Günaydın;
Cok tesekkurederım inşallah gececek iyi olacagım
Yaşla alakası yokmus dedıgım gıbı kadında daha fazla oluyormus, dun gelen misafirlerden duydum 11 yasındakı erkek cocuk gecen sene safrası alınmıs 1 haftada da gecmiş aman masallah gecsın tabi iyi olsun... Yas buyudukçe iyileşme o kadar gec oluyor hücreler yeniliyor kendini hiç korkma birde zaten gobek deliginin hemen kenarından acıyolar dıkıslerde estetık 1 aya gecermiş o zaman yıne yazarım ben size dikişlerim ne durumda diye
.... Fotoda yollarım korkma siz amaliyata kadar kendinize iyi bakın işin ehli bir dr bakın guvenilir....
Bende yazın olsun istemedim eylül hatta ekim sonu istedim amerikaya gidecektim sporum havuzum hersey yalan oldu
plansız agrıydı... Unutmadan dün gece unutmusum yazmayı; her agrı atagı senın laparoskopi olmanı engelliyo aklında olsun en son agrımdan 45 gun en gecmesi gerekiyor, eger eylül düşünüyorsanız gıdanıza cok dikkat etmelisiniz kahve tuketmeyin gazlı içecekler tuketmeyın cay zararsız için, kızartmalı hiçbirsey yemeyin patates bile sigara böregi falan hiç birsey yemeyin,sut içmeyin,, yumurta zeytın, sut tuketmeyın birsüre daha yemeklerde mutlaka zeytın yagı kullanın ve dikkat edin yag yanmasın herzamankinden daha az yag olsun, meyva ye bol bol, su iç, hazmı kolay seyler ye, domates salatalık biber yogurt, cay, normal sebze, ev yapımı çorba mutlaka için öglen aksam, soguk sıcak fark etmez bagırsaklarınızı yumusak tutsun gaz olmasın hazımsızlık olmasın, gec saaatte yemek yemeyin birde yeşilliklere dikkat edin bol suyla yıkansın, dr unuzu seçince anestezi uzmanınlada tanış özelde olursan dikişini kim dikcek sor, kafanda soru işareti olmasın... Üzülmeyin allah şifasını verir çok geçmiş olsun inşalllahda geçecek yazın tadını çıkartın kendinizi yormadan
))