Safra kesesi ameliyat olan varmı?

Biz istanbulda oturuyoruz Anadolu yakasında, Göztepe. Medenıyette Haydar Yalman... Çok mutlu güler yüzlü şeker bir adam ama çok yogun görüşmekte fayda var, 2. Central hospital Rafet Yigitbaş prof 4500 tl sanirim ayni hastanede uzm dr 2500 tl ancak benim tavsiyem Haydar hoca eli cok iiyi oldugunu duydum arkadasim fatih sultan mehmette mahir hocaya oldu gayet memnunkaldi benimmasrafim 600tl lapraskopik aletler gunluk 165tl ozel oda cerrahpasada harcadim goztepede cihaz ihalesi olmadigindan ben cerrahpasaya gittim ancak sizin alabileceginiz birseyse haydar hocayla gorusmenizi tavsiye ederim FSM hast masraf yok

Diğer doktorların fiyatları biraz tuzlu gibi siz 600 tl laparoskobik aletler ve 165 tl günlük olarak hangi hastanede yaptırdınız memnunmusunuz birde kaç gün kalınıyor

Ozel msj dan mailini yolluyabilirsen ordan adresini yolla seni uonlendircem 2 yere...

Göztepe. Medenıyette Haydar Yalmanı tercıh ederım ben olsam hem hemşerım hemde Çok mutlu güler yüzlü şeker bir adam ama çok yogun malesef... abla tavsıyesı ne yap bılıyormusun randevu al o hocadan gıt muayeneye yakala Hocayı ikna edin 1 -2 ay sonrasına randevu al ameliyat için yeterki siz yapın hocam sızın eliniz sihirliymiş iyiymiş de, ıkna et detayları konus ozel oda içinde ekstra para ödüyebilecegini söyle.... eger baktın ihale işi olmuyoo devlet karsılamıyor dıye sana olumsuz cevap verırse ki dogru bana guven.... sende deki hocam Lapraskopi için medicalleri ben alırım yeterli siz yapın iz kalmasın minimuma düssün gizli dikiş olsun de, bakalım ne dıyecek ona gore sonra yıne konusuruz Haydar hoca eli cok iiyi oldugunu duydum... fsm arkadasim fatih sultan mehmette mahir hocaya oldu gayet memnunkaldi odalarda 2 kışılıkmıs yogunluk yok masrafta yok, devlet lapraskopıyı karsılamş, memnun kalmış arkadasımda ama ben gıtmedım gormedim duydum sadece:KK66:...
benimmasrafim 600tl lapraskopik aletler gunluk 165tl ozel oda gunluk fıyatı benımkısı buyuk odaydı, daha uygun odada var kucuk ama tv buzluk koltuk yıne butun odalarda vardı onunda gunlugu 125 tl, ben 4 gun kaldım ama bence sen 1 gece e. Fazla 2 gece kalırsın cerrahpaşada dr Bilgi Bacaya git orayıda dusunursen ben cerrah paşada sadece ameliyathaneyı begenmedim ama kardiyolojı ve tam teskilatlı hastane oldugu için mecburdum orası için...

Göztepe. Medenıyette Haydar Yalmanı tercıh ederım ben olsam hem hemşerım hemde Çok mutlu güler yüzlü şeker bir adam ama çok yogun malesef... abla tavsıyesı ne yap bılıyormusun randevu al o hocadan gıt muayeneye yakala Hocayı ikna edin 1 -2 ay sonrasına randevu al ameliyat için yeterki siz yapın hocam sızın eliniz sihirliymiş iyiymiş de, ıkna et detayları konus ozel oda içinde ekstra para ödüyebilecegini söyle.... eger baktın ihale işi olmuyoo devlet karsılamıyor dıye sana olumsuz cevap verırse ki dogru bana guven.... sende deki hocam Lapraskopi için medicalleri ben alırım yeterli siz yapın iz kalmasın minimuma düssün gizli dikiş olsun de, bakalım ne dıyecek ona gore sonra yıne konusuruz Haydar hoca eli cok iiyi oldugunu duydum... fsm arkadasim fatih sultan mehmette mahir hocaya oldu gayet memnunkaldi odalarda 2 kışılıkmıs yogunluk yok masrafta yok, devlet lapraskopıyı karsılamş, memnun kalmış arkadasımda ama ben gıtmedım gormedim duydum sadece:KK66:...
benimmasrafim 600tl lapraskopik aletler gunluk 165tl ozel oda gunluk fıyatı benımkısı buyuk odaydı, daha uygun odada var kucuk ama tv buzluk koltuk yıne butun odalarda vardı onunda gunlugu 125 tl, ben 4 gun kaldım ama bence sen 1 gece e. Fazla 2 gece kalırsın cerrahpaşada dr Bilgi Bacaya git orayıda dusunursen ben cerrah paşada sadece ameliyathaneyı begenmedim ama kardiyolojı ve tam teskilatlı hastane oldugu için mecburdum orası için...

