• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ lateral ventrikül çapı YARDIM LÜTFEN!

Benim ilk ölçüldüğünde 23 haftalıktım 9.56 ydı. Şimdi 30 haftalığım 10.02. Son gittiğim prof 15 mm olsa bu kötü birşeylerin olacağı anlamına gelmiyor demişti. Hangi şehirdesin sen saaraa?
A a 15 olması kötü olacağı anlamına gelmiyor mu Cidde'n ne güzel Bi haber bu benim döktürün ettiğine bak ama yaaa mahvetti moral falan bırakmadı bende. Ben Tekirdağdayım sen

Benim ilk ölçüldüğünde 23 haftalıktım 9.56 ydı. Şimdi 30 haftalığım 10.02. Son gittiğim prof 15 mm olsa bu kötü birşeylerin olacağı anlamına gelmiyor demişti. Hangi şehirdesin sen saaraa?
15 mm bile mi.kotu degilmis

A a 15 olması kötü olacağı anlamına gelmiyor mu Cidde'n ne güzel Bi haber bu benim döktürün ettiğine bak ama yaaa mahvetti moral falan bırakmadı bende. Ben Tekirdağdayım sen
bebegi aldirmayi dusunmuyorsun degilmi:(

Eğer başka bir anomali yoksa bebeğin boyu gelişimi kilosu iyiyse yüksek ihtimalle birşey çıkmıyor dedi doktor bana. Bende haftalarca çok yıprattım kendimi doktorlar moral verdi. Ben ankardayım. Eğer istanbula ankaraya falan gidebilirsen iyi doktorlar önerebilirim sana.

Eğer başka bir anomali yoksa bebeğin boyu gelişimi kilosu iyiyse yüksek ihtimalle birşey çıkmıyor dedi doktor bana. Bende haftalarca çok yıprattım kendimi doktorlar moral verdi. Ben ankardayım. Eğer istanbula ankaraya falan gidebilirsen iyi doktorlar önerebilirim sana.
İstanbula gidebilirim hangi doktoru tavsiye edersin. İnşallah dediğin gibi Bi durum olur Bi sıkıntı çıkmaz

İstanbula gidebilirim hangi doktoru tavsiye edersin. İnşallah dediğin gibi Bi durum olur Bi sıkıntı çıkmaz
ne olursa olsun lutfen aldirmayin cok gunah mahserse hesap var bakin bwn razi oldum iyiki dogmus onu cok seviyorum daha bir aylik .. Seni mi oldureceklerdi bebegim diyorim ve dedikleri sey cikmadi inanin bana

Arkadaslar benim de 28. haftada sol lateral ventrikül 9 mm ölçüldü. Cocugun diger her seyi normalmis takma kafana dedi doktorlar ama yine de içime kurt düşürdüler :( burada dogum yapan arkadaslar bebekleriniz iyi mi saglikli mi? Lutfen bi akil verin :( Q queen9 S Saaraa

Arkadaslar benim de 28. haftada sol lateral ventrikül 9 mm ölçüldü. Cocugun diger her seyi normalmis takma kafana dedi doktorlar ama yine de içime kurt düşürdüler :KK43: burada dogum yapan arkadaslar bebekleriniz iyi mi saglikli mi? Lutfen bi akil verin :KK43: Q queen9 S Saaraa
Diğer herşey normalse takma kafana. Benim bebeğim şu an 2 aylık. Doğumdan sonra bakıldı ölçüm yapıldı çok daha 6-7 mm çıktı daha da bakmaya gerek yok dedi. Başka bi anomali yoksa üzülme yani.

Diğer herşey normalse takma kafana. Benim bebeğim şu an 2 aylık. Doğumdan sonra bakıldı ölçüm yapıldı çok daha 6-7 mm çıktı daha da bakmaya gerek yok dedi. Başka bi anomali yoksa üzülme yani.
Bebeginiz saglikli yani su an demi verdigi tepkiler filan?

Herşey gayet normal.. doktorlar çok fazla karşılaşıyoruz bu durumla %96 hiçbir sorun çıkmıyor demişti doğumdan sonra. Öylede oldu. Burada ki herkes kendini çok üzmüştür hamileliği boyunca hiç gerek yok.
2 gun agladim gitmedigim doktor kalmadi. Hepsi baska bir sıkıntı yok korkma onemsiz bir durum dedi. Bu durumu tespit edip söyleyen ilk doktor ne amaçladi o zaman? Neden söyleyip zehir ediyorlar ki? Hidrosefali, epilepsi vs bir suru ihtimal geldi aklima. Oglum bana anne demeyecek mi diye yedim bitirdim kendimi. Cok teşekkür ederim yanitiniz icin..

2 gun agladim gitmedigim doktor kalmadi. Hepsi baska bir sıkıntı yok korkma onemsiz bir durum dedi. Bu durumu tespit edip söyleyen ilk doktor ne amaçladi o zaman? Neden söyleyip zehir ediyorlar ki? Hidrosefali, epilepsi vs bir suru ihtimal geldi aklima. Oglum bana anne demeyecek mi diye yedim bitirdim kendimi. Cok teşekkür ederim yanitiniz icin..
Bazı doktorlar öyle maalesef.. üstünden sorumluluk atsınlar diye herşeyi söylüyorlar.. bende sizin gibi ağlamıştım ilk duyduğumda. Bi kaç doktor gezdim aynı şeyleri söylediler. “Bu durumdan bişi çıkmaz” .. sizde hamileliğinizi rahat geçirin...

Back