Safra kesesi taşı bilgisi olan bakabilir mi?

çarşıdan misvak alacaksın 4-5 tane sopa şeklinde zaten , akşam yap bu işi , yıka ortadan dikine ayır 2 litresuya yakın bir çaydanlık altına
su koy içine misvak ları koy kaynamaya başladıktan sonra 45 dk kaynamaya devam edecek , altını kapat çaydanlıgın ağzınıda kapat dışarı balkona koy kendı kendıne sogusun ,

asıl mesele burdan sonra başlıyor , sabaha karşı saat kuracan kalkıp bir bardak süzüp içip yatacaksın ,
sabah kalkıp gene iç üzerine en az 2 saat gene birşey yiyip içmeyeceksin , bütün mesela aç karnına olman lazım , ve içine birşey koymayacaksın ,

bu hazırladıgın zaten 2 gunde biter , 3, gunu dr git tekrar film ultrason çektir dr sana ne yaptın taşın nerede diyecek ,
yüzde 100 sonuç alacagın bir tarif , amelıyat masasından kaldırdıgımız taşını erittiğimiz insanlar tanıdıkalrımız var ,

lütfen ama lütfen aç karnına için ve üstüne birşey yiyip içmeyeceksiniz ,

umarım yaparsınız
Bir kere mi yapılıyor bu kür?Dün akşam yaptım aç karnına iki kez iki saat ara ile bir bardak içtim.Bakalım inşallah erir yoksa haftaya ameliyat olacağım

Bir kere mi yapılıyor bu kür?Dün akşam yaptım aç karnına iki kez iki saat ara ile bir bardak içtim.Bakalım inşallah erir yoksa haftaya ameliyat olacağım
öyle bir açlık yerine meselaa sabah 4-5 saat kurup içip tekrar yatıp sabah uyanıp bir bardak daha içip üzerine en az 1,5-2 saat birşey yiyp içmemen çok daha etkili olur emın ol ,

biz bu tarifle çok kişiyi ameliyat masasından kaldırdık emin ol ,

iki kür yapsan yeterli olur zaten geçmiş olsun

öyle bir açlık yerine meselaa sabah 4-5 saat kurup içip tekrar yatıp sabah uyanıp bir bardak daha içip üzerine en az 1,5-2 saat birşey yiyp içmemen çok daha etkili olur emın ol ,

biz bu tarifle çok kişiyi ameliyat masasından kaldırdık emin ol ,

iki kür yapsan yeterli olur zaten geçmiş olsun
Sağolasın,kalanını da gece içtim biraz da sabaha kaldı

X