tamam ben ağustos ortaları gibi bi bakayım duruma mesaj sayım 50 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum mesaj sayımı tamamlayınca size atarım çooook teşekür ederim canım ablamm

tamam ben ağustos ortaları gibi bi bakayım duruma mesaj sayım 50 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum mesaj sayımı tamamlayınca size atarım çooook teşekür ederim canım ablamm

Insallah sikinti yasamadan hayirlisiyla kurtulursun guzel haberler beklerim gidana dikkat et bu surecte hoscakal...:KK39:

Merhabalar bende 11.07.13 safra kesesi ameliyatı oldum.Yıllardır mide sorunu yaşadığımı düşünüyordum,yani doktorların teşhisi ve ilaçlarıyla bugünlere geldi.3-4 sene önce bir atak geçirdim acile gelene kadar geçti.Uzanınca daha rahatlıyordum kıvrana kıvrana atakları atlatıyordum mide sanarak tabii.Sonra bir atak daha ve bir yıl içince üç kere daha atak geçirdim.Doktora gittim şikayetlerime göre bir tahlil yapmadan ülser başlangıcı dedi ve ilaçlar verdi:KK53: 1 ay kullandım şikayetler devam.Son atak ramazana bir hafta kala gelmişti o gün hemen genel cerraha gittim (normalde dahileye gidiyordum).Endoskopi yapılacak dedi ultrasonda 2.5 santim taş görüldü.Safra kesesinin alınmasından başka tedavisi olmayan bir dert bu maalesef.4 doktora gitti aynı şey.Ne taşlar kırılıyor,ne ilaç tedavisi,ne de tek olarak taşları almak çözüm değil.Bekletmeden aldırmak en doğrusu.Çünkü taş kanala düşerse sarılık,iltihap,siroz daha ilerisi kansere yol açıyormuş.Ben kapalı diye girdim teknik sorunlardan dolayı açık ameliyata döndü ve 5 saat ameliyatta kaldım.Narkozdan acıyla uyandım.Bir karış dikişi ve göbek deliğimde ağ gibi mavi bir tel vardı.4 gün hastanede kaldım.Sabah akşam birer serum,antibiyotik,kalçadan iğne yedim.Bir de diren takılmış zaten en çok acıyı veren o idi.İlk ayağa kalmak biraz zor oldu meğer bütün kuvveti karın kaslarından alıyormuşuz.Dengeyi sağlamak zor oldu,tansiyonum falanda düştü bu arada dirende 3 gün durdu ondanda zorlandım.Ama kalkıp yürümek lazımdı ara ara kalkıp bir tur atıp yatıyordum narkozun etkisiyle bol bol uyudum,uyuyakaldım.2 hafta iki büklüm dolaştım.Dikişlerim estetik dikişmiş dışta 2 tane vardı.Öle her gün pasuman olmadım 2 gün sonra açık bıraktılar.1 hafta sonra dikişim alındı banyo yaptım.Ameliyattan birgün önce birgün sonra aç kaldım sonra az az tuzsuz,yağsız şeyler yedim.Eve çıkıncada diyet listem doğrultusunda 2 ay dikkat etmek gerekiyormuş.Şimdi allaha şükür çok iyiyim.1 haftadır oruca bile başladım.Olanlara geçmiş olsun,olmayanlara da acil şifalar hiç bekletmesinler...

