sağlam bir boşanma avukatı

summery

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
6
10
18
Arkadaşlar merhaba, bana şöyle sağlam tuttuğunu koparan iyi bir avukat lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.

boşanma konusunda her avukat gerçekten kötü niyetli bir insan değilse iyidir.
Bu ceza davası değil sonuçta sonunda hapis yok
boşanma davas sonunda kaybedeceğiniz milyonlar söz konusu değilse bu kadar hırslı bir avukat aramanıza gerek yok bence
neden böyle birini aramaya ihtiyaç duyuyorsunuz

boşanma davaları hemen her avukatın yürütebileceği davalardır. Ancak bazıları ilgilenmeyi tercih etmez.
bir avukatın tuttuğunu koparması için, sizin dava masrafları ve belgeler konusunda titiz davranmanız önemlidir.

Hırslı biri değilim sanırım yanlış anlaşıldım. 5 yıllı evliliğim boyunca piskolojik şiddete mağruz kaldım. Eşim çocuk istemedi ve annelik hakkımı elimden aldı, yaşım 32 şimdide ayrılmak istediğini söyledi elbetteki yanına kalsın istemiyorum.Maddi manevi tazminat istiyorum.

Hırslı biri değilim sanırım yanlış anlaşıldım. 5 yıllı evliliğim boyunca piskolojik şiddete mağruz kaldım. Eşim çocuk istemedi ve annelik hakkımı elimden aldı, yaşım 32 şimdide ayrılmak istediğini söyledi elbetteki yanına kalsın istemiyorum.Maddi manevi tazminat istiyorum.
Eşin çocuk istemeyince annelik hakkını elinden mi almış oluyor? Peki sen baba olmak istemeyen birinden zorla çocuk yaptığında onun hangi hakkını elinden almış oluyorsun? Avukat arkadaşlar daha iyi bilirler tabi ama hukukta bu gibi durumların yeri olduğunu sanmıyorum.

Evlenmeden önce cocuk isteyen adam evlendikten sonra iki yıl geçsin öyle olur deyip iki yılın sonunda biraz akışına bırakalım deyip beni oyalayan biri için çok da haksızlık yaptığımı düşünmüyorum. Baştan çocuk istemediğini söyleseydi elbetteki hak verir bende ona göre hayatıma yön verirdim.

adamları bukadar kopartmayın yahu. çocuk istememesi gayet nırmal adamın elinden annelik hakkını almış olmuyor. sende istemeyen bi adamdan zorla çocuk yağınca onun haklarına napmış oluyosun??

Bu kadar kolay mı peki bir insanın hayatı ile oynamak, çocuk istemediğini baştan söyleseydi bir insanın hayalleri nolucak. Hemcinslerim sizlerden bunları duymak gerçekten üzücü. İstemeyebilir bunu baştan söyleseydi daha düzgün davranmış olmazmıydı. İnsanlar niçin evleniyor aile kurmak için değil mi.. Bu arada evlimisiniz, yada bir çocuğunuz varmı çok merak ediyorum. Evli ve çocuklu olsanız daha hasas olurdunuz gibime geliyor, herneyse arkadaşlar sadece boşanmak için iyi bir avukat ismi istedim. Lütfen daha fazla muhalefet olmayın zaten zor bir süreç yaşıyorum yorumlarınızı kendinize saklayın.

Bu kadar kolay mı peki bir insanın hayatı ile oynamak, çocuk istemediğini baştan söyleseydi bir insanın hayalleri nolucak. Hemcinslerim sizlerden bunları duymak gerçekten üzücü. İstemeyebilir bunu baştan söyleseydi daha düzgün davranmış olmazmıydı. İnsanlar niçin evleniyor aile kurmak için değil mi.. Bu arada evlimisiniz, yada bir çocuğunuz varmı çok merak ediyorum. Evli ve çocuklu olsanız daha hasas olurdunuz gibime geliyor, herneyse arkadaşlar sadece boşanmak için iyi bir avukat ismi istedim. Lütfen daha fazla muhalefet olmayın zaten zor bir süreç yaşıyorum yorumlarınızı kendinize saklayın.
Bu kadar alıngan olmana gerek yok. 29 yaşındayım evli ve çocukluyum bu arada. Hayatta gerektiği kadarıyla hassasım. Yorumumun amacı seni kırmak değildi. Şayet eşin seni çocuk istediğine inandırıp sonradan yan çizdiyse buna kızmakta sana hak veririm. Fazla detay vermediğin için yazdıklarından yaşadıklarına dair yanlış yargılarda bulunmuş olabilirim. Lütfen kızma.

Evlenmeden önce cocuk isteyen adam evlendikten sonra iki yıl geçsin öyle olur deyip iki yılın sonunda biraz akışına bırakalım deyip beni oyalayan biri için çok da haksızlık yaptığımı düşünmüyorum. Baştan çocuk istemediğini söyleseydi elbetteki hak verir bende ona göre hayatıma yön verirdim.

Bence haklısınız

Adam sizi oyalayıp zamanınızı harcamış

Zaman en değerli şey, asla bedava değil

Sizden çaldığı zamanı mahkemede köpek gibi ödetin

Ben burda bende dahil olmak üzere eşi çocuk istemeyip yıllarca beklemiş hatunlar bilirm.Keza bende 9 yıldır beraber 4 yıldır evliyim başta istedi sonra borç harç evlilikteki uyuşmazlıklarımız çocuğu ertelemeye neden oldu.Eşim istemedi.Şimdi ben dava mı açayım?
Hemcinsiniz olarak hak veriyorum.Hayal kırıklığı yaşatmış fakat çalınan bir zaman varsa onunda çalınmış oluyor birbirinize verdiğiniz zamanı çalma çırpma olarak nitelendirilmesi manevi olarak kulağa hoş gelmiyor hukuksal açıdan bedeli varmı bilemiyorum.Bakış açını bende anne olmayı isteyen fakat eşi istemediği için bekleyen bir insan olarak emin ol iyi anlıyorum ama birbirimizden farklı değerlendiriyoruz sadece.

Konu sahibi ben sana hak veriyorum o adam bir beş sene sonra gidip herhangi bir kadından çocuk yapabilecek ama sen ya büyük zorluklarla çocuk sahibi olacaksın yada hic olmayacak
Üstelik çıkıp en basta adam gibi ben çocuk istemiyorum dememiş

Ayrıca bir kadından çalınan cidden zaman oluyor adama hic bir sey olmuyor

mutlu bir evlilik ise haklısınız , bayanlar için geçen yıllar elbette daha önemli . ancak tek taraflı düşünmemekte fayda var , çocuk mutlu bir evliliğin meyvesidir mutsuz evliliğinize bir çocugu dahil etmek bence en büyük bencilliktir.
eğer evlilikte mutsuz bir taraf var ise derhal sonlandırmalı ve hayatınıza yön vermeliydiniz.

boşanma davası için çokda iddalı bir avukat bulmanıza gerek yok diye düşünüyorum sadece işini takip eden düzenli bir avukat olması yeterlidir.

Back
X