Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin çocuk istemeyince annelik hakkını elinden mi almış oluyor? Peki sen baba olmak istemeyen birinden zorla çocuk yaptığında onun hangi hakkını elinden almış oluyorsun? Avukat arkadaşlar daha iyi bilirler tabi ama hukukta bu gibi durumların yeri olduğunu sanmıyorum.Hırslı biri değilim sanırım yanlış anlaşıldım. 5 yıllı evliliğim boyunca piskolojik şiddete mağruz kaldım. Eşim çocuk istemedi ve annelik hakkımı elimden aldı, yaşım 32 şimdide ayrılmak istediğini söyledi elbetteki yanına kalsın istemiyorum.Maddi manevi tazminat istiyorum.
Bu kadar alıngan olmana gerek yok. 29 yaşındayım evli ve çocukluyum bu arada. Hayatta gerektiği kadarıyla hassasım. Yorumumun amacı seni kırmak değildi. Şayet eşin seni çocuk istediğine inandırıp sonradan yan çizdiyse buna kızmakta sana hak veririm. Fazla detay vermediğin için yazdıklarından yaşadıklarına dair yanlış yargılarda bulunmuş olabilirim. Lütfen kızma.Bu kadar kolay mı peki bir insanın hayatı ile oynamak, çocuk istemediğini baştan söyleseydi bir insanın hayalleri nolucak. Hemcinslerim sizlerden bunları duymak gerçekten üzücü. İstemeyebilir bunu baştan söyleseydi daha düzgün davranmış olmazmıydı. İnsanlar niçin evleniyor aile kurmak için değil mi.. Bu arada evlimisiniz, yada bir çocuğunuz varmı çok merak ediyorum. Evli ve çocuklu olsanız daha hasas olurdunuz gibime geliyor, herneyse arkadaşlar sadece boşanmak için iyi bir avukat ismi istedim. Lütfen daha fazla muhalefet olmayın zaten zor bir süreç yaşıyorum yorumlarınızı kendinize saklayın.
Evlenmeden önce cocuk isteyen adam evlendikten sonra iki yıl geçsin öyle olur deyip iki yılın sonunda biraz akışına bırakalım deyip beni oyalayan biri için çok da haksızlık yaptığımı düşünmüyorum. Baştan çocuk istemediğini söyleseydi elbetteki hak verir bende ona göre hayatıma yön verirdim.
Bu kadar kolay mı peki bir insanın hayatı ile oynamak, çocuk istemediğini baştan söyleseydi bir insanın hayalleri nolucak. Hemcinslerim sizlerden bunları duymak gerçekten üzücü. İstemeyebilir bunu baştan söyleseydi daha düzgün davranmış olmazmıydı. İnsanlar niçin evleniyor aile kurmak için değil mi.. Bu arada evlimisiniz, yada bir çocuğunuz varmı çok merak ediyorum. Evli ve çocuklu olsanız daha hasas olurdunuz gibime geliyor, herneyse arkadaşlar sadece boşanmak için iyi bir avukat ismi istedim. Lütfen daha fazla muhalefet olmayın zaten zor bir süreç yaşıyorum yorumlarınızı kendinize saklayın.
Size tavsiye edilen ismi veya deneyimlediginiz avukatın adını alma şansım var mı acil?Arkadaşlar merhaba, bana şöyle sağlam tuttuğunu koparan iyi bir avukat lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.