- Konu Sahibi dceymelikem
-
A a 15 olması kötü olacağı anlamına gelmiyor mu Cidde'n ne güzel Bi haber bu benim döktürün ettiğine bak ama yaaa mahvetti moral falan bırakmadı bende. Ben Tekirdağdayım senBenim ilk ölçüldüğünde 23 haftalıktım 9.56 ydı. Şimdi 30 haftalığım 10.02. Son gittiğim prof 15 mm olsa bu kötü birşeylerin olacağı anlamına gelmiyor demişti. Hangi şehirdesin sen saaraa?
15 mm bile mi.kotu degilmisBenim ilk ölçüldüğünde 23 haftalıktım 9.56 ydı. Şimdi 30 haftalığım 10.02. Son gittiğim prof 15 mm olsa bu kötü birşeylerin olacağı anlamına gelmiyor demişti. Hangi şehirdesin sen saaraa?
bebegi aldirmayi dusunmuyorsun degilmiA a 15 olması kötü olacağı anlamına gelmiyor mu Cidde'n ne güzel Bi haber bu benim döktürün ettiğine bak ama yaaa mahvetti moral falan bırakmadı bende. Ben Tekirdağdayım sen
Şimdi Bekliyorum sadece inşallah bebek iyidir öyle Bi sıkıntı yaşamayız daha önce zorunlu kürtaj olmuştum çok zor Bi durumbebegi aldirmayi dusunmuyorsun degilmi
İstanbula gidebilirim hangi doktoru tavsiye edersin. İnşallah dediğin gibi Bi durum olur Bi sıkıntı çıkmazEğer başka bir anomali yoksa bebeğin boyu gelişimi kilosu iyiyse yüksek ihtimalle birşey çıkmıyor dedi doktor bana. Bende haftalarca çok yıprattım kendimi doktorlar moral verdi. Ben ankardayım. Eğer istanbula ankaraya falan gidebilirsen iyi doktorlar önerebilirim sana.
ne olursa olsun lutfen aldirmayin cok gunah mahserse hesap var bakin bwn razi oldum iyiki dogmus onu cok seviyorum daha bir aylik .. Seni mi oldureceklerdi bebegim diyorim ve dedikleri sey cikmadi inanin banaİstanbula gidebilirim hangi doktoru tavsiye edersin. İnşallah dediğin gibi Bi durum olur Bi sıkıntı çıkmaz
Size Nasıl bir sıkıntıdan bahsetmişlerdine olursa olsun lutfen aldirmayin cok gunah mahserse hesap var bakin bwn razi oldum iyiki dogmus onu cok seviyorum daha bir aylik .. Seni mi oldureceklerdi bebegim diyorim ve dedikleri sey cikmadi inanin bana
Atıl yüksel bu işin piri diyorlar. Ama istersen önce kendi memleketinde farklı bi doktora görün.İstanbula gidebilirim hangi doktoru tavsiye edersin. İnşallah dediğin gibi Bi durum olur Bi sıkıntı çıkmaz
16 mm sivi var hidrosefali dedilerSize Nasıl bir sıkıntıdan bahsetmişlerdi
16 mm sivi var hidrosefali dediler[/QUOT aaaa E Bebek doğduğunda Bi sıkıntı oldu mu Nasıl oldu
Aynen Önce öyle yapayım duruma göre doktora ulaşırım inşallah ihtiyaç kalmaz amaAtıl yüksel bu işin piri diyorlar. Ama istersen önce kendi memleketinde farklı bi doktora görün.
haber ver sonra.Aynen Önce öyle yapayım duruma göre doktora ulaşırım inşallah ihtiyaç kalmaz ama
Tabi haber veririm inşallah güzel haberler verebilirimhaber ver sonra.
Diğer herşey normalse takma kafana. Benim bebeğim şu an 2 aylık. Doğumdan sonra bakıldı ölçüm yapıldı çok daha 6-7 mm çıktı daha da bakmaya gerek yok dedi. Başka bi anomali yoksa üzülme yani.
Bebeginiz saglikli yani su an demi verdigi tepkiler filan?Diğer herşey normalse takma kafana. Benim bebeğim şu an 2 aylık. Doğumdan sonra bakıldı ölçüm yapıldı çok daha 6-7 mm çıktı daha da bakmaya gerek yok dedi. Başka bi anomali yoksa üzülme yani.
Herşey gayet normal.. doktorlar çok fazla karşılaşıyoruz bu durumla %96 hiçbir sorun çıkmıyor demişti doğumdan sonra. Öylede oldu. Burada ki herkes kendini çok üzmüştür hamileliği boyunca hiç gerek yok.Bebeginiz saglikli yani su an demi verdigi tepkiler filan?
2 gun agladim gitmedigim doktor kalmadi. Hepsi baska bir sıkıntı yok korkma onemsiz bir durum dedi. Bu durumu tespit edip söyleyen ilk doktor ne amaçladi o zaman? Neden söyleyip zehir ediyorlar ki? Hidrosefali, epilepsi vs bir suru ihtimal geldi aklima. Oglum bana anne demeyecek mi diye yedim bitirdim kendimi. Cok teşekkür ederim yanitiniz icin..Herşey gayet normal.. doktorlar çok fazla karşılaşıyoruz bu durumla %96 hiçbir sorun çıkmıyor demişti doğumdan sonra. Öylede oldu. Burada ki herkes kendini çok üzmüştür hamileliği boyunca hiç gerek yok.
Bazı doktorlar öyle maalesef.. üstünden sorumluluk atsınlar diye herşeyi söylüyorlar.. bende sizin gibi ağlamıştım ilk duyduğumda. Bi kaç doktor gezdim aynı şeyleri söylediler. “Bu durumdan bişi çıkmaz” .. sizde hamileliğinizi rahat geçirin...2 gun agladim gitmedigim doktor kalmadi. Hepsi baska bir sıkıntı yok korkma onemsiz bir durum dedi. Bu durumu tespit edip söyleyen ilk doktor ne amaçladi o zaman? Neden söyleyip zehir ediyorlar ki? Hidrosefali, epilepsi vs bir suru ihtimal geldi aklima. Oglum bana anne demeyecek mi diye yedim bitirdim kendimi. Cok teşekkür ederim yanitiniz icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?