Benim bebeğimde 3 aylık safra kesesi hemen aldırmanı öneririmMerhaba herkese safra kesemde taş varmış ve safra kanalına düşmüş. Çok şiddetli ağrılarla acile gidiyordum hep. Ptesi günü ercp ile kanaldaki taşlar alındı, perşembe günü de safra alınacak.
Ama hala o kadar çok sancım var ki anlatamam. Çok kötüyüm kanala stent takıldı tekrar safrandan kanala taş düşmesin diye. Aynı durumu yaşayan var mı acaba. Stentten ötürü mü ağrı oluyor acaba. Acile gittim ultrasondan bakıldı bsy görünmüyor dediler.
Hayat kalitem sıfıra düştü resmen iki çocuğum var bebeğim 2 aylık. Memlekete annemlere geldim. Çocuklarla onlar ilgileniyor, sancıdan ilgilenemiyorum. Resmen annelik duygumu kaybetmiş gibi hissediyorum. Bebeğime çok üzülüyorum özellikle yavrunun kucağıma kokuma ihtiyacı var, sanki bebeğimi sevmiyorum gibi hissediyorum acıdan aklıma bsy gelmiyor ve bu durum beni haraba çeviriyor. Sonradan aklıma şu geliyor, bebeğimle ilgilenemiyorum diye o zaman o da beni unuttu, beni bilmiyor aramıyor onu kucağıma alınca beni hissetmiyor psikolojisine kapılıyorum. Nasıl geçecek bu bilmiyorum 15 gün etti çok mesafe girdi aramıza hep hastanedeyim annemlere bırakıp gidiyorum arkamda kalıyor hep. Unutur mu acaba beni.
Ptesi aldıracağım insaAllah siz öyle bsy yasadınız mıBenim bebeğimde 3 aylık safra kesesi hemen aldırmanı öneririm
Benim taşlar kanala düşmüş inledim ağrıdan alındı yeni ameliyat oldum rahatladımPtesi aldıracağım insaAllah siz öyle bsy yasadınız mı
Bende kanala dustugu ıcın ambulansla gece 3 te arastırma hastanesıne kaldırılmıstım..Ve sureklı kusuyordum durmuyordu kusmam..Ercp den sonra amelıyat oldum ve kurtuldum..Merhaba herkese safra kesemde taş varmış ve safra kanalına düşmüş. Çok şiddetli ağrılarla acile gidiyordum hep. Ptesi günü ercp ile kanaldaki taşlar alındı, perşembe günü de safra alınacak.
Ama hala o kadar çok sancım var ki anlatamam. Çok kötüyüm kanala stent takıldı tekrar safrandan kanala taş düşmesin diye. Aynı durumu yaşayan var mı acaba. Stentten ötürü mü ağrı oluyor acaba. Acile gittim ultrasondan bakıldı bsy görünmüyor dediler.
Hayat kalitem sıfıra düştü resmen iki çocuğum var bebeğim 2 aylık. Memlekete annemlere geldim. Çocuklarla onlar ilgileniyor, sancıdan ilgilenemiyorum. Resmen annelik duygumu kaybetmiş gibi hissediyorum. Bebeğime çok üzülüyorum özellikle yavrunun kucağıma kokuma ihtiyacı var, sanki bebeğimi sevmiyorum gibi hissediyorum acıdan aklıma bsy gelmiyor ve bu durum beni haraba çeviriyor. Sonradan aklıma şu geliyor, bebeğimle ilgilenemiyorum diye o zaman o da beni unuttu, beni bilmiyor aramıyor onu kucağıma alınca beni hissetmiyor psikolojisine kapılıyorum. Nasıl geçecek bu bilmiyorum 15 gün etti çok mesafe girdi aramıza hep hastanedeyim annemlere bırakıp gidiyorum arkamda kalıyor hep. Unutur mu acaba beni.
Sizin kan değerleriniz nasıldıBende kanala dustugu ıcın ambulansla gece 3 te arastırma hastanesıne kaldırılmıstım..Ve sureklı kusuyordum durmuyordu kusmam..Ercp den sonra amelıyat oldum ve kurtuldum..
Bunun acısını çeken bilir...Başka şeyler dusunme suan..Şuan sadece bundan kurtulmayı dusun...Bu sekılde cocuguna faydan yok...
Önce sen iyi olacaksın sonra çocuğuna bakım verebileceksin,sevgini verebilceksin..
