• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ lateral ventrikül çapı YARDIM LÜTFEN!

Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum şuan lateral ventrikul 9mm diye yazılmış çok kötü durumdayım bebeğiniz nasıl saglıklımı

Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum şuan lateral ventrikul 9mm diye yazılmış çok kötü durumdayım bebeğiniz nasıl saglıklımı
Merhaba, gittiniz mi bidaha doktora, gebeliğiniz nasıl geçiyor? ben cuma günü ayrıntılı taramaya girdiğimde 9,5 çıkmış, dün önce 7, sonra 8 dedi, çok üzüldüm,ama burada yorumları okuyarak biraz rahatladım, 2hafta sonra tekrar gideceğim in sa Allah.

Benim bebeğime de aynısını söylüyorlar biri 10mm biri 8 okadar üzgünüm ki hamileliğim zehir oldu nasıl yaşıyorum bilmiyorum aklımdan çıkmıyor acaba bu değerler yükselmeye devam edecek mi diye mahvoluyorum bebeğim tekme atıyor ben her ağladığım da. Ben onu her haliyle sevdim kabul ettim 6 ay boyunca ona şarkılar söyledim sohbet ettik şimdi doğunca bana anne diye sarılamıcak mı diyorum kötü senaryolar kuruyorum ben onu öyle görmeye nasıl dayanırım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın günlerim nasıl geçiyor bilmiyorum ancak buradaki güxel olumlu şeyleri okuyup moral buluyorum. Çok ağır bi grip geçirmiştim yaklaşık 1 ay sürdü ondan mı acaba deyip kendimi suçluyorum :KK43:

Arkadaşlar ben sağlıkla kucağıma aldım oğlumu.2,5 yaşına geldi bile çok şükür 🙏🏻 başka bi sıkıntı yoksa hiç takmayın kafaya o değerleri. Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back