- Konu Sahibi dceymelikem
-
sizde de mi aynı problem var?Sonuc ne oldu
Merhaba sonuçlarınız ne oldu acaba bilgi verir misiniz lütfensizde de mi aynı problem var?
30 haftalığım. dün ölçüm yapıldı hala 10 mm sınırında. doktor başka bir anomali olmadığı için %96 bi sorun çıkmayacak dedi. bekliyoruz.Merhaba sonuçlarınız ne oldu acaba bilgi verir misiniz lütfen
Geçmiş olsun inşallah Bi sıkıntı olmaz Doktor bana hiç öyle demedi hemen amniosentez yaptır hiç Zaman kaybetme dedi canımı sıktı Bi de telaş yaptırdı ki sorma30 haftalığım. dün ölçüm yapıldı hala 10 mm sınırında. doktor başka bir anomali olmadığı için %96 bi sorun çıkmayacak dedi. bekliyoruz.
Başka bi anomaliden söz etti mi peki ?Geçmiş olsun inşallah Bi sıkıntı olmaz Doktor bana hiç öyle demedi hemen amniosentez yaptır hiç Zaman kaybetme dedi canımı sıktı Bi de telaş yaptırdı ki sorma
Hayır başka Bi anomali yok hatta her şey gayet güzel dedi bebeğin suyu boyu kilosu vs sağlıklıBaşka bi anomaliden söz etti mi peki ?
Neden bu şekilde seni panikletmiş hiç anlamadım. Sırf bir takım testler yaptırmaya mecbur bıraksın diye olabilir mi ? Eğer beyin gelişimi kalbi böbreği vs bunlar sağlıklıysa çok yüksek ihtimal hiç bişe çıkmayacak diyor doktorlar.Hayır başka Bi anomali yok hatta her şey gayet güzel dedi bebeğin suyu boyu kilosu vs sağlıklı
Ben de öyle düşünüyorum testleri yaptırmak için Bi de maddi çıkar güttüklerini düşünüyorumNeden bu şekilde seni panikletmiş hiç anlamadım. Sırf bir takım testler yaptırmaya mecbur bıraksın diye olabilir mi ? Eğer beyin gelişimi kalbi böbreği vs bunlar sağlıklıysa çok yüksek ihtimal hiç bişe çıkmayacak diyor doktorlar.
kac mm olculdu sizinki ve tek tarafli miistemedi. Zaten istesede testler sana çözüm sunmuyor ki. Yani müdahale edilecekse doğumdan sonra edilebiliyor. Bence sende içini ferah tut. Bir başka doktora görün istersen. Ben 3 doktora göründüm. 3 üde beyin gelişimi gayet normal bu genişlik yapısal olabilir dedi.
Sanırım benim doktorum kürtajdan yana. Yolunda gitmeyen bişeyler varsa müdahale ederiz demişti. Başka doktorlara da gidicem bakalım ne diyecekler. İnşallah her şey yolunda gideristemedi. Zaten istesede testler sana çözüm sunmuyor ki. Yani müdahale edilecekse doğumdan sonra edilebiliyor. Bence sende içini ferah tut. Bir başka doktora görün istersen. Ben 3 doktora göründüm. 3 üde beyin gelişimi gayet normal bu genişlik yapısal olabilir dedi.
Sizin kaç mm ölçüldükac mm olculdu sizinki ve tek tarafli mi
sakin kurtaj olmatin benim bebegime de oyle deiler hamileyken hatta 16 mm dediler dogdu hidrosefali felan degil bebegimSanırım benim doktorum kürtajdan yana. Yolunda gitmeyen bişeyler varsa müdahale ederiz demişti. Başka doktorlara da gidicem bakalım ne diyecekler. İnşallah her şey yolunda gider
bu arada ilk ben sordum :)Sizin kaç mm ölçüldü
Ay Allah korusun şimdi nasıksakin kurtaj olmatin benim bebegime de oyle deiler hamileyken hatta 16 mm dediler dogdu hidrosefali felan degil bebegim
24+0 hafta 10,6 mm sağ lateral ventrikülbu arada ilk ben sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?