumurtayi o yaptı az yedim. Dunde yemek yapmadim kötüydüm. Hep hasta dinlemez nazlanmazdim dun bugun oyle ettim yarandım
ayni sayılır kuzum benimde hastaydim dun o bahaneyle barıştık ah ah kavgada olmazsa olmaz evlilikValla arada naz yapmak lazm bana hafi uyan dedi uyanmadm yalandan uyumus numarasi yaptm kalkti market alisverisini yapti hazrladi herseyi kizartmalar yapmis falan filan biraz surat yapim dedim simariklilik yapiyo affedim diye dedim sen aglattn beni gece oda dedi ruyamdada sen aglattn beni nasl etkilendiyse ruyasnda beni kaybediyomus cok kotu olmus kyamadm afettm
He anladik catlat beni hayırli olsun der adam insan destek çıkar beeeeeee☹Tatlisim benim gobeğemm mi varda etiket ettin gı beni Hakaretmi edion bana senn
Ayırlı olsunnnn beaaaaaaaayni sayılır kuzum benimde hastaydim dun o bahaneyle barıştık ah ah kavgada olmazsa olmaz evlilik
He anladik catlat beni hayırli olsun der adam insan destek çıkar beeeeeee☹
Insallah kuzum tabi spir dedinmi saglikli beslenmekde gerek yeyip içip de spir fayda etmez. Ben kilomdan memnunum ama göbek çirkin yakışmadı oyuzden kurtulmak istiyom eski halime dönmek.Düzenli beslenme +sporla kendime çeki düzen vermeyi düşünüyorum. Sadece kilo değil kötü beslenip spor yapmayınca insanın hiçbirlerim enerjisi kalmıyor. Bu kuş hedeflerime ulaşacağım inş.
Haftada 2 günde pilates yapacağım ben 3 kez de Leslie yapmayı planlıyorum.
Dotunu keserimAyırlı olsunnnn beaaaaaaa
Heeee serooo gitti sen geldin nedir arkads benim dötümün sizden cektigi KestirmemDotunu keserim
Burda Kafama merdaneyi yersem bende seni yerim ciğerimSeni zaten bizi sinir et diye ekledim hıhıhı
Cekucu geliyurr dimekkkk ne edem anamHeeee serooo gitti sen geldin nedir arkads benim dötümün sizden cektigi Kestirmem