Valla o kadar geç gördüm ki mesajını tam da bugün ameliyat oldun sanırım
tühhh ama neyse kurtuldun !:) Ben 27 Aralık ta giriş çıkış 2 saat 10 dakika kalmışım içerde ama ameliyat bunun yarısı bende hafif çaplı aneztezi alerjisi var geri kalan süre ayılma süresi ! İnan odaya taşındıktan tam 45 dakika sonra ayaga fırladım , elimdeki serum dıngıltılarını çıkarıp attım ve '' ay ben sigara içeçem '' dedim . Tabii hemşireler şok , doktoru çagırmaya kalktılar , tamam bütün sorumlulugu alıyorum , bırakın beni yaaa , diye yürüyerek kafeye gittim , hava güzeldi , dışarda sigaramı tüttürdüm . Bu arada eşim , kızım (senin yaşında ) ve dr (hoca ) arkadaşlarım çıldırıyor tabii :)) ,avaz avaz bagırıyorlar vs . Aldıran kim ?:)) Gece saat 8 herkesi sepetledim hastaneden ve her ihtimale karşılık tuttugum gececi genç kızı da ayarttım ve dogru yine kafeye ,sigaraya , orada tam 5 saat oturmuşuz ,sohbet etrafla , siyasi atışmalar vs :)) Sabah saat 7 de eşime telefon ettim ben çıkıyorum diye :)) Tabii işlemler yapılacakmış ,çıkamadım . Eve geldim dimdik , kendime çorba ve makarna yaptım ,o gün bugündür de ne dra gittim ne birşey !:) Aman sen benim gibi yapma , sen yaşıma bakma , bu teyzen az biraz delidir de !:)) Benim göbek deliginden girmiş ,ne delik var ne ortada kan vs , o kadar ufaktı ki ertesi sabah peti çıkarıp banyo yaptım .Sadece 4 gün büyük tuvalete çıkamadım , yumuşatıcı alınca o da gitti . AMMAAA ...aradan 2 hafta geçti , 2 hafta olmayan hatta tıkı çıkmayan agrı 2. haftadan itibaren yine hafif başladı .Daha önce anneannem , annem ve kayınvalidemden de alışık oldugum için üzerinde durmadım , sadece patoloji raporunu aldım ve agrının nedenini araştırdım ; ilk bir yıl bayagı agrı yaparmış bu dogalmış ,başta yapmamasının nedeni beyin bir organın gittigini hemen algılayamıyormuş tıpkı ayagı kesilen birinin o ayagının varlıgını hissetmesi gibi; beyin bir kaç hafta sonra algılayınca bu kez tepki veriyormuş (tabii , bu safra yollarında minik kristaller kalmadıysa ) ve bu alışma süresi bir yılı buluyormuş . Yani çekicez bakalım bir süre daha ...:)) (boş verirsen ve kafanı oraya takmazsan daha az hissedersin ,emin ol ) Bende gaz maz olmadı ,üstelik 85 kg olup koca karınlı olmama ragmen :)) Ancak ,ameliyatım gerçekten çok başarılıydı ! ( Sana komik birşey daha , ameliyattan önce anestezi testine girdim ve dr a rica ettim , ameliyat öncesi rahatlama amaçlı yapılan ignenin dozunu biraz yüksek tutması için ve adamcagız gerçekten maksimum doz yazmış ; igneyi yaptılar 10 dakika sonra ben horrrr :))) , ne götürüldügümü hatırlıyorum ne başka birşey , hatta koridordan geçerken eşimin söyledigine göre horlamam bütün hastaneyi ayaga kaldırmış ; ameliyathanede (bunu da hemşire söyledi ) narkozitör '' yaw , bu kadın zaten horluyor , nesini uyutacagım ki '' demiş :)) İnşallah senin de benimki kadar rahat geçmiştir ve şimdi mışıl mışıl uyuyorsundur . Keşke daha önce baksaymışım da sana bunları anlatıp moral verseymişim , çok afedersin kızım ! Geçmiş olsun ve en kötü saglık sorunun bu olup geçmişte kalsın !:)