- 18 Ekim 2014
- 48
- 7
- 13
- 29
- Konu Sahibi dlrmete666
-
İNŞ cnm ya bugün 2 3 damla kan gördüm adetime 6 gün warNe çok bence demişim :)
Yerleşme kamaması olabilirmi acaba daha kan gelmedi hiçİNŞ cnm ya bugün 2 3 damla kan gördüm adetime 6 gün war
Başka belirtin varmı cnm otururken ayağı kalktığında basın dönüp gözün kararıyomuBenimde hiç yasamadigim kaşığımda batma yaşıyorum bel agrimdacabasi.
Regl 1 hafta var tam nasıl geçecek bilmiyorum
Bugün minibüse bindim çok ağırdı zipladikça korktum bişi olcak diye inş hamile yimdir çok çabuk yoruluyorum teşekkür ederim ilgilendigin için cnm bnm : *inşallah yerleşme kanamasıdır sen mümkün olduğunca dinlen canım
Başka belirtin varmı cnm otururken ayağı kalktığında basın dönüp gözün kararıyomu
Bende bugün doktora gittim yumurtaligim içine kanamis ondanmis kasik agrisiAynen evet gülüm. Eşime diyorum benim hep tansiyon düşüyor felan sadece oturup karkarken değil ayakta çok dikilincede oluyor bide Kasigim sis sadece sol soluma yatamiyorum. Bide sık sık tuvalet sıkıntım var bide aşırı halsizlik var hastada değilim ama uykum var çok :) hep uyuyasim var uyku gibisi yok vallahi
Be
Bende bugün doktora gittim yumurtaligim içine kanamis ondanmis kasik agrisi( kanda gebelik testi yaptırdım yarın belli olcak allah hepimize sabır versin yaaa
Adetine kaç gün warAllah allah ilk defa duydum :/
Inşallah olumlu sonuç alırsın Birtanem bende merak içindeyim test yapsam mi diyorum ama erken daha evdeki gebelik testlerinde aklım :)
7 Birtanem :)Adetine kaç gün war
Benim 5 gün war adetime bugün kanda test yaptirdim doktor dedki daha erkeen ama yine de yapalim eğer cikmazsa adetin gecikince tekrar geliceksin dedi yarın ben bi bakiyim cikicakmi bişey sana solerım ama bende adet gününü bekle hayatım :**7 Birtanem :)
Benim 5 gün war adetime bugün kanda test yaptirdim doktor dedki daha erkeen ama yine de yapalim eğer cikmazsa adetin gecikince tekrar geliceksin dedi yarın ben bi bakiyim cikicakmi bişey sana solerım ama bende adet gününü bekle hayatım :**
Kendini fazla yorma hamile de olabiilirsin ilaç fln kullanma yıne de dikkat et ne olur olmaz inş hamişsindir cnm güzel haberlerini alırız inş :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?