- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Bende soldan yumurtluyorum Ben uc oglumuda hep solda hissettim . Fakat ben her ay reglden sonra yumurtlamayida hep solda hissediyorum sagda hic hissetmedim . Baktirmadim ama ben galiba solumda yumurtluyorum sadece
Canım merhaba benimde aynı senin gibi duruyor bebeğim.:) bu ayın sonunda doktora gideceğim tahminde bulunacak çok merak ediyorumBenim iki tarafimda da agri oluyor ama usgde bebek solda duruyor. Kesem de uzun bir yapida. Bana erkek dediler bakalim ne olacak.
Merhaba canim bende cok merak ediyorum. Allah gonlumuze gore saglikli hayırlı bebekler nasip etsin insallahCanım merhaba benimde aynı senin gibi duruyor bebeğim.:) bu ayın sonunda doktora gideceğim tahminde bulunacak çok merak ediyorum
yaptırmadım cnm ılk oğlumda yaptırdım ıkıncıde dırek gıdıp keseyı gordum. o degerle kese gorunurdu zaten kese gorununce degerlere takılma derım. yarın başka dr gıt ve keseyı gor cnm sıkma canını degerle. bır zaman sonra deger yavaşlamaya başlayabılır normal bu. bende pazartesı gıdıp kese gorecepşm ınsallahWhiteandblue kanda degerinize baktirdiniz mi benim 6 günlük gecikmeye 1576,5 cikti betahcg bana düşük geldi insallah bi sıkıntım yoktur...sizin nasil acaba degeriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?