- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Sizi tanımıyorum eski konunuzla alakalı yapılan yorumu haklı buldum sadece ne var bundasizin benimle derdiniz ne?? oysa tanısaydınız severdiniz beni
Aslında mesele ne biliyomusun herkes kendi fikrini söylüyor burada ama bazı insanlar illerde herkes benim gibi duşunsun benim gibi yaşasin istiyor ama öyle değil ben kimsenin gölgesi kuklası değilim benim fikirlerim inançlarım varGerçekten ilk kez haklı konuştun kız Bedevi.
Farklı degiim ama böyle olmam gerekiyordu diyebilirizAilenden farklı olduğunu mu düşünüyorsun?.
Her yorumun hayata nefret, her yorumun sevgisizlik içeriyor. İnan şu konuyu okumadan bile kötü bir aileden geldiğini biliyordum yorumlarından .
Evet kötü bir eve doğmuşsun, ama sen de kötü olmuşsun
Aslında bagzen iyiki böyleyim diyorum iyi olsam heralde banada kötü gelinler çocuklar gelicek fjfjfjjffnGerçekten ilk kez haklı konuştun kız Bedevi.
Öfke ve sinirinizi atabileceğiniz spor mu yapsanız karatedir,tekvandodur,bokstur.Belki kötü enerji boşaltması olur.Abiyi dövmektense armurtu dövmüş olursunuzTedaviyle çözülecek gibi değil
Ağır Bunalımdayım
Ben konu sahibini ilk defa görüyorumBurada da aynısınız. Agresif ve sert yorumlar yazıp polemiğe girdiğiniz için devamlı ban yiyorsunuz.
Bilmiyorum bende tek bildiğim ağır sinir hastasıyımBipolar olabilir misiniz. Çok üzüldüm size .abinize saldırmayın kendinize bunları yakistirmayin. Abinizle babanizj yalnız bırakıp kaçıp gitme olaginiz yok mu
Sevgiye ihtiyacınız var. Hayvanlara zulmetmeyecekseniz bir hayvanla haşır neşir olun. Babanızın ve abinizini duygularını almayin aynı ortamda mecbur kalacaksaniz eğer, muhatyap olmayin. Had bildirmekten çekinmeyin. Yemek mi yapipsunjz. Yapın koyun odanıza çekilin ..asla iletişim kurmayın. Burunları surtsun
Boksla ilgileniyorum bı ara çok iyi geliyordu ama yine birşey olunca saldiriyodumÖfke ve sinirinizi atabileceğiniz spor mu yapsanız karatedir,tekvandodur,bokstur.Belki kötü enerji boşaltması olur.Abiyi dövmektense armurtu dövmüş olursunuz
Bu noktada bir yol ayrımı söz konusu. Bu aileyle devam mı tamam mı? Sizinle geleceklerse hiç okula başlamayın daha iyi. Her şey olduğu gibi aynı kalacak, bu sefer okul hayatınız zehir olacak, arkadaşlık kuramayacak sosyal çevre yapamayacaksınız. İnsan ailesini seçemiyor ama kendi başına yaşayabilecek duruma gelince bırakabiliyor. Ben siz olsam asla boyun eğmem restlere rest çekerim. Ben gidiyorum, okuyacağım ve gerekirse yük bile taşıyacağım masrafımı karşılayacağım derdim.Uzaklaşma şansım bilmiyorum varmı yokmu başka şehire gitsem ailemde gelebilir benimle çekinmezler
Sizin kayınvalide izle dderdiniz ne?ne istiyorsunuz melek gibi kadından?kıymet bilmeniz için illa kötümü olması lazım?sizin benimle derdiniz ne?? oysa tanısaydınız severdiniz beni
Yani şaşkınım.Abi ya ağır hastadır yada bilerek sana karşılık vermiyordur ne olursa olsun kadın/erkek fiziksel kuvveti eşit değildir dikkat etmekte fayda varBoksla ilgileniyorum bı ara çok iyi geliyordu ama yine birşey olunca saldiriyodumbu sefer daha çok yumrukluyodum
benim kayınvalidemle hiiiç bir sorunum yok sever sayarım, defalarca da söyledim konu sevip sevmemek değil fazla vakit geçirmek konuyu anlayabilseydiniz önceSizin kayınvalide izle dderdiniz ne?ne istiyorsunuz melek gibi kadından?kıymet bilmeniz için illa kötümü olması lazım?
