Anket Sağ elinizle mi sol elinizle mi yazıyorsunuz?

Sağ elinizle mi sol elinizle mi yazıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    299
sagı işaretledım ama sagıda soluda kullanabılıyorum ancak soldakı sagdakı yazdıgım gibi muntazam olmuyor azzcık cırkınlesebılıoo yazılar

her şeyimi solla yapıyorum sağımda hiç kuvvetim yok ya bi ekmek bile koparamam sadece küçükken yemek yemeye aalıştırıldığım için yemek yiyorum bi de mouse kullanyorum sağımla

Bende herşeyimi sol elimle yaparım. sağ elimle yemek yemeyi çok uğuraştım ama yapamadım. mouse ilk kullanmaya başladığımda bile zorlanmaştım ama şimdi kullannabiliyorum

her şeyimi solla yapıyorum sağımda hiç kuvvetim yok ya bi ekmek bile koparamam sadece küçükken yemek yemeye aalıştırıldığım için yemek yiyorum bi de mouse kullanyorum sağımla

ahahaah bende mouseyi ve yemek yemeyi sağımla yapıyorum yoksa sağımda hiç kuvvet yok bide solaklar sağlaklara göre daha zekı olurlarmış bu kanıtlanmış birşey .. Çünkü herkes sol beynını kullanamaz biz ayrıcalıklı ınsanlarıız (tbi espiri bu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…