yumurtlamadan 14 gun sonrasinda regl oldugumuzu dusununce sizinde 2 gununuz var daha yanlis hesaplamadiysam kan testini erken vermissiniz yumurtlama tarihi uzerine 17 gun sayip testinizi tekrarlayinadet olmazsanizHerkese selam . Ovulasyon testimde 24 eylulde gec yumurtlama görmüstum esimle o günü ve sonraki 2 günü daha degerlendirmiştik. Ilk ovulasyon test net 2 cizgiydi sonrakiler silinik idi yani catlamiş olmasi gerek yumurtanın.
Adet günüm çok düzenli degil en son adetim 1 eylülde olmustu 4 5 gün degisme yasayabiliyordum. Adetim gecikti hala gelmedi.
Yumurtlamadan beridir ara sira sag tarafimda kasık agrisi cekiyorum ozellikle bugun çok siddetliydi halsizlik de vardi ara sira kusacak gibi oluyorum , bazen cok az bulantim oluyor. 29 eylulde kan testi vermistim o negatif . Bugun bi erken gebelik testi yaptım o da negatif sizce tekrar kan vermem gerekir mi? Olsa kanda cıkmaz miydı. Kasık agrisi nedeni nedir
Geç yumurtlayımca adet de gecikebilir bu normal ne kadar geciktiniz bilmiyorum ama şüpheli ilişkiden 14 gün geçmiş zaten ne olursa olsun çıkması gerekirdiTesekkur ederim biraz daha bekleyip kan tahlili vermekte fayda var
merhaba bir gelişme oldumu durumunuzda?Tesekkur ederim biraz daha bekleyip kan tahlili vermekte fayda var
Kan tahlili verdigimde 2.25 cikmisti beta hcg. Yukselir diye dusundum ama yukselmedi 3 gun sonrasi yine kan tahlili verdim 0.1 cikmisti 2 gun sonra adet oldum zatenmerhaba bir gelişme oldumu durumunuzda?
Adetiniz gecti miMerhaba baya üç gün var ve bu sabah sağ kasigima bir ağrı girdi hala devam ediyor yürürken zorluyor bacağımı indirip kaldirirken ağrı hissediyorum akıntım vardı ama son iki gundur kuruluk var böyle durum yaşayan var mı hamilelik olabilir mi
İki gün erken geldi şuan pembe bir akıntı var malesefAdetiniz gecti mi
Bu ne demekmiş peki?Kan tahlili verdigimde 2.25 cikmisti beta hcg. Yukselir diye dusundum ama yukselmedi 3 gun sonrasi yine kan tahlili verdim 0.1 cikmisti 2 gun sonra adet oldum zaten
Doktor bisey demedi ama ben arastirdim kimyasal gebelik gibi bisey sanırım cunku adetim 10 gun falan gecikmisti bi ilac verdi adetim duzenlenmesi icin ben icmedim saglik ocagina gidip kan verdim 3gun gecince belki yukselir diye. 0.1 cikinca ilaci ictim adet oldum. Yani soyle dusunuyorum eger embriyo tutunsa bile kaliteli bi gebelik olmayabilirdi vucut onu kendisi atiyor bu iyi bisey aslinda.Bu ne demekmiş peki?
Düşük gibi mi Allah korusun.
Bi kan testi verebilirsen cikar bence . Yerlesme kanamasi bile olabilirİki gün erken geldi şuan pembe bir akıntı var malesef
Yok normal kanamam var yarın hastaneye gorunecegim degerlerime falan bakacamBi kan testi verebilirsen cikar bence . Yerlesme kanamasi bile olabilir
Bi gelisme varmi?Yok normal kanamam var yarın hastaneye gorunecegim degerlerime falan bakacam
Geçen ay olmadı şuan adetime 10gun var beklemedeyim bakalım sizde durumlar nasılBi gelisme varmi?
Bizimde suan bisey yok bekliyoruz bakalmGeçen ay olmadı şuan adetime 10gun var beklemedeyim bakalım sizde durumlar nasıl
Bizimde suan bisey yok bekliyoruz bakabelirti falan var mı
Belirti falan var mıBizimde suan bisey yok bekliyoruz bakalm
Of düşünmeme işini çok zorluyorum ama bilmiyorum olmuyor. Yumurtlamadan beri hergun beyaz akıntım var yoğun değil az az onada belirti denirse12sinde adet oldum 18inde bitti gec oldum bu ay daha bi belirti yok. Cok fazla dusunmemeye calisiyorum . Senin varmı belirtin
Benimde 3 4 gündür sol kasığında sızıgibi ağrı gibi biseyler oluyo göbek deligimden vajinaya kadar batma gibi birseyler oluyor adetime 6 gun var adetliyken ince ince agrım olur normalde onun gibi hissi var bakalım bu ay ne olacak benimdeOf düşünmeme işini çok zorluyorum ama bilmiyorum olmuyor. Yumurtlamadan beri hergun beyaz akıntım var yoğun değil az az onada belirti denirseadetleriniz düzenli mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?