- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben de yaklasık 4 ay once ameliyat oldum. sonrasında ne istersem yedim. sen acık mı oldun ameliyatı yoksa kapalı(laparoskopik) mı? ben de bu arada bişey sormk istiyorum. ben de genelde kahvaltıdan sonra ishal oluyorum. kahvaltıda teraygı ve kaymak yersem ya da tatlı yersem ishal oluyorum. benzer seyler basına gelen var mı? Doktora sordum yiyecek alerjisi baslamıs olabilir dedi.
ben amliyattan sonra 4 gun icinde normal yasantıma devamettim. zaten kızım o zaman 3 haftalıktı. bakacak kimse yoktu. dinlenmek gibi bir luksum yoktu. bir kac gun kayınvalidem yardım etti. Sonra ben yaptım her işimi. ilk basta biraz zorlandım ama gecti. Yemek konusunda da doktoruma ısrarla ne zararlı ne faydalı diye sordugumda asırı yemedıgın surece zararlı degil herseyi ye dedi. asırı yersem de ishal olabiliecegimi soyledi. Ama ben kahvaltıda azıcık yaglı yumurta ya da tereyagı, ya da kaymak gibi seyler yesem hemen etkili oluyo. baska ogunlerde ne yersem yiiyeyim sorun yok .Ayrıca doktor bana hap vermedi. bi beslenme uzmanına gitmeyı dusunyorum
benimki de 3 delik acarak yapıldı. hic bisey olmuyo korkma. iz cok az kalıyo. cok cok gecmiş olsun
marul,roka tarzı yesıl yapraklı sebzeleri midem eritmiyor henuz gece kusunca anladım taa onları 2gun once yemıstım bide.. gece daha fenaydım nerdeyse acile gidecektık gerci benım yatılı mısafırım geldi yurtdısından sanırım ben çok yoruldum ondan oldu size tavsiyem söyle bi 1ay gecmeden evinize özelleıkle yatıya misafir kabul etmeyin ,önce kendınızı düşünün yok darılcak gucencek yok kaç senede bir gelıyor tarzı seyler dusunerek vicdan yapmayın yoksa benım gibi siz zararlı cıkarsınız.. gece kotuydum ama şimdi çok sukur Allahıma daha iyiyim..misafirlerımıde sabahtan bındırdım otobuse gıttıler ama bende bittim yani...
evet asıl soruyu sormayı unutmusum ameliyattan sonra adetınız gunu gunune mi geldi yoksa 1 yada 2ay gecıktımı kızlar ?? ben söyle bişi duydum narkoz alan kadınlar tam 3ay sonra adet gormeye baslıyormus dıyorlar dogruluk payı nedir acaba...
bayanlar annem yarın ameliyat olacak.dualarınızı bekliyorum.kolay geçer dimi
Geçmiş olsun canım annen ameliyat olmuştur sanırım. Allah şifa versin...