Anket Sağ elinizle mi sol elinizle mi yazıyorsunuz?

Sağ elinizle mi sol elinizle mi yazıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    299
bende sağ elimi kullanıyorum sol elle pek
birşey yapamam yerimseniben

her ikisiylede yazabiliyorum yerimseniben ama sağ daha pratik sağ yorulunca solla devam ederim..şutarafagitti

normalde sağ elimi kullanıyorum
ama küçükken geçirdiğim bir kaza sonucu uzun zaman sağ elimi kullanamıştım mecbur sola dönmüştüm
o günden beri her ikisinide rahatlıklan kullanıyorum

kalem bıcak makas tığ sol elimi kullanırım kaşık şiş sağ elimi kullanırım iki tarafımda eşit sayılır birinin yapamadıgımı öbürü yapıyoooo

Sol elimi kullanıyorum, sağ el ile kalemi bile tutamam...
Öyle solağımki ipi bile iğneye sol elimle geçiririm...
kaydirigubbakcemile3

Sol elimi kullanıyorum, sağ el ile kalemi bile tutamam...
Öyle solağımki ipi bile iğneye sol elimle geçiririm...
kaydirigubbakcemile3

aynen öyle. birde şu makaslar, kahve cezveleri hep sağ eli kullananlara göre yapılmış. her kahve koyarken ,akıtma yeri ters geldiği için illaki tabağa kahve dökerim....benimde sağ el hiç. işe yaramıyor .... öyle duruyor işte...:roflol:
solakların işi çok zor ...her alet, genelde sağ elini kullananlara göre tasarlanmışklava:...

solak olmama ragmen sağla yazıyorum.. annem kucukken alıştırmıs ilerde zorluk cekmıyım die ama ben şimdi sagımı sol,solumuda sağ sanıyorum hahahahah :))))

Solakmışım küçükken babaannem sağ elime alıştırmış günahmış diye sol elle yemek yemek filan Çok üzgünüm çoook solak kalmak isterdim :1closedeyes:

Solağım bunun bazen sıkıntılarını yaşıyorum malesef hiç bir şekılde sağ elimi kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…