ameliyatttan 1kaç ay sonra her gıdayı sorunsuz bir şekilde yiyebiliyor musunuz?yoksa ömür boyu bir diyet mi söz konusu?benim saframda da mm ik çok sayıda taş çıktı-kararsız kaldım-bazı insanlar safra alınınca her gıda yenmediğini yumurta bakliyat gibi söyledi-
ameliyat olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirm -ameliyat öncesi gibi her şeyi yiyebiliyor musunuz?
ameliyatttan 1kaç ay sonra her gıdayı sorunsuz bir şekilde yiyebiliyor musunuz?yoksa ömür boyu bir diyet mi söz konusu?benim saframda da mm ik çok sayıda taş çıktı-kararsız kaldım-bazı insanlar safra alınınca her gıda yenmediğini yumurta bakliyat gibi söyledi-
ameliyat olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirm -ameliyat öncesi gibi her şeyi yiyebiliyor musunuz?
mecburiyetler beni ameliyata sürükledi.(yeniden akut pankreatit geçirme durumum vardı ve bunu yendien geçiririsem buyük ameliyat söz konusu ve ölümcül risk varmış pankreatit iltihaplanırsa)Ameliyat oldum geçen hafta pztsi günü bugün tam 1hafta oldu,ilk gün gerçekten çok zordu-çünkü benim bünyem narkoza hiç dyanıklı değil-ameliyat ağrısı değil ameliyat sonrası ilk gün sürekli kusmak beni çok yıptatttı-ameliyat sonrası dr nin planladığı 1gün yatıştı fakat kusma olunca 2gece hastanede yatttım.yemeklerle ilgili hiç bir kısıtlma yapmadı ama ben korkuyorum bir şey yerken-cmtsi günü kontrolüm var o zaman dikişlerimde alınacak-şimdilik iyiyim-günlük aktivitelerimi yapıyorum en azından-allah herkesin yardımcısı olsun
arkadaşlar ben yıllardır karın şişliği ve karnımdaki ağrıdan şikayetçiyim. önce iç hastalıklarına gittim. ultrasonda herşey normal çıktı özellere gidiyorum ben devlette cok sıra oluyo diye onlar da uyduruk yapıyomuş gibi geliyo işini. neyse orası kadın hastalıklarına yönlendirdi idrar yolu enfeksiyonu cıktı ilaç yazdı gönderdi bitirdim tekrar gittim tekrar ilç yazdı gönderdi. karın agrım devam ediyo tabi. baktım bu böyle olmıcak gastrolojiye gittim. orası da kan,idrar ve dışkı tahlili yaptı karaciğerde yaglanma cıktı ilaç bile yazmadı zayıfla gecer dedi yolladı. benim karın şişliği gene güme gitti. yağdır o diyo doktor hatta testler yapmadan önce dedi bunu.ultrasonda da gene hersey normal dendi safra dahil. şimdi insanların hamile gibisin lafından öyle bunaldım ki ve agrıdan huzursuzum ki tekrar gitmeyi düşünüyorum ama bu defa devlete gitcem ve zor da olsa endoskopi yaptırıcam. Size sorum: bu safra rahatsızlığı hangi testlerle cıkıyo ortaya? benim bu karın şişliği sizce ne olabilir? Doktorlara guvenim kalmadı artık parayı alıp başlarından savıyolarmış gibi geliyo bana özeller.
Sonuçlar normal çıkınca psikolojik oldugunu bile düşündüm ama neden böyle gaz sıkıştırması gibi agrım var neden karnım hep şiş?En son saglık ocagına gittim o doktor da bagırsak düzenleyici hap verdi o da kabızlık yaptı. Fakat Tuvalete gitmede sorunum yok ki benim!! Düzenli olarak büyük tuvalete zaten çıkıyorum. Ne olur yardımcı olun hanımlar. Nedir bu şişlik? 2009dan beri hastanelerdeyim. Sonuç alamadım.
slm arkadaşlar kısaca bahsedeyim 1 yıl kadar çok şiddetli ağrılar hatta kırizler geçirdim ve okadar çok doktora gittimki anlatamam ednoskopi dahi yapıldı ama kas spazmı dediler pisikolojik dediler ve malesef saframdan olduğunu anladıklarında bir yıl geçmişti ve safrakesesi cürümeye başlamış ama şunu söyleyeyim bende acık ameliyat oldum ve çok ağrılı olmadı ameliyattan cıktığımda kendimi çok kötü hissetmedim ve ameliyatlarda verilen ilaçlarla 3 günde kendi başıma yataktan kalkıyordum ertelemeyin bence inanın safra ağrısından daha az ameliyatın acısı allah herkese acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?