- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- 23
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Tedaviyle çözülecek gibi değilAile boyu tedavi olun.
Doktorumda aynı şeyi dedi stresten bu vücut ağrın miğde agrın benim ki kronikleşmiş resmenMide problemleriz strestendir, doktorun dediği gibi. Üniversite sınavına hazırlanırken peyda olmuştu bulantılar. Hamileler gibiydim kaç sene boyunca sabahları. Boşverince geçiyordu ama, tecrübe edince fark etmiştim.
Psikolojik destek alın. Kendinizi yersiniz, zararı size olur.
Uzaklaşma şansım bilmiyorum varmı yokmu başka şehire gitsem ailemde gelebilir benimle çekinmezlerBurada da aynısınız. Agresif ve sert yorumlar yazıp polemiğe girdiğiniz için devamlı ban yiyorsunuz. Tedaviyle çözülecek değil diyecek pozisyonda değilsiniz. Eliniz ayağınız kırılsa hemen doktora gidersiniz değil mi? İlaç veya terapi birinin size yol göstermesi lazım. Babanız ve abinizden uzaklaşma imkanı yok mu? Yanlış bilmiyorsam üniversiteye hazırlanıyordunuz. Yaşadığınız ortamdan ailenizden uzaklaşmanız gerek.
Hayatımda en korktuğum şey bu çünkü çok sevsemde gözden çabuk çıkarıyorum çabuk nefret ediyorum bigun bı cinnetle sevdiğim birini öldürmekten korkuyorumTedavi olun zira cinayetler bir anlık öfke ile oluyor. Sizde de o potansiyel var
Ay sen üzül diye açmıştım zaten bu konuyu ben dimiüzülemedim çünkü benim konumda ailenin gelinlerine kadınlara yaptığı zulmü savunduktan sonra ailen tarafından bunların yaşatılmasını anlatman samimi gelmedi. zaten yetiştirilme tarzınızdan ötürü sağlıklı düşünemediğinizi o zaman farketmiştik.
Üniversiteye hazırlanıyorum kazanacağına eminim ama başka sehrede gitsem sanırım ailem gelir benimleValla kanla tek kurtuluşun car ailenden uzaklaşıp başka şehre gitmek. Okul, iş durumun nedir?
Bipolar olabilir misiniz. Çok üzüldüm size .abinize saldırmayın kendinize bunları yakistirmayin. Abinizle babanizj yalnız bırakıp kaçıp gitme olaginiz yok muHayır bide bazen durduk yere p kadar mutlu oluyorum ki sanki dünyanın en mutlusu benim o derece tuhaf bı mutluluk
Ama mutlu olsamda bı anda en ufak bişeyde öyle bı çıldırıyorum ki cozemedm
İyi ya farkındasın durumunun. Git tedavi ol. Bunda utanılacak bir şey yok. Gözün hasta olduğunda göz doktoruna gittiğin gibi ruhun hasta olduğunda ise psikiyatriye gideceksin.Hayatımda en korktuğum şey bu çünkü çok sevsemde gözden çabuk çıkarıyorum çabuk nefret ediyorum bigun bı cinnetle sevdiğim birini öldürmekten korkuyorum
Gerçekten ilk kez haklı konuştun kız Bedevi.Ay sen üzül diye açmıştım zaten bu konuyu ben dimi
Sen o havanla şimarikliginla herşeyi hakediyosun varya
İyi insanların kıymetini bilmediğin için sen herşeyi hakediyosun hala soyluyorum ben
Ben senin gibi elin evinde oturup huzurunu kacirmiyorum şimdi yallah
Her yorumun hayata nefret, her yorumun sevgisizlik içeriyor. İnan şu konuyu okumadan bile kötü bir aileden geldiğini biliyordum yorumlarından .Benim bı yengem bizim evimizde oturuyodu baktık laga luga yapıyor saçından tuttuğumuz gibi kapıya attık defol baban sana ev versin dedik
Sonra geldi ozur diledide abim affetti yoksa bosayacakti abim
sizin benimle derdiniz ne?? oysa tanısaydınız severdiniz beniGerçekten ilk kez haklı konuştun kız Bedevi.
Gidecegim ama nedense sanki hep böyle olacakmış gibi hissediyorumİyi ya farkındasın durumunun. Git tedavi ol. Bunda utanılacak bir şey yok. Gözün hasta olduğunda göz doktoruna gittiğin gibi ruhun hasta olduğunda ise psikiyatriye gideceksin.
Bir yerden başla, kendin için iyi bir şey yap. Bir uzmana görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?