Merhabalar bende 11.07.13 safra kesesi ameliyatı oldum.Yıllardır mide sorunu yaşadığımı düşünüyordum,yani doktorların teşhisi ve ilaçlarıyla bugünlere geldi.3-4 sene önce bir atak geçirdim acile gelene kadar geçti.Uzanınca daha rahatlıyordum kıvrana kıvrana atakları atlatıyordum mide sanarak tabii.Sonra bir atak daha ve bir yıl içince üç kere daha atak geçirdim.Doktora gittim şikayetlerime göre bir tahlil yapmadan ülser başlangıcı dedi ve ilaçlar verdi:KK53: 1 ay kullandım şikayetler devam.Son atak ramazana bir hafta kala gelmişti o gün hemen genel cerraha gittim (normalde dahileye gidiyordum).Endoskopi yapılacak dedi ultrasonda 2.5 santim taş görüldü.Safra kesesinin alınmasından başka tedavisi olmayan bir dert bu maalesef.4 doktora gitti aynı şey.Ne taşlar kırılıyor,ne ilaç tedavisi,ne de tek olarak taşları almak çözüm değil.Bekletmeden aldırmak en doğrusu.Çünkü taş kanala düşerse sarılık,iltihap,siroz daha ilerisi kansere yol açıyormuş.Ben kapalı diye girdim teknik sorunlardan dolayı açık ameliyata döndü ve 5 saat ameliyatta kaldım.Narkozdan acıyla uyandım.Bir karış dikişi ve göbek deliğimde ağ gibi mavi bir tel vardı.4 gün hastanede kaldım.Sabah akşam birer serum,antibiyotik,kalçadan iğne yedim.Bir de diren takılmış zaten en çok acıyı veren o idi.İlk ayağa kalmak biraz zor oldu meğer bütün kuvveti karın kaslarından alıyormuşuz.Dengeyi sağlamak zor oldu,tansiyonum falanda düştü bu arada dirende 3 gün durdu ondanda zorlandım.Ama kalkıp yürümek lazımdı ara ara kalkıp bir tur atıp yatıyordum narkozun etkisiyle bol bol uyudum,uyuyakaldım.2 hafta iki büklüm dolaştım.Dikişlerim estetik dikişmiş dışta 2 tane vardı.Öle her gün pasuman olmadım 2 gün sonra açık bıraktılar.1 hafta sonra dikişim alındı banyo yaptım.Ameliyattan birgün önce birgün sonra aç kaldım sonra az az tuzsuz,yağsız şeyler yedim.Eve çıkıncada diyet listem doğrultusunda 2 ay dikkat etmek gerekiyormuş.Şimdi allaha şükür çok iyiyim.1 haftadır oruca bile başladım.Olanlara geçmiş olsun,olmayanlara da acil şifalar hiç bekletmesinler...

Bende eylül ayında olmayı planlıyorum bi sorun çıkmazsa inş korkuyorumda ama dediğiniz gibi bende birkaç kez acile kaldırıldım ve başka çözümü yok sanırım sürekli mide bulantıları zaten zayıfım bu zayıflığın üzerine daha fazla kilo kaybı iştahsızlık filan kesin safra alındıktan sonra rahatlama olucaksa bi cesaret korkum safra ameliyatı sonrasıda sorunlarımın devam etmesi yada fazla takıyorum bilmiyorum yani bu arada Allah'tan acil şifalar diliyorum tez vakitte iyleşmeniz dileğiyle..

Merhaba sızede cok geçmiş olsun....
Benı. Dıkıslerım dustu sadece gobek eelıgımde kaldı o da bır kac gune duser, bugun itibarıyle salyangoz kremıne başladım dıkışlerı daha ıyı ıyıkestırıyormus iz kalmasın dıye ona başladım yemeklerimi duzenlı yıyorum yag cıkolata yumurta hala yasak kızartmada tabıkı, temizlik yapamıyorum ama gezmeye gıdıyorum 😄 yemeklerimide yapıyorum 🍴 kılo almadım henuz 50 kilodayım, hersey normal arada kucuk agrılarım oluyor ama içerde sonucta operasyon oldu cok normal ıyıkı olmusum neden 1 yıl bekleyıp kendime acı çektirmişim anlıyamıyorum kendımı suan cok ıyıyım, hatta kızlarla buyuk adaya gıdıp Balık🎣 keyfı yapacagız o kadar ıyıyım 😉bu arada sen ne yaptın Dr a gıttın mı uoksa hala kendını ertelıyormusun????

