Herkese merhabalar,
Pazartesi günü böbrek kontrolü için girdiğim ultrasonda aniden safra kesemde biri 2,7cm, diğeri 1,4cm iki adet nur topu gibi taşla karşılaştım.
Elbette ameliyat dediler, hatta eşim hemen fiyat falan almış, ona kalsa gününü bile belirleyip çıkacaktık hastaneden ama ben sanırım biraz sindirmek istedim durumu. Zira kafama taktığım başka bir nurtopu var.
Kızım 7 aylık. Ufak tefek bazı atıştırmalıklar, tat denemeleri dışında sadece anne sütü alıyor. Konuştuğumuz cerrah, operasyondan sonra 1 gece hastanede kalacağımı(ufaklık yanımda olacak), 6 saat sonra emzirmekte sıkıntı olmadığını söyledi ama iş onunla bitmeyecek ki?
Evde gelince nasıl yaparız en büyük meselem bu. Kızım şu an 9kilo. İşlem kapalı cerrahiyle yapılacak ama illa ki ağrısı sızısı olacaktır, ben bu tosun sultanı taşıyabilir miyim? Geceleri birkaç kez uyanıp emmek istiyor(biliyorum alışkanlıktan aslında ama tam şu sıralar bunu kesmek doğru gelmiyor), yanına (yana dönerek) yatmak ilk günlerde sıkıntılı olur mu?
Evde anneanne bizimle olacak sağolsun yardımcı olur elbette ama benim biraz tecrübe duyup fikir almaya ihtiyacım var.
Bir taraftan da diyorum ki "Legal senin hiçbir şikayetin yok ki?" Ama safra kesesi taşı hikayelerinden mutlu son olmuyormuş, o narkoz ama bugün ama 2 sene sonra kesin yenecek.
Başımıza bir iş açmadan halledelim diyor hem eşim, hem annem. Benim derdim de bebek. Damdan düşenlerden yorum beklemekteyim, şimdiden teşekkürler!!
Edit: Güncelleme 5. sayfada.