- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
-
- Konu Sahibi askiminaskiyim
Eski konu sayılır ama doktora gittiniz mi acaba ne çıktı merak ettim? Çok geçmiş olsun.Merhaba hanımlar, bir aya yakın sağ göğsümde bir ağrı vardı bende içi çamaşırımdan veye gece sağ tarafıma yatıyorum ondan ağrıyordur diye düşünüyordum. kendim göğüslerime pek dokunamıyorumbu gece yine ağrı oldu uyku sersemliğiyle dokundum dibe doğru böyle pütürlü birşey hissettim hemen bıraktım dokunmayı , kafama çok takıldı sizde nedir bu şey.. teyzem meme ca , bebekde istiyorum kafama taktım da taktım
çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. evet gittim dr a meme usg çekildi. fibrokistlerim varmış. adet dönemlerinde kendilerini belli ediyormuş. ilaç kullanmamı söylediler fakat ben gebelik istediğim için ilaç kullanmayacağım. destekli sütyen kullanıyorum o dönemlerde ağrısını azaltıyor.
Çok sevindim öyle olmasına. :) Aslında ilaç kullanmanız şart değil, çünkü o durum fizyolojik bir olay, hastalık değil. Çok aşırı rahatsızlık vermediği sürece tedavi gerektirmiyor...
O ağrılar adet zamanında da bende çok ağrı yapıyor bazen ama şimdi bende de mi kist var ay bide onlamı uğraşmayım dr gitmem lazım mı siz neler yaptırdınız ?sonuç ne oldu gitti ni kistleriniz ?
Sizede geçmiş olsun arkadaşım.Merhaba hanımlar, bir aya yakın sağ göğsümde bir ağrı vardı bende içi çamaşırımdan veye gece sağ tarafıma yatıyorum ondan ağrıyordur diye düşünüyordum. kendim göğüslerime pek dokunamıyorumbu gece yine ağrı oldu uyku sersemliğiyle dokundum dibe doğru böyle pütürlü birşey hissettim hemen bıraktım dokunmayı , kafama çok takıldı sizde nedir bu şey.. teyzem meme ca , bebekde istiyorum kafama taktım da taktım
Sizede geçmiş olsun arkadaşım.
Yaklaşık 1 haftadır bende sol göğsümde hissediyorum bilgiler taze ancak böyle giderse bende doktora görünmek gerektiği kanısındayım.
Kızlar merhaba, benimde 2 göğsümde de boyutları küçük sayılabilecek lezyonlar mevcutmuş adet dönemlerinde çok şiddetli ağrılarını çekiyorum. Bunun için bir öneriniz varmı
O ağrılar adet zamanında da bende çok ağrı yapıyor bazen ama şimdi bende de mi kist var ay bide onlamı uğraşmayım dr gitmem lazım mı siz neler yaptırdınız ?sonuç ne oldu gitti ni kistleriniz ?
Oo çok üzüldüm başınız sağolsunTesekkur ederim . teyzemi kaybettik bu hastalıktan . ihmale gelmiyor ne yazık ki..
Hayır takip ediyorum regl dönemindeki ağrıları bilirim rutin ağrılar fakat bu başka türlü bir ağrı 10 gün oldu regl biteli ve ben iyice korkmaya başladım çünkü bir de sertlik eşlik ediyor ağrıya .Geçmiş olsun canım. Bence ihmal etme, bir uzmana gozuk. Adet dönemine yakın misin
sağol canım teşekkür ederim. Allah razı olsunOo çok üzüldüm başınız sağolsun
korkma canım, ama lütfen bir uzmana gözük ihmale gelmiyor, dayımın kızı da rahatsız değişik birşey göğüslerinde iltihap oluşmuş, geçenlerde göğüs ucunun kenarından iltihap dışarıya akmıştı, korkutmak istemem seni, sen ihmal etme kendiniHayır takip ediyorum regl dönemindeki ağrıları bilirim rutin ağrılar fakat bu başka türlü bir ağrı 10 gün oldu regl biteli ve ben iyice korkmaya başladım çünkü bir de sertlik eşlik ediyor ağrıya .