- 18 Ekim 2014
- 48
- 7
- 13
- 29
- Konu Sahibi dlrmete666
-
Tm cnm kesinlikle yazim içme sen ağrı kesici biraz çek bebis gelsin de ne ağrı olursa olsun cekeriz sorun değil : DInşallah canım ya. Benim 9 gündür bel ağrım var doktora gittim gebelik beklediğimiz için minoset verdi 2 defa kullandım ama korktum bir daha almadım.
Zamanlarimiz az 2 gün oynuyor. Yarın bana yaz olur mu
Tm cnm kesinlikle yazim içme sen ağrı kesici biraz çek bebis gelsin de ne ağrı olursa olsun cekeriz sorun değil : D
Oysss Kıyamam ya :)) bakalım yarın ola HayrolaBende onu diyorum o olsun da her türlü ağrıya razıyım bide aşırı duygusalligim üstümde ben herseye ağlamam ama bazen durup durup Ağlıyorum :/ belirsiz bir ağlama ( regl yakın gergin sinirli agresif olan ben süt dokmuş kedi gibiyim )
Benim meşhur sözüm bende merak ettim seni şimdi bide pozitifmissin amma sevinirim He :)Oysss Kıyamam ya :)) bakalım yarın ola Hayrola
İnş inş cnm bnm bi 5 tane doğurmak istiyorum ya :)Benim meşhur sözüm bende merak ettim seni şimdi bide pozitifmissin amma sevinirim He :)
İnş inş cnm bnm bi 5 tane doğurmak istiyorum ya :)
Cnm tam anlayamadım 25 eylülde 1 hafta adet oldun 3 ay snramı bi hafta adet oldun anlayamadımSlm bende 3 senelik evliym cocugum yok fakat bu ay kasıklarmda batma var sabah mide bulantısı ile uyan yorm adetm düzensz oldugu icin ne zaman adt olurm bilmiyorm en son 25 eylül bir hafta kanamam oldu 3 sonra bir hafta daha oldu hamile olma ihtimalm varmı lütfn cvp yazarmısnz cok istiyorm
Yok 3 gün sonra yinevbir hafta daha olduC
Cnm tam anlayamadım 25 eylülde 1 hafta adet oldun 3 ay snramı bi hafta adet oldun anlayamadım
Ben bişey diyemicem cnm bi Jinekoloji uzmanına görün inş hamişsindir ama 1 ayda 2 kere adet ilk defa duyuyorum bi internetten arastiriyim senin içinYok 3 gün sonra yinevbir hafta daha oldu
Sık adet (regl) görme (polimenore) adetlerin başlangıç günleri arasının 21 günden daha kısa olmasıdır. Burada bahsedilen süre bir adetin bitiminden diğer adetin başlamasına kadar "temiz kalınan" süre değildir, bir adetin ilk gününden bir sonraki adetin ilk gününe kadar geçen sürenin yirmibir günden kısa olması anormal kabul edilir. Bu anormal ve sık kanama hastalar tarafından "ayda 2 kere adet oluyorum" şeklinde ifade edilebilir veya adet aralarında leklenmeler, kanamalar oluyor şeklinde de ifade edilebilir.Yok 3 gün sonra yinevbir hafta daha oldu
Tskr ederm cnm ilk defa oldu böyle şuan ayın 25i mi bekleym inş hamişimdrSık adet (regl) görme (polimenore) adetlerin başlangıç günleri arasının 21 günden daha kısa olmasıdır. Burada bahsedilen süre bir adetin bitiminden diğer adetin başlamasına kadar "temiz kalınan" süre değildir, bir adetin ilk gününden bir sonraki adetin ilk gününe kadar geçen sürenin yirmibir günden kısa olması anormal kabul edilir. Bu anormal ve sık kanama hastalar tarafından "ayda 2 kere adet oluyorum" şeklinde ifade edilebilir veya adet aralarında leklenmeler, kanamalar oluyor şeklinde de ifade edilebilir.
Sık adet görmenin sebepleri:
Myom, polip veya hormonal nedenler gibi çeşitli durumlar sık adet görmeye neden olabilir. Bazı hastalarda ise hiçbir neden bulunamaz. Stres gibi durumlar da adet düzensizliğine ve sık adet görmeye nadiren neden olabilir. Hipertroidi (guatr hormonu bozukluğu) sık adet görmeye neden olabilir. Muayene ve ultrasonografi ve gerekirse tahlilelr ile nedenin araştırıması gerekir.
Sık adet görmenin zararları var mı?
Sık adet görmek mutlaka değerlendirilmesi ve sebebinin araştırılması gereken bir durumdur. Buna neden olan sebebe göre tedavi planlanır. Eğer sebepmyom, polip gibi iyi oluşumlarsa sık adet görme ve bunun neticesinde fazla kan kaybetme ve sonuç olarak kansızlık (anemi) gelişmesine neden olur. Hormonal bazı bozukluklarsa bunların tedavisi gerekir. Bazen adet düzenleyici ilaçlar ile tedavi egrekirken bazen neden olan myom, polip gibi oluşumlar için ameliyat tedavisi gerekebilmektedir.
Kaynak : internet
İnş cnm insss ben de 24 une kadar bekliycem bakalım hayırlısıTskr ederm
Tskr ederm cnm ilk defa oldu böyle şuan ayın 25i mi bekleym inş hamişimdr
Bakalım kısmet olursa burdan yazarmİnş cnm insss ben de 24 une kadar bekliycem bakalım hayırlısı
Ayni günü bekliyoruz kizlar :) Insallah bu haftasonu yüzü gülenlerden oluruz...
Canim sende mi 27 ekimi yada yakını bekliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?