Safra kesesi taşı bilgisi olan bakabilir mi?

Omeragahinannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
52
41
29
Merhaba arkadaşlar babam korona virüs belirtileri sonrası doktora gitti. Hem pozitif çıktı hem de safra kesesinde taş olduğu anlaşıldı. Daha önce bu hastalığı yaşamış olan birileri varsa bana bilgi verebilir mi tedavisi nasıl oluyor doktorlar neler yapıyorlar. Bide bu konuda tedavi gören birileri bana doktor önerisinde bulunabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

misvak tarifi yazmıştım kadınlar kulubune ,

onu bulup yapmanızı tavsiye ederim ,

çok geçmiş olsun , allahın izniyle 3 günde erir taşı ,

sormak istediğin birşey olursa sor cevaplarım

Çok ilerlemiş olsa da işe yarar mı
kesinlikle işe yarar ,

tarifi buldunuz mu ,
Hayır bulamadım çok uzun değilse tekrar paylaşır mısınız rica etsem

çarşıdan misvak alacaksın 4-5 tane sopa şeklinde zaten , akşam yap bu işi , yıka ortadan dikine ayır 2 litresuya yakın bir çaydanlık altına
su koy içine misvak ları koy kaynamaya başladıktan sonra 45 dk kaynamaya devam edecek , altını kapat çaydanlıgın ağzınıda kapat dışarı balkona koy kendı kendıne sogusun ,

asıl mesele burdan sonra başlıyor , sabaha karşı saat kuracan kalkıp bir bardak süzüp içip yatacaksın ,
sabah kalkıp gene iç üzerine en az 2 saat gene birşey yiyip içmeyeceksin , bütün mesela aç karnına olman lazım , ve içine birşey koymayacaksın ,

bu hazırladıgın zaten 2 gunde biter , 3, gunu dr git tekrar film ultrason çektir dr sana ne yaptın taşın nerede diyecek ,
yüzde 100 sonuç alacagın bir tarif , amelıyat masasından kaldırdıgımız taşını erittiğimiz insanlar tanıdıkalrımız var ,

lütfen ama lütfen aç karnına için ve üstüne birşey yiyip içmeyeceksiniz ,

umarım yaparsınız

Merhaba, bu çamur için de işe yarar mı acaba bilginiz var mı? Direkt ameliyat diyorlar malum.

Geçmiş olsun bende 17 yaşında ameliyat olmuştum.sancisi cok kötü doğum saNcisiyla aynı gerçekten.beni çok zayıflamıştı.inslalah geçer hayirlica.kurtulur babanız

Önümüzdeki salı eşimin safra kesesi ameliyatı var bizde tedirginiz biraz açıkçası ama doktorlar her türlü ameliyat olması gerekiyor diyor. Sizin dediğiniz şeyler ise yarıyor mu gerçekten biz biraz geç kaldık ama

Merhaba, bu çamur için de işe yarar mı acaba bilginiz var mı? Direkt ameliyat diyorlar malum.

kesinlikle işe yarıyor

Bende de taş vardı. Ben zayıflamak için sirkeli su içtiğim dönemde taşımın kanala düşüp tıkaması sonucu öğrendim..Ve kanaldan düşürmek için bir hafta hastanede yattım ilaç vs.Ama çok ağrılı bir süreçti..Sonra doktorlar 6 hafta sonra ameliyat için gün al dediler.Ama ben ameliyattan koktuğum için doğal yollarla düşürmeye çalıştım.Saraçoğlunun iğde ve kırkkilit otu kürünü yaptım.Taşı kuma çevirmiş ve bu defa kanala kum girdi ve tıkadı..Allahım korkunç bir ağrı tam 4 gün hastanede ağrımı geçiremediler.Sonra ilaçlarla gitti kumlar.Toplam 7 gün yattım hastanede..Doktor bana ameliyat olmazsan bu ilaçlarla taşı düşürmek vücuduna zarar verir dedi.Dediğide oldu..Dişlerim hızla çürüyüp mahvoldu..Kaslarım eridi..Sonra ameliyat olup kurtuldum.Hiçte korktuğum olmadı .Çok rahat bir ameliyattı..Keşke baştan ameliyat olsaydım..Ben istanbulda samatya araştırma has. de ameliyat oldum. Çok memnun kaldım

Merhaba ben de aynı dertten yana muzdaribim safra kesemde taş var 2 ay önce dogum yaptım ve bebeğimi emziriyorum acaba bu tarifi yapmamda bi sakınca var mı lütfen cevap verin

Merhaba, bu tarif gün boyunca mı tekrarlanacak? Kullanım periyodu hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?

Nasıl bir tarif?alıntı yapabilir misiniz?

Merhaba, bu tarif gün boyunca mı tekrarlanacak? Kullanım periyodu hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?

hayır tamamen aç olman için gece yarısı ve sabahın erken saatlarından faydalan ,
meselaa saat kur 4 de süz ve bir bardak iç yat , 7 ye birdaha saat kur tekrar iç yat

üzerine 10 kadar birşey yeme , sonra günlük hayatına devam et ve bol su iç ,

gecesi tekrarla , tahmınen 1 bardak daha içilecek su kalır onuda içebiirsin

Bunu deneyen ve etkili olanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…