Merhaba sızede cok geçmiş olsun....
Benı. Dıkıslerım dustu sadece gobek eelıgımde kaldı o da bır kac gune duser, bugun itibarıyle salyangoz kremıne başladım dıkışlerı daha ıyı ıyıkestırıyormus iz kalmasın dıye ona başladım yemeklerimi duzenlı yıyorum yag cıkolata yumurta hala yasak kızartmada tabıkı, temizlik yapamıyorum ama gezmeye gıdıyorum  yemeklerimide yapıyorum  kılo almadım henuz 50 kilodayım, hersey normal arada kucuk agrılarım oluyor ama içerde sonucta operasyon oldu cok normal ıyıkı olmusum neden 1 yıl bekleyıp kendime acı çektirmişim anlıyamıyorum kendımı suan cok ıyıyım, hatta kızlarla buyuk adaya gıdıp Balık keyfı yapacagız o kadar ıyıyım bu arada sen ne yaptın Dr a gıttın mı uoksa hala kendını ertelıyormusun????

Sizin adınıza çoook ama çook sevindim ertelemek demeyelimde eylül ayını bekliyorum ben korku heycan var tabi bakalım ne olucak bu arada ameliyat sonrası inşallah kilo alabilirim cılız kaldım doktorlara sorduğumda minyon olduğumdan dolayı kilon normal diye geçiştiriyolar ve bu hiç hoşuma gitmiyo :KK43:( Sağlıklı günler dilerim sizee :)

eşimin tüm sülalesinin safrası yok:KK1:
çogunun ameliyatınıda görüm
kv görümce teyzesi anneannesi liste uzar gider
kapalı ameliyat oldular
4 delik var hepsindede
kısa sürede iyileştiler
ama ameliyat oldum diye herşeyi yememek gerek
ameliyattan sonrada yediklerinize dikkat etmeniz gerek
olacak arkadaşlar beklemenizin faydası yok zararı var
sarılık yapma ihtimali yüksek
bekledikcede iyileşmez taş kendide düşmez kırılmaz tedavisi yok
tek çözüm yolu ameliyat
şimdiden geçmiş olsun

Eger saglıklı beslendıgıne ınanıyorsan ve vucudunun saglıklı oldugunu dusunuyorsan sorun etme kiloyu, zaten yas ilerledikce az az alıyorsun kilo 26 yasında 46 kiloyla e lendım 54 e kadar cıktım, agrılarla 2 kilo verdım operasyondan sonrada 2-3 kilo daha verdım. Suan 49- 50 kilo arasında gezıyorum ama sende oyle olcak dıyede garantı degıl ben korkudan da pek birşey yıyemyorum, sen belkı yersın sekerım... Cok erteleme ama verdıgı. Dr ları arastırdın mı bak eylül ayı geldi bile korkma allah yardımcın olacaktır :) sanada saglıklı guzel gunler....

Sizin adınıza çoook ama çook sevindim ertelemek demeyelimde eylül ayını bekliyorum ben korku heycan var tabi bakalım ne olucak bu arada ameliyat sonrası inşallah kilo alabilirim cılız kaldım doktorlara sorduğumda minyon olduğumdan dolayı kilon normal diye geçiştiriyolar ve bu hiç hoşuma gitmiyo :KK43:( Sağlıklı günler dilerim sizee :)

Eger saglıklı beslendıgıne ınanıyorsan ve vucudunun saglıklı oldugunu dusunuyorsan sorun etme kiloyu, zaten yas ilerledikce az az alıyorsun kilo 26 yasında 46 kiloyla e lendım 54 e kadar cıktım, agrılarla 2 kilo verdım operasyondan sonrada 2-3 kilo daha verdım. Suan 49- 50 kilo arasında gezıyorum ama sende oyle olcak dıyede garantı degıl ben korkudan da pek birşey yıyemyorum, sen belkı yersın sekerım... Cok erteleme ama verdıgı. Dr ları arastırdın mı bak eylül ayı geldi bile korkma allah yardımcın olacaktır :) sanada saglıklı guzel gunler....

tamam çok teşekür ederim minyon olduğum için fazla kilo almam beni daha kötü gösterir ama şuanda bu şeklimle cılız olmakta hoş değil 21 yaşında 37 kiloyum çok kötü bi durum eskiden giydiklerim bile olmamaya başladı düşünün artık tabi boyumda kısa o faktörle çok fazla almam kötü gösterir.Bende herşeyi yiyemiyorum korkudan ameliyattan sonra bakalım ne olucak hoşçakalın..

