• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sag erkek sol kiz mi?

Sizce hangisi?

• Sag taraf erkek

• Sol taraf kiz

• Sag taraf kiz

• Sol taraf erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Merhaba KK uyeleri. Bu anketim anne ve anne olmayan herkese. Genel bir anket yapiyorum.
Sol tarafta hissettim kiz, sag tarafta hissettim erkek oldu. Yada annemden sagda erkek solda kiz duydum.

Lutfen sizde kendi fikrinizle anketi.e katilin. Genel bir bilgi olarak suraya ilistirelim.

Canım sağ erkek diyorum. Bende konu acmıstım hatta bununla ilgili. Bi oğlum var ikincisini kız hissetmistim ve ilk sağda hissettim hala da sağda yani ve oğlum olacak nasipse. Hatta çok arastir mistim sağda olunca kız olanlar da çok var ama nasip işi bu gerçekten.

Benim iki tarafimda da agri oluyor ama usgde bebek solda duruyor. Kesem de uzun bir yapida. Bana erkek dediler bakalim ne olacak.

Ben uc oglumuda hep solda hissettim . Fakat ben her ay reglden sonra yumurtlamayida hep solda hissediyorum sagda hic hissetmedim . Baktirmadim ama ben galiba solumda yumurtluyorum sadece

Bencede sag erkek diger gebeligim erkekti sagdaydi simdi ikiz kizlarima gebeyim kizlarimda solumda iki tane olmasina ragmen hep soldalar:)

Benim iki tarafimda da agri oluyor ama usgde bebek solda duruyor. Kesem de uzun bir yapida. Bana erkek dediler bakalim ne olacak.
Canım merhaba benimde aynı senin gibi duruyor bebeğim.:) bu ayın sonunda doktora gideceğim tahminde bulunacak çok merak ediyorum

İki ogluma hamileliginde sagdaydi sag tarafim agrir batardi. Simdi yine 3. Ye hamileyim ve hep sol agriyor batiyor.

Benim bebişim sağda, erkek olucak. Ilk ultrason resimlerindede başı sağ taraftaydi hala sağımdan ayrilmadi hep orda yatıyor genelde tekmelerde sağdan geliyor:KK54:

Whiteandblue Whiteandblue kanda degerinize baktirdiniz mi benim 6 günlük gecikmeye 1576,5 cikti betahcg bana düşük geldi insallah bi sıkıntım yoktur...sizin nasil acaba degeriniz?
yaptırmadım cnm ılk oğlumda yaptırdım ıkıncıde dırek gıdıp keseyı gordum. o degerle kese gorunurdu zaten kese gorununce degerlere takılma derım. yarın başka dr gıt ve keseyı gor cnm sıkma canını degerle. bır zaman sonra deger yavaşlamaya başlayabılır normal bu. bende pazartesı gıdıp kese gorecepşm ınsallah

benim hamileliğimin başından beri sol tarafım ağrıdı. doktor da hep ultrason muayenesinde solumdan baktı. sol tarafım daha şiş zaten şu an. prensesim geliyor. :anneadayı::KK200::KK200:

Bu hamileliğimde bebiş hap sağda ama cinsiyeti henüz tam belli değil bi kız bi erkek dedi doktorlar

Back