Lipaz 9000 le acil kaldırıldım..Normalde 1000 le en kötü hasta geliyordu dedi doktor..Sarılık gecırıyordum kötüydü degerlerım yaSizin kan değerleriniz nasıldı
Benimde yedi bindi hiç bişey yapmadılar hastane hastane dolaştıkLipaz 9000 le acil kaldırıldım..Normalde 1000 le en kötü hasta geliyordu dedi doktor..Sarılık gecırıyordum kötüydü degerlerım ya
Şimdi güzeldimi ggt kaçtı sizinLipaz 9000 le acil kaldırıldım..Normalde 1000 le en kötü hasta geliyordu dedi doktor..Sarılık gecırıyordum kötüydü degerlerım ya
Ahh benimde öyle olmuş. Ben mide ağrısı sandım bilmiyordum. Benimde kanala düşmüş ercp oldum ama mahvoldum bir hafta sancım vardı. Allahtan memlekete geldim asla çocuklara bakacak durumda dğldim. Yeni doğum yapmama rağmen hem de sezeryan, asla böyle bir sancı görmedim. Kırkım çıkar çıkmaz bu çıktı. Ptesi ameliyat ile safran alınacak işte.Benim taşlar kanala düşmüş inledim ağrıdan alındı yeni ameliyat oldum rahatladım
Benimde kanala düşmüştü. Öldüm öldüm dirildim. Yeni doğum yapmama rağmen ve Doğumum sancılı geçti böyle bsy görmedim. Hiç dinlenemedim ki, kırkım çıkar çıkmaz birkaç gün sonra bu çıktı. Hala aldırmış dğlm ptesi ameliyat olacam insaAllah. Ercp oldum stent de takıldıBende kanala dustugu ıcın ambulansla gece 3 te arastırma hastanesıne kaldırılmıstım..Ve sureklı kusuyordum durmuyordu kusmam..Ercp den sonra amelıyat oldum ve kurtuldum..
Bunun acısını çeken bilir...Başka şeyler dusunme suan..Şuan sadece bundan kurtulmayı dusun...Bu sekılde cocuguna faydan yok...
Önce sen iyi olacaksın sonra çocuğuna bakım verebileceksin,sevgini verebilceksin..
İyi geceler beybi çocuğa kim bakacak ya inşallah hemen toparlanırsın. Seninde hep üst üste geliyor arkadaşım yaBenimde kanala düşmüştü. Öldüm öldüm dirildim. Yeni doğum yapmama rağmen ve Doğumum sancılı geçti böyle bsy görmedim. Hiç dinlenemedim ki, kırkım çıkar çıkmaz birkaç gün sonra bu çıktı. Hala aldırmış dğlm ptesi ameliyat olacam insaAllah. Ercp oldum stent de takıldı
Lipaz 9000 le acil kaldırıldım..Normalde 1000 le en kötü hasta geliyordu dedi doktor..Sarılık gecırıyordum kötüydü degerlerım ya
Sizlere de gelmiş geçmiş olsun insaAllah... Bende de değerlerim biras yüksekti ama o kadar dğl sarılık başlangıcı olmuştu.Benimde yedi bindi hiç bişey yapmadılar hastane hastane dolaştık
İyi geceler, çok teşekkür ederim canım benim. Ahhh daha çocuğun durumunu bile paylasmadım. Annemlere geldim memlekete bebeğe ameliyat günü bir ablam bakacak, kıza da diğer ablam. Ameliyattan sonra abimlere gideceğim kızkardeşim de gelecek orada idare edeceğiz şimdilik toparlanana kadar buralardayım daha. Bir aydan fazla etti çok Yorulduk artıkİyi geceler beybi çocuğa kim bakacak ya inşallah hemen toparlanırsın. Seninde hep üst üste geliyor arkadaşım ya
Ay çok şükür en azından çocuklara bakacak birileri var ailenin yanındasınİyi geceler, çok teşekkür ederim canım benim. Ahhh daha çocuğun durumunu bile paylasmadım. Annemlere geldim memlekete bebeğe ameliyat günü bir ablam bakacak, kıza da diğer ablam. Ameliyattan sonra abimlere gideceğim kızkardeşim de gelecek orada idare edeceğiz şimdilik toparlanana kadar buralardayım daha. Bir aydan fazla etti çok Yorulduk artık
Evet çok şükür. Çok teşekkür ederimAy çok şükür en azından çocuklara bakacak birileri var ailenin yanındasıniçim rahatladı vallahi
Ameliyatın da güzel geçsin inşallah arkadaşımEvet çok şükür. Çok teşekkür ederim
Senin bebişle aran nasıl sakinleşti mi biraz
Çok teşekkür ederim canım benimAmeliyatın da güzel geçsin inşallah arkadaşım
Çok şükür bizde iyiyiz düzene soktuk gibi artık meme vermiyorum sağıyorum gelirse veriyorum ne yapayım olmayınca olmuyoronun dışında iyiyiz çok şükür