Oda karşılık veriyor tabii burnumu morartmisligi var ama bazen o kadar gözüm donuyoki sopayla bıçakla girisiyorumYani şaşkınım.Abi ya ağır hastadır yada bilerek sana karşılık vermiyordur ne olursa olsun kadın/erkek fiziksel kuvveti eşit değildir dikkat etmekte fayda var
İyi bari ne diyimOda karşılık veriyor tabii burnumu morartmisligi var ama bazen o kadar gözüm donuyoki sopayla bıçakla girisiyorum
Fiziksel Hasta değilsiniz ,psikolojik bir rahatsızlık bu. Sartlanmissiniz farkında degilsiniz. Babanizi görünce ya da sabah olduğunu dusununce oluşan mide bulantısı bundan kaynaklı. Tedavi olun lütfen çünkü hayatınızı etkiliyor.Merhaba
Çocukluğumdan beri o kadar tuhaf şeyler yaşiyorum ki artık çozemiyorum
Babam çok sert sinirliı bı adamdır bende ona çekmişim
Sabahları kalkınca babamı görünce bı miğde ağrısı tutuyor ki beni o kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam çünkü ne derdi ne istekleri ne siniri bitmiyor
Bu gece sabahı düşündükçe migdem bulanıyor
Babam genel olarak çok sınırlı ters bı adam çocukken onun korkusundan onun yaninda altıma kaçırdığımı bilirim 12 yaşında bile gece altıma kacirdigim olurdu bı turlu engel olamıyordum buna
Hala kronik miğde ağrım miğde bulantım ve vücut ağrılarım var ve buda beni hep dahada gergin sinirli yapıyor birturlu gecmiyor ne yapsamda
Genel olarak çok düşünmüyorum ama doktorum farkında değilsin ama stres sıkıntıdan bu haldesin diyor
Ağlamak istiyorum aglayamiyorum bile
Şimdi diyeceksiniz birkac ağrı icinmi boyle yapiyorsun inanın devamlı yaşadığım bişey içten içe hastayım sürekli sorumluluklarim ayrı bunalıma koyuyor yapmasam sorumlu hissediyorum üzerime yapişmiş sanki
Haliyle o kadar oflkeli oluyorum ki bazen kendime bile zarar verdiğim oluyor
Çocukken abim bana çok zulmetti dövdü tehdit etti onun yüzünden sinir hastası oldum çok kin tuttum dedimki ben seni mahvedicem birgün bu nlarin hepsini odeticem yillarca bu kinle büyüdüm 1 sene önce abim hastaydı bi rahstsizligi çıktı evde tek kaldık o kadar gözüm donduki gidip sıkscaktım kafasına sonra yok öyle kolay kurtulmak dedim gidip sopayla giriştim içim biraz olsun soğudu ama hala kinim var 5 gün önce bana sesini yükseltti üzerine atladım vurup boğazini sıkıp parçaladım 5 dk sonra tekrar devam hicbirsey olmamış gibi
Bu hayat hep böylemi geçecek diyorum hep
Sağlığım sanki gün geçtikçe gidiyor bilmiyorum
Zaten bu sebeple yardım almalısınız. Aksi halde bu kin nefret ve sinir stres ortamında üni hazırlıkları da sekteye uğrayabilir. İnşallah kazanıp o evden de kötü hislerinizden de kurtulursunuz.Tedaviyle çözülecek gibi değil
Ağır Bunalımdayım
Ruhsal dengeniz bozulmuş.Hayır bide bazen durduk yere p kadar mutlu oluyorum ki sanki dünyanın en mutlusu benim o derece tuhaf bı mutluluk
Ama mutlu olsamda bı anda en ufak bişeyde öyle bı çıldırıyorum ki cozemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?