Verdiğin moral için çooook teşekür ederim :) O doktorlar dediğin gibi çok iyi fakat biz anadolu yakasındayız birde hastane ameliyat sonrası zor olur diye en iyisi yakın bi hastaneye olmak diye düşündüm.Burada iyi bi doktor vardı ona gittim yaşın genç filan dedi eğer taş ağrı yapıosa zaten en sonunda ameliyat olucaksın tamam seni ameliyat yapalım dedi.Kan alındı akciğer filmi kardiyoelektrografi yapıldı filan testlerle birlikte anestezi uzmanına gittim oda onayladı doktor şuan çok yoğun olduğu için eylül ayının sonunu bulur diyo korkmuyo değilim ama doktor arayıp haber vercekmiş 3 gün önceden ameliyat gününü bekliyorum artık.Bu arada sorma başıma gelenleri 1 eylülde gece yarısına kadar safra uyutmadı ağrıdan dün gece yine safra tuttu bu aralar moralimde pek yerinde olmadığındanmıdır nedir yememe pek dikkat etmedim sanırım acile gitmedim ama bi novalgin içtim biraz hafifletsede fena ağrıdı şuan iyiyim ameliyat olsamda kurtulsam korkuya rağmen bu ağrıdan iyidir diye düşünüyorum.. İnşallah seninde sağlık durumun iyiye gidiyodur mutlu ve sağlıklı günler diliyorum..
Şekercimm iyi yapmışsın ooo super hazırlamıssın sen kendını harıka,
Hadı bakalım ameliyatınında guzel gectıgını duymak ıyı haberlerınıde almak
Nasıp olur hayırlısıyla, bak Hayatta hıç bırsey için mutsuz olmaya degmez
Helekı Mutlulugun başlarının elınde olmasın, herzaman mutlulugun yuzunde
Olsun kimsenın seni sitrese sokmasına da ızın verme çünkü herhastalıgın sebebı sıtres mutsuzluk
...
Ameliyata kadar yemene dıkkat etmelisin ama her doktor soylemıyor ama
Gecırdıgın her agrı atagı Lapraskopiyi engellıyor, agrı gecırmemeye calıs
O zamanda demıstı. Yagı kes bırsurelıgıne zeytı. Yumurta kızartma hamur ısı
B
Amelıyat olana kadae yeme ot ye desem yerı bıde ızgara da olur ev yapımı çorba ıc yorma kı mıgdeni
Safranda yırulmasın anacım emi.... Saglıklı mutlu gunler ameliyata gırersen ıyı dileklerim seninle, ekimde 1 aylıgına Amerıkaya
Gıdıyorum bakamazsam sayfaya dularım seninle ve tum sifa ıstıyenlerle...
Bu arada ben çok ıyıyım dıkışlerım çok oldu dokulelı, ama temızlık agır
İş yapamıyorum, bıde kreme basladım salyangoz kabugundan yapılıyormus
Contractubex aldık gunde ıkı kez sabah uyanınca suruyorum sonra kurumasını
Bekliyorum kabuk oluyor sonra kendi soyuluyor, iz kalmasını minnimuma indiriyormus genelde
Sezaryandan sonra dıkışlerde kullanılıyor o da aklında olsun ımkanın olursa alırsın
Korkma emınım sen ertesı gun yuruyeceksın bir hafa sonrada evde kalmak istemıyeceksın ı kadar cabuk
Iyı olacaksın sevgıler, hoscakallll...