Aynı problem bende de var. henüz 48 günlük bir bebeğim var.Doğumdan sonra sağ kaburgamın altına bir ağrı saplanıyor.bazen nefes bile alamıyorum.Bütün sırtım böbreklerim ağrıyor.o kadar kötü oluyorum ki bir gece acile bile gittik. ben hep sezeryan sonrası gaz sancısı diye avuttum kendimi.sonra dayanamadım doktorumu aradım dedi ki ne gazı bu zamana kalmaz.öyle diyince ve artık ağrılar dayanılmaz olunca doktora gittim.maalesef safra kesem küçük küçük bir sürü taşla dolmuş :KK43: genelde hamilelik tetiklermiş.taşlar küçük olduğu için kanala kaçıp tıkama ihtimali çok yüksekmiş o yüzden hemen ameliyat olup safra kesemi aldırmam iyi olurmuş. Bir sürü doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyor. o kadar canım sıkkın ki anlatamam. aslında ameliyat basitmiş ama kızımı düşünüyorum.ya sonra sütüm giderse ve emziremezsem. bir taraftanda zaten yeni sezeryan oldum yeni bir ameliyata hazır değilim gibi hissediyorum kendimi.ne yapıcam bilmiyorum :KK43:(

çok geçmiş olsun aynı dert bendede var

Çok teşekkür ederim.maalesef bekleyemedim.4 gün önce çok sancılandım.taş kanalı tıkamış hastaneye yatırıldım ve dediğiniz gibi sarılık başlıyordu.hemen müdahale edildi ertesi gün ameliyatla safra kesem alındı.çok şükür şimdi iyiyim ve iyiki ameliyat olmuşum diyorum çünkü içerde 100 den fazla küçük taş varmış.daha kötü sonuçlar olabilirdi.Sütüm biraz azaldı ama çok şükür şimdilik yeterli ve yine artıcağına inanıyorum.Allah herkese şifa versin.

çok geçmiş olsun ameliyattan kaçış yok sanırım :KK43:

sezaryen amelıyatı sonrası laparoskopık olarak safra kesesını aldıran varmı arkadaslar ?
bende artık bu ağrılara dayanamıyorum , amelıyat olup kurtulmak ıstıyorum ama acık amelıyattan korkuyorum
sezaryenden zaten yeterınce korkmustum :KK43: daha 50 gunluk bebegım

bır de alternatıf tedavı varmıs ıcmeceler kaplıcalara gıtmek gıbı. amelıyat olmasam da oralara mı gıtsem dıyorum ?

bende duydum bu içmeleri afyonda varmış gittim suyunu içtim ultrason çektirecem sonucu yazarım sana ama ameliyattan başka care yokmuş

bende üç gün önce laparaskobik yöntemle ameliyat oldum.bebeğim 7 bucuk aylık.bence hiç beklemeyin aşırı zor bir ameliyat değil.1 gün hastanede kalınıyor zaten.bende bir kaç taş demişlerdi 28 tane çıktı ve iltihapta vardı.yani safra keseniz olmadanda yaşaya biliyorsunuz.geçmiş olsun şimdiden

sizede çok geçmiş olsun

cvp verdıgınız için çok tşk ederim ..

kime gittiktiysek safra kesesininde alırız dediler tek tası alamazlarmıs cunku benım vucudum 10 yıl sonra tekrar aynı tası yapmaya yenılermıs.. neyse eşiminde doktor tanıdıgı demişki safra kesesi , sindirimin sibopu gorevınde tek tası alsınlar..vsvs.. olan bana aoluyor ara araa cok sıddetli ağrılarım oluyor bıcak kesiği gibi :KK43: bana kalsa hemen olurum ama eşim biraz maddi acıdanda dusunuyor işte cunku ben calısmıyorum.. benım kanala dusme durumu yokmus baska bi dr öle dedi gittiğimizde cok buyukmus ama buda safrada iltihap ve sonrasında patlayıp vucuda yayılma olasılıgı varmıs vs..

ben izmirdeyim bu alanda iyi olan bi doktor hastane ismi verebilirmisiniz acaba,izmirde olan varsa ? :KK34:

konyada iyibir doktor var mı ameliyattan korkuyorum ama careside yok sanırım

İşte o benimm :)) bebeğim tam 50 günlükken oldum.korkma ol ve kurtul.olana kadar çektiğim sancının tarifi yok.çok şükür kurtuldum.oldu bitti.sütde devam etti korkma emziremem diye.bu arada planla veacil duruma düşmeden hallet. ben korktum aynı senin gibi acilden yatırdılar 1 güde çıkmak yerine 3 gece kaldım hastanede.300den fazla küçük küçük taş dolmuş :))

300 den fazla mı çok geçmiş olsun

geçmiş olsun acil